Autor |
Wiadomość |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-01-10, 13:38
|
|
|
Ale po co przerabia?, ten cod co jest jest dobry i nie jest pobrany ca?o?ciowo z internetu, wiele modyfikacji robili?my r?cznie. Moim zdaniem narazie jest dobrze jak jest. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-10, 15:17
|
|
|
Ja powiem tak , wszystko mi sie podoba w tym , tylko niektore mapki nie pasuja tu :) , ale juz everowi podalem co i jakie i beda wgrane na coda.(Mysle ze sie sprawdza).
Co tu zmieniac?
Ja juz generalem mam 200 lv , i jedyne co mnie sie nie podoba to , ze statystyki mozna dawac po 100 na kazde.
Ja bym zaproponowal zwiekszenie Do okolo 400 lv ;) , no ale jak bedzie zwiekszone , to bedzie spam z statystykami. To juz kolejna robota.
Po 2 jeszcze mozna by bylo zmienic Skiny Terrorystow i Counterow .
Wiecej nie ma sensu .
Pozdrawiam
//EDIT
PAchol takie mapki jak de_world itp beda wgrane na serwer. Ever juz je ma , tylko czekam az je wrzuci :) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
Ostatnio zmieniony przez Handriel 2012-01-10, 15:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pachol.

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-10, 15:22
|
|
|
Mi nie podobaj? sie nowe modele ale w zwi?zku z tym ze mo?na je wy??czy? jest ok. Po 2 gra? na bardziej ogani?tych mapach tzn: de_actec , de_westwood, de_eldorado , proponuje wprowadzenie mapy de_world bardzo fajna mapka. de_rats czy tam jeszcze jakies inne "pokoje" czy tam "kuchnie" sa wed?ug mnie glupie moze ten jakis mini rats tylko ale nic wiecej. Klasy s? miar? w porz?dku, jedynie co to bym da? pulkownikowi Famasa zamiast Galila czy tam Gilla No i jeszcze co by tu... Klasy w premium mo?e i s? dobre bo ten genera? to w og?le rozrzutu nie ma ale w ko?cu za to si? p?aci i lepsze maj? byc :D Niekt?rych admin?w te? mo?na troch? ogarn?c jak Jara :P i b?dzie ok. I wed?ug mnie mikro nie powinno by? od mutacji. S? ludzie/ch?opcy co mutacje przechodz? nieraz w 16 wieku nawet. Mo?e i nie maj? idealnego g?osu do rozmowy ale przecie? jak maj? mikro to fajna zabwa :D Rozumiem jaki? nie ogar?w co piszcz? lub gadaj? g?upoty to tak, ale mikro powinno by? prawie dla wszystkich. To moje zdanie :) |
_________________ Masz problem ?? Pisz lub dzwo?:
GG: 37317211
Zawsze b?d? si? stara? pom?c :] |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-10, 16:13
|
|
|
Chcieli?cie taki Cod Mod i macie na w?asne ?yczenie! Nic wam nie pasuje, zrobisz to ?le, zrobisz to te? i te? ?le, XeL nie ma zamiaru robi? nowego Cod'a. Chcieli?cie taki macie taki. Nie ma sensu ?eby wypowiadali si? inni bo i tak wiadomo ?e nic z tego nie b?dzie i Cod Mod na razie b?dzie taki jak jest. /ZAMYKAM
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-10, 16:13 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|