Ludzie kurna jak tak mo?na ? co dwie godziny banowa? za "cheaty" ?? Ogarniecie si? , mo?e przegl?dniecie chocia? forum ? Ja stoje przy bracie patrze i oczywi?cie kurna archon zbanowa? za "cheaty". Nie mam zamiaru non stop lata? i pisa? odwo?anie do bana....
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-12-12, 16:10
dziwny co? ten steam ID zapro? do znajomych login jertiho zaprosz? ci? wtedy na serwer i sprawdz? steam id .. bo co? mi si? wydaje ?e jest to fake steam..
Ch?opie masz co? z m?zgiem ? Ogarnij najpierw admina , nie wiem czy go nadal masz , jak nie masz to serwer zaoszcz?dzi sobie wstydu . Je?eli si? nie znasz to debilu nie komentuj ok !? Jak mog?em sobie wbija? lvl na innym nicku ? My?lisz ?e kozak jeste? ? Masz farta ?e uciek?e? bo jakbym Ci? dorwa? takiego bana by? sklei? za mikro ?e ho ho...
_________________ Jest druh BORUCH?
Niema druha BORUCHA ! :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum