Autor |
Wiadomość |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-02-03, 09:30 Skarga na Lozak
|
|
|
Tw?j nick w grze: DiaablooX
Na kogo sk?adasz skarg?: Lozak
Mapa: jail_greytown
Dowody: Gracze
Opisz sytuacj?: Nie wiem czy jest sens pisa? to drugi raz. W mojej poprzedniej skardze to pisa?em i nie b?d? si? powtarza?. Admin Lozak nie robi kompletnie nic ! Wczoraj 3-4 osoby powinny dosta? bana, wi?c spamuje do niego gdzie si? da, aby zbanowa?. Jego reakcja ? Oczywi?cie nic nie zrobi?, a jak wszyscy zacz?li krzycze? "Ban, ban !" to uciekali z serwera po paru minutach. Po ostatniej skardze gracz nie zmieni? kompletnie nic, prosz? o zrobienie co? z tym :) |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:05
|
|
|
To czekamy na wypowied? graczy. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 53 Postawił 4 piw(a) Skąd: Wroc?aw
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:20
|
|
|
Owszem, jak najbardziej si? podpisuj? pod t? skarg?.
Jest te? tak jak ja jestem na serwerze, ludzie robi? fk, itp. a Lozak co robi, NIC.
Spamuje na u@, lecz nic nie robi. P??niej dopiero ja musz? tego gracza zbanowa?.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
kipu?

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:21
|
|
|
Nie rozumiem jednego Hetman nie grasz na JB nawet a zalatwiasz sprawy. Jest tak jak DiaablooX m?wi wiec do roboty.. Jako moderator pograj sobie na serwach a potem dopiero si? wypowiadaj. A w jego sprawie to ja wtedy musz? ogarn?? bany kt?re si? nale??... |
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:23
|
|
|
Cytat: | Jako moderator pograj sobie na serwach a potem dopiero si? wypowiadaj |
Jak jeszcze nie zauwa?y?e? to mam range Junior Admin, nie musz? gra? na jb ?eby rozpatrywa? skargi, wystarczy mi to co inni gracze powiedz? o adminie. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
kipu?

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:25
|
|
|
Ogar koles pograj zobacz co si? dzieje a nie ludzi nie znasz a a zajmujesz si? tymi sprawami |
|
|
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:41
|
|
|
Kipu? Tw?j post by? zb?dny i nie na temat...
LoZaK ca?y czas si? uczy, mozolnie, ale si? uczy...
Na pocz?tku powtarza? wszystko za mn?, a teraz ju? zaczyna niekt?re rzeczy sam robi?.
Moim zdaniem jest zbyt niedo?wiadczony na tak odpowiedzialne stanowisko, jakim jest admin.
Pozdrawiam
AsS |
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2012-02-03, 11:04
|
|
|
Diablox jestes opiekunem ktos nie przestrzega regulaminu / naduzywa adma / nic nie robi ?? Zabierz admina i po sprawie -.- |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
|
|
|
 |
LoZak

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 20 Sty 2012 Posty: 4 Postawił 1 piw(a) Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 2012-02-03, 11:22
|
|
|
Witam
Tak diablox ma racje troche nieogarniam bo mialem adma na innych serwach ale nigdy na jb.
Co do tego incydentu 3 osoby zlamaly regulamin i2 osoby dostaly bana ode mnie(za pomaca amx_last i amx_ban)
Kiedy banowalem trzecia w identyczny sposob nic sie nie dzialo a grafika zaczela mi szwankowac, dlatego nie widzialem co pisze diablox |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 12:53
|
|
|
LoZak, ale prowadzi? w CT mog?e?... Och jaka? to dziwna sprawa :) Nikt nie dosta? bana, chyba by pisa?o, nieprawda? ? Seba!!:):*, nie mog? od tak zabra? komu? admina. |
|
 |
LoZak

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 20 Sty 2012 Posty: 4 Postawił 1 piw(a) Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 2012-02-03, 13:49
|
|
|
Pisalo, pisalo i w konsoli tez mi pisalo |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 13:59
|
|
|
Wow ! Magia ! Mi nic nie pisa?o ! Jak ty to robisz ?! |
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:28
|
|
|
DiaablooX logi, logi... |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-05, 21:46
|
|
|
Serwer zosta? sprzedany.
|
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-05, 21:46 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|