Autor |
Wiadomość |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2012-01-28, 21:33 Opcja "Kup Admina" na forum
|
|
|
Witam !
Jak wszyscy wiecie, istnieje sklepik na forum pod nazw? "Kup Admina", gdzie ka?dy gracz nie rejestruj?c si? nawet na forum mo?e kupi? sobie admina. Do czego zmierzam ? Do tego ?e w?a?nie ka?dy gracz, kt?ry nie mia? nigdy admina mo?e sobie od tak go kupi?. Dlaczego akurat to pisze? Dzisiaj sytuacja na JailBreaku admin o nicku "Luzak" (czy co? w tym stylu) nie wiedzia? kogo, za co i na ile zbanowa?. I to ma by? admin? Wiem, po co pisze tutaj, skoro mog? to napisa? w skargach w dziale JailBreak. Pisz? to tutaj, bo pewnie na ka?dym serwerze jest jaki? admin, kt?ry nie ma tutaj konta na forum, lub nie znany gracz ma admina. Da si? zauwa?y? ?e na JailBreaku jest coraz wi?cej nowych admin?w. Tak wi?c chcia?bym, aby opcja "Kup Admina" zosta?a usuni?ta, b?d? zablokowana w jaki? spos?b. Wiem wiem, sie? musi zarabia?, ale to jest ?a?osne, ?e ka?dy gracz mo?e wej?? na forum (nie rejestruj?c si?) kupi? admina. |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-28, 22:17
|
|
|
Kreatif, ma racje tez jestem za tym aby t? opcj? usuni?to |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-29, 11:26
|
|
|
Ale przecie? sie? musi si? z czego? utrzymywa?, wystarczy napisa? na nowego admina skarg? i po k?opocie, zrozumcie ?e pieni?dze s? wa?ne w sieci, trzeba op?aci? 6 serwer?w i jeszcze forum, i sk?d kasa? |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2012-01-29, 15:56
|
|
|
To mo?e po zarejestrowaniu i np. napisaniu 30 sensownych post?w b?dzie mo?liwo?? wej?cia w "Kup Admina" |
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-01-29, 16:31
|
|
|
Tak HetmaN, racja. Sie? musi si? utrzyma?. Ale popieram r?wnie? Kreatifa. Ta opcja powinna by? usuni?ta. Mo?e by tak ograniczy? ilo?? darmowych admin?w i jak na wi?kszo?ci sieci zrobimy tak, ?e na admina trzeba z?o?y? podanie i podanie to musi by? zaakceptowane, ale sk?adka jest obowi?zkowa (to 10z? sms). Sie? na tym zarobi, ale serwery r?wnie?. Pozb?dziemy si? tak nieogarni?tych admin?w. |
|
 |
Miecio
Gniewko

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 98 Piwa: 1/2 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 2012-01-30, 09:13
|
|
|
Jestem za czasami znajd? si? tacy ludzie co kupuj? admina potem wchodz? i banuj? ca?y serwer ju? by?o tak dwa razy. |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2012-01-30, 11:43
|
|
|
To moze to zablokowac tak, ze mozna kupowac adma od pewnej ilosci postow?
PS. Sorki ze bez polskich znakow, ale na fonie pisalem ,p
|
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
|