Autor |
Wiadomość |
Ewnt_shYmeko

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-22, 11:47 Weekendowy Admin ;] Ewenement
|
|
|
Tw?j nick : Ewenement . (kiedy? shYmeko)
Imi? : Szymon
Jak d?ugo grasz w CS ?: Gram z 4 lata lecz teraz gram tylko w weekendy poniewa? jestem w internacie. Je?li kupi? antenk? do WIFI pod lapka to b?d? gra? i w tygodniu.
By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie ?: Tak by?em adminem i to bardzo d?ugo , m?j sta? jako admin wynosi ok. 2 lat wi?c umiem co? ogarn??
Jak dobrze znasz si? na AMXX ? : Znam si? na tyle dobrze by sprawowa? porz?dek na serwerze ;]. My?l? ?e to jest jakie? 9 / 10
Steam ? : Mam
Posiadasz mikro : Nie .
Dlaczego powiniene? zosta? adminem : Tak , gram tylko w weekendy. Lecz to nie robi problemu bym dobrze sprawowa? si? w te dni ... W weekend jest najwi?cej czit?w. Umiem ich odr??ni? na tyle by nikogo nie skrzywdzi? . Chcia?bym tu by? adminem gdy? widz? jaki panuje chaos w zwi?zku z adminami (ma?o do?wiadczeni, banuj? jak popadnie gdzie ja jestem przyk?adem). Cho? w weekend chc? zapewni? by ta gra by?a efektywniejsza i bardziej elastyczna dla graczy. By ka?dy m?g? pogra? i zachowa? spok?j w zwi?zku z cziterami i z graczami na skryptach ;).
GG : 13851710
Co? o sobie: Jestem cich? osob? , lubi? pogra? na poziomie i staram si? go utrzymywa? w grze i w kulturze. Mam walory takie co? jak zachowanie spokoju , nie panikuje gdy zobacz? podejrzanego gracza. Lubi? pi?k? no?n? i w??e lecz to nie jest istotne, doda?em tylko tak dla informacji .
Zale?y mi na tym adminie gdy? graj? tam moi znajomi i maj? pretensje co do innych admin?w ( nie wszystkich) . Nie do?wiadczonym adminom z ch?ci? dam rady co maj? robi? , jak i w jaki spos?b.
Wi?c my?l? ?e wybierzecie odpowiedni? decyzje co do mnie . Chocia? dajcie spr?bowa? a zobaczycie ?e to przy?pieszy rozw?j serwera i serwerowni.
Daj?c odpowied? na nie , uzasadnij swoj? wypowied?
Pozdrawia shYmeko ak' Ewenement . ;* |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-22, 12:41
|
|
|
Jestem na Nie
- Pierwszy raz ci? widze na forum
- Wogole niewidzialem ci? na serwie
Kup admina i dopiero za miesi?c z?o? podanie na darmowego, taka moja propozycja :) Albo zr?b 50 reklam |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Tyka1331
Tyczka

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 82 Postawił 1 piw(a) Skąd: Bia?ystok
|
Wysłany: 2011-10-22, 13:06
|
|
|
Jestem na Nie, powody ^ |
|
 |
K0Xik
Admin JB,4FUN

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 141 Postawił 2 piw(a) Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-10-22, 13:40
|
|
|
NIE |
_________________ Znajdziesz mnie na 4FUN -Czesto :)...
only dd2 Caly czas :) |
|
|
|
 |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-10-22, 14:28
|
|
|
Jestem na nie poniewa? wida? ?e grasz pierwszy raz na serwerze bo nigdy Ci? nie widzia?em .
Twoje posty , Twoje si? nie udzielanie si? na forum znaczy to ?e musisz jeszcze troszk? pogra? na serwerach oraz poby? na forum a w tym czasie zamykam .
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-25, 18:31 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|
Z pozdrowieniami, Zespół Cs-Zaborze.pl. |
|