Wysłany: 2010-05-11, 22:33 DiabloMod bany..
Witam. Nie gram na diablo ale przy ka?dym wej?ciu na forum widz? histori? ban?w kt?ra a? razi. Czy nie za ostro wszystkich traktujecie ? ?eby od razu ban na 30 minut... si? nie dziwie ?e tak ma?o ludzi gra jak wszyscy dostaj? bana na 30 minut. Ja bym proponowa? zrobi? tabel? kar dot. wszystkich serwer?w a za takie co? jak ninja na 35hp etc. dawa? bana maks 5 minut lub kicka ew. slay...
Reasumuj?c - Zr?bmy tabel? kar na serwerach ;p i zamie??my w jakimi? konkretnym dziale.
M?g?bym si? tym wszystkim zaj?? ale oczekiwa?bym zmienienia mi tej rangi admina poke i dania np. "Porz?dkowy" :D
Wysłany: 2010-05-12, 15:13
ale maja nauczke ludzie co wi?cej graj? wiedz?.
i ci co 1 raz graja i widz? ich na serwerze nic im nie robi?.
?amanie regulaminu jest gdyby? nie zauwa?y? to jest lekie
traktowanie.powin by? ban na 1 h.
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum