Autor |
Wiadomość |
Cypis

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-10, 10:08 Podanie o Admina Cypis
|
|
|
1. Tw?j nick :Cypis
2. Tw?j wiek :14lat
3. Twoje imi? :Kamil
4. Jak d?ugo grasz w CS: 1.5 lata
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? :bylem du?o razy na servarch adminem i jestem
6. Je?eli tak to na jakim? (nazwa) :Cs-Wysypisko PB
7. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? :Oko?o 8/10
8. Posiadasz Mikrofon :Tak posiadam
9. Dlaczego powiniene? zosta? adminem?:Bo jestem dobrym graczem i chcialbym dostac admina
10. Czy m?g?by? dok?ada? si? do serwera :Tak co 1 miesi?c
11. Kontakt :nie mam gg
12. Steam ? :Nie mam ale chyba kupi?
13. Zas?ugujesz na admina ? :Niech inni ludzie na to pytanie odpowiedz? |
|
|
|
 |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 324 Piwa: 11/3 Skąd: Sulech?w
|
Wysłany: 2011-08-10, 10:55
|
|
|
Jak dla mnie to jestem na NIE:
1. Za ma?o post?w na forum,
2. Za ma?a aktywno?? na forum. |
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-08-10, 12:09 Re: Podanie o Admina Cypis
|
|
|
Cypis napisał/a: | 1. Tw?j nick :Cypis
2. Tw?j wiek :14lat ///// Admin darmowy 18+
3. Twoje imi? :Kamil
4. Jak d?ugo grasz w CS: 1.5 lata
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? :bylem du?o razy na servarch adminem i jestem
6. Je?eli tak to na jakim? (nazwa) :Cs-Wysypisko PB
7. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? :Oko?o 8/10
8. Posiadasz Mikrofon :Tak posiadam
9. Dlaczego powiniene? zosta? adminem?:Bo jestem dobrym graczem i chcialbym dostac admina //// Moglbys sie troche wysilic.
10. Czy m?g?by? dok?ada? si? do serwera :Tak co 1 miesi?c //// To tak samo jak kupisz w sklepie.
11. Kontakt :nie mam gg
12. Steam ? :Nie mam ale chyba kupi?
13. Zas?ugujesz na admina ? :Niech inni ludzie na to pytanie odpowiedz? |
Jestem na NIE! Malo sie udzielasz na forum. Admin darmowy 18+, ja nie widze zebys mial jakies zaslugi dla servera. |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-10, 15:31
|
|
|
skoro mo?esz p?aci? sk?adki to po prostu kup admina, jaki problem
Jestem na NIE[/i] |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-08-10, 15:37
|
|
|
Jestem na nie.
Za ma?o lat, To co immortal, mo?esz p?aci? zapraszam do www.cs-zaborze.pl/formularz |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Cypis

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-10, 17:05
|
|
|
Zal wszyscy na nie :( |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-10, 19:41
|
|
|
Cypis po pierwsze nie spamuj!, a po drugie admin nie tylko musi gra? na serwerze, ale powinien by? aktywny na forum i reklamowa? serwer, przegl?da?em twoje CA?E 11 post?w(ju? to ci wyklucza...)i tak; trzy posty dotycz?ce skargi na Matteo; 4 posty w sprawie twojego UnBana(admin raczej nie powinien mie? takich wpadek), jeden komentarz w podaniu Blachy, i te dwa z czego jeden to spam, a jak dobrze policzysz masz ju? dwa powody na nie+wiek. Boli cie ?e ka?dy m?wi nie? razem z Feam'em, CrEaTiVee'm i Boczzkiem dali?my ci powody na NIE, teraz przemy?l, rozwa? i dostosuj si?, a co do wieku? wiek to nie wszystko, bo to tylko liczba, a dojrza?o?? i odpowiedzialno?? to ju? inna bajka (tekst w moim podpisie[je?li s?abo wida? to :"Dojrza?o?ci nie liczy si? w latach, lecz w do?wiadczeniu i w tym co si? w ?yciu przesz?o"]). |
|
|
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-08-10, 21:37
|
|
|
ta sentencja te? nie jest zgodna z prawd?. Znam wiele os?b, kt?re bardzo du?o przesz?o i wci?? s? na poziomie 15 letniego bachora. Znam te? 13 letnie osoby, kt?re s? bardziej dojrza?e ni? np. moja by?a klasa tech (aktualnie studenci).
i tak, m?j post nie wnosi nic do tematu. |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-11, 11:15
|
|
|
Wiem Muphet i w?a?nie o to chodzi nie czytaj tego dos?ownie, nie uda?o mi si? tego dobrze w s?owa ubra?, tak czy tak chodzi o to by nie ocenia? ludzi po wieku.
PS:Muphet jako H@Diablo wypowiedz si? w sprawie jego podania, bo to twoja decyzja jest najwa?niejsza |
|
|
|
 |
testo

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-31, 16:50
|
|
|
Og?lnie nie znam Cypis'a i no w sumie nie mog? si? wypowiada? ale wed?ug mnie jeste? za m?ody na admina (g?os, itd) osoby graj?ce na serwerze raczej sceptycznie podchodz? do admin?w o piszcz?cym g?osie no ale je?eli a? tak mocno b?dzie Ci zale?e? my?l?, ?e w Twoim przypadku dobrym rozwi?zaniem b?dzie kupno admina - nie do??, ?e zasilisz finansowo serwer to b?dziesz m?g? si? cieszy? adminem na danym serwerze. Pozdrawiam^^
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-10, 06:06 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|