www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
*kwiacior* 
Play Hard.

Informacje

Wysłany: 2011-10-30, 19:35   PLN z tel.

Witam

Mam pewien problem, a raczej interes dla zainteresowanych

Mam dwa fony na karty. Najpierw korzysta?em z jednego, p??niej z drugiego. Jeden zosta? mi z czas?w, kiedy za telefon p?aci?a mama (wiadomo o co chodzi) i przez d?u?szy czas go nieu?ywa?em przez co nagromadzi?o mi si? troch? PLN. Dok?adnie 120 PLN

Problem w tym, ?e nie mam co z tymi pieni?dzmi teraz zrobi?. Czyta?em troch? w google i mo?na by je spieni??y? na r??nych stronach. Ale za ka?de 50 PLN z telefonu dostaje si? ok. 20 PLN w realu, co jest niezbyt op?acalne (prowizja itd).

Tak?e moje pytanie jest nast?puj?ce. Mo?e macie jakie? pomys?y co z tym zrobi?? Czyta?em, ?e dobrym rozwi?zaniem jest kupno sms premium, czyli takich za kt?re p?aci si? sms'em a p??niej sprzedaje po mniejszej cenie komu?, komu si? to przyda.

Wi?c je?li macie jakie? pomys?y (chcecie kupi? admina za sms, jakie? dodatkowe punkty w grach internetowych gdzie mo?na wykupi? je za sms) to zapraszam. Mo?emy si? dogada?, ?e powiedzmy za sms warto?ci 10,98 wezm? 5-6 z? w przelewie bankowym itd. Chodzi mi tylko o spieni??enie tej kasy z telefonu z kt?rego ju? nie korzystam. W razie pyta?, propozycji piszcie tutaj, lub na PW. Pozdrawiam

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu