Pomógł: 16 razy Wiek: 30 Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 591 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin/P?ock
Wysłany: 2011-06-28, 14:12
Ja ci moge polecic hosting stron www bardzo dobry bez reklam itd www.000webhost.com a phpBB sobie tam wgrasz ;) szablonow jest masa. Sam mam tam swoja stronke i nie narzekam ;) Jakby co to moge ci w czyms pomoc choc ja sam jestem laikiem w tych sprawach ^^
@EDIT: Najpierw klikasz przycisk sign up na stronie. Nastepnie podajesz w tym 1 polu nazwe swojej stronki/forum, 2 pole zostawiasz puste i reszte uzupelniasz zgodnie z poleceniami. Potem czekasz na aktywacje swojego konta. Mi aktywowali na 2 dzien i potem po prawej stronie bedziesz mial dane do swojej strony i bedziesz mogl sobie wgrac jakies szablony albo cos przez klienta FTP. Jezeli bys mial jeszcze jakies problemy to pisz ;) A te polskie darmowe odradzam bo na wiekszosci reklamy a jak nie ma reklam to zamulka strony i ogolne porblemy.
Ostatnio zmieniony przez Bulletproof 2011-06-28, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum