Gracz jest IDIOTA (przepraszam za s?ownictwo ale mnie ponosi ...) Najpierw u?ywa sh i aima (wh prawdopodobnie te?) a potem odwraca kota ogonem. Prawdopodobnie przez niego Blacha straci adma poniewa? zbanowa? cheatera. A Blues nie zost?l kickni?ty tylko zbanowany. Prosze o g??bsze zbadanie tej sprawy. Faktycznie potem go kickn?? poniewa? wszed? na aktywnym. (Banowanie ponowne nie mia?o sensu poniewa? ma Neo, wi?c wystarczy? kick)
Akurad jak gra?e? na wspomagaczach!
Ale gdy ci? kikca? to niewiem!
Ale wszytcy huczeli na serwerze,ze aktywny wi?c blacha go kickal bo co pochwile wchodzi?!
Kolega czy nie kolega to nie ma nic do rzeczy. SS sa tylko na WH ! A aim i sh ? M?wi?em, ?e wh prawdopodobnie a nie, ?e masz na pewno. Wszystkie osoby co gra?y to widzia?y twoje sh i aim. A m?wi? sobie, ?e "nie mam Neo" to mo?esz, ja nie zamierzam wierzy? ci na s?owo.
na aim'a to mog?e? mi demko kr?ci? na sh tak samo , nie ma to won ;)
Niespodzianka [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-05-22, 21:08
Dok?adnie, nie trzymam niczyjej strony ale je?eli nie ma dowod?w to nic nie wskuracie Jerycho, radz? w tej sprawie napisa? do Miszcz`a kt?ry napewno ci co? poradzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum