Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-07, 15:20 Only Steam
|
|
|
Przysz?a mi na my?l ?eby zrobi? na serwerze tylko steam, dzisiaj powsta? nowy serwer i graj? na nim tylko steam a jak wejdzie ns to czcituje wi?c co wy na to? |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
sobota252
Mad.

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 128 Postawił 5 piw(a) Skąd: Pu?tusk
|
Wysłany: 2012-02-07, 15:31
|
|
|
Jak dla mnie TAK, tylko czy bedziemy mieli tylu graczy ?? |
|
 |
Epox

Informacje
Wiek: 36 Dołączył: 15 Wrz 2011 Posty: 29 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rz
|
Wysłany: 2012-02-07, 15:33
|
|
|
good idea : ) chocia? zaborze mo?e straci? na tym troche graczy ns , ktorym szkoda po 30 z? na steama . Ja w og?le proponuje ?eby kto? poinformowany napisa? co sie dzieje z serwerem , kto jest w?a?cicielem , podobno jest nowe ip , w ogole nic nie wiadomo , gracze nic nie wiedza bo nie ma na forum zadnej sensownej informacji o serwerze i przyszlosci serwera |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-07, 15:37
|
|
|
Stary 4fun zosta? sprzedany dla innej sieci ale dzisiaj powsta? nowy 4fun a w?a?cicielem jest Jertih.
Ip- 79.133.192.46:27027 |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2012-02-07, 15:41
|
|
|
Jestem i na tak i na nie. Na tak bo nie by?o by cziter?w, a na nie bo utraciliby?my troch? graczy. Lepiej ?eby zosta?o tak jak jest :) |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
DreaD Rafter'
[ex_surfes] Rafter'

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 39 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2012-02-07, 16:06
|
|
|
Te? jestem za only steam ale nie na 4fun tylko utworzy? new server TeamPlay[TP]?????? |
_________________ Nie przeklinam , ja tylko u?ywam kolokwialnego s?ownictwa w celu wzmocnienia ekspresji mojej wypowiedzi . ;P NO !
 |
|
|
|
 |
sobota252
Mad.

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 128 Postawił 5 piw(a) Skąd: Pu?tusk
|
Wysłany: 2012-02-07, 16:21
|
|
|
ale 4fun musi byc !!! |
|
 |
EpSoN

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 08 Lut 2011 Posty: 122 Skąd: Komprachcice (Opole)
|
Wysłany: 2012-02-07, 17:03
|
|
|
Czesto jest tak ze graja sami ns najcz??ciej rano. Ja czasami tez gram rano i nie bede mia? z kim grac. Lepiej tak jak powiedzia? DreaD Rafter', to jest dobry pomys? |
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-07, 17:08
|
|
|
DreaD Rafter' napisał/a: | Te? jestem za only steam ale nie na 4fun tylko utworzy? new server TeamPlay[TP]?????? | to jest dobry pomysl. a co do 4fun only steam mowie odrazu nie wypali to, nsy to 75% graczy ;d |
|
|
|
 |
Crewe
AWP Player!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 42 Piwa: 2/3 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 2012-02-07, 17:14
|
|
|
Jestem za TP only steam, ale 4fun ma zosta? taki jaki jest. Niestety du?a spo?eczno?? to NS, ale nie ka?dy ns to czit :) |
_________________ Ja tu tylko sprz?tam...
Haha
Kiedy my?lisz, ?e jeste? najlepszy pami?taj, ja jestem przed tob?
cya :) |
|
|
|
 |
Ble

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 14 Piwa: 1/1 Skąd: Zewsz?d
|
Wysłany: 2012-02-07, 17:19
|
|
|
HetmaN napisał/a: | Przysz?a mi na my?l ?eby zrobi? na serwerze tylko steam, dzisiaj powsta? nowy serwer i graj? na nim tylko steam a jak wejdzie ns to czcituje wi?c co wy na to? |
Po pierwsze, to naucz si? pisa? poprawne i sensowne zdania, bo gwa?cisz swoj? wypowiedzi? poprawn? polszczyzn?.
Po drugie, chyba zapomnia?e? jak by?o kiedy? (a mo?e ci? wtedy nie by?o jeszcze), kiedy to 4fun zosta? udost?pniony na pewien czas tylko graczom ze steam. ?wieci? pustkami, straci? wtedy niemal po?ow? graczy, ale szybko przywr?cono jego poprzedni stan. W?a?nie dlatego uwa?am ten pomys? za g?upi. O ile samo rozkr?cenie nowego 4funa sprawi troch? trudu, o tyle zamkni?cie go dla nonsteam?w dodatkowo utrudni?oby to. Lepszym rozwi?zaniem by?oby zrobienie serwera TP only steam, ale jak ju? wspomnia?em, nie?atwo rozkr?ci? serwer bez dost?pu dla NS?w.
Po trzecie:
HetmaN napisał/a: | jak wejdzie ns to czcituje |
Pr?bujesz insynuowa?, ?e ka?dy NS to cheater? Zapomnia?e? jak to sam gra?e? na NSie i irytowa?y ci? ataki steam'owc?w, kt?rzy oskar?ali ci? o oszukiwanie? Chyba nie czu?e? si? z tym dobrze, wi?c nie r?b innym tego, co dla ciebie by?o niemi?e.
Takie bezpodstawne pom?wienia s? spowodowane tym, ?e "wielki ogarniacz ze steam" najzwyklej w ?wiecie przegrywa z "cheatuj?cym nsem". Denerwuje mnie to, ?e niekt?rzy pr?buj? si? wywy?sza? tylko posiadaniem steama. ?wiadczy to o tym, ?e maj? kompleks ni?szo?ci i nie maj? nic do zaoferowania poprzez swoj? osob?.
Tak, dodatkowo na koniec mojej wypowiedzi pos?u?? si? starym jak ?wiat argumentem, ?e "na steam te? s? cheaty". Dzi?kuj? za uwag?.
|
|
|
|
 |
|