Autor |
Wiadomość |
Every

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 07:34 Feam pa pa ;*
|
|
|
Witam. Ju? dwa konta mi zablokowali, to chocia? z tego napisz? po?egnanie i mo?ecie je r?wnie? zablokowa?. Zosta?em oskar?ony o co?, czego nie zrobi?em i tyle, ?adnych kod?w sms nie u?ywa?em a ty jertih dalej mi dowod?w nie da?e?.
Pozdrowienia dla:
Xel - Dobry, mi?y kontakt. Dzi?kuje ?e mog?em przez te dwa miesi?ce z tob? pe?ni? funkcj? J@ i nie tylko. Ale powiem ci jedno, ka?dy tak? opinie ma ?e za bardzo dajesz jertihowi na wol?, to twoja sie? on jest moderatorem, za bardzo tob? manipuluje.
Jertih - Na pocz?tku mojej przygody z zaborzem by?e? wporz?dku, potem ca?a sytuacja z revolt?, hm... zosta?em dalej przy tobie jako jedyny, ka?dy si? od ciebie odwr?ci?, bo wierzy?em, ?e nie jeste? taki. Ca?y czas mieli?my kontakt dobry, wyg?upiali?my si? itd. Jednak ostatnimi dniami, si? zmieni?e? i to ostro. Nagle przysz?o ci do g?owy ?e marnuje serwer xela ta ? Chodzi o dr'a. Jakby? nie zauwa?y? prawie ka?dy chcia? tego moda, dlatego porozmawia?em z xelem o nim, nie stety nie wypali?o, by? to jeden jedyny raz i odrazu naskok omg. Jeste? z?o?liwym zarozumialcem, bierzesz ludzi tylko po to aby odpier*** ca?? robot? a potem nara, kto by? ca?y czas przy tobie, jak by? trans ?
Transporter - Szkoda ?e ciebie ju? tu nie ma, zawsze by?e? pomocny, i bez ciebie sie? by tak d?ugo nie przetrwa?a. Naprawde gor?co Ci? pozdrawiam.
H?adysz - R?wnie? to samo co trans, mi?y, pomocny, dobry kontakt itd. Napewno b?dziemy w kontakcie
Hetman - Gratuluje posady J@, oby? si? poprawi? bo zdania o tobie s? karygodne, mam nadziej? ?e dobrze poprowadzisz t? sieci? jako j@. Jbc zawsze masz mnie do pomocy
Shift - Dobry kontakt, zawsze si? dobrze wyg?upiali?my itd. B?dzie z ciebie dobry cz?owiek
Mateusz - Tak jak trans, nie ma ju? go tutaj. Moim zdaniem by? najlepszym opiekunem Surfa, zawsze by? zorganizowany, pomocny i uczynny.
Diablox - Jeste? opiekunem JB, mam nadzieje ?e dobrze zajmiesz si? tym serwerm, ?ycz? ci wszystkiego najlepszego
Kubaohio - R?wnie? jeden z najlepszych opiekun?w serwera. Mia?e? pod opiek? jailbreak, i wychodzi?o ci to znakomicie. Naprawde gor?co pozdrawiam
Kreatif - Tyle razy sk?ada?e? podania na moderatora, wre?cie ci si? uda?o, mo?e w przysz?osci b?dzie wi?kszy awansik ?? Gratuluje i pozdrawiam
Kona Chan - Nie b?d? pisa? o tym smrodku Tak na powa?nie to dzi?kuje ci za gr? na JB, gram tam od tygodnia a ty mnie wielu rzeczy nauczy?e?, oczywi?cie dobry kontakt, dobra zabawa.
Handriel - R?wnie? dobry kontakt, mam nadziej? ?e jako opiekun Coda b?dziesz si? dobrze sprawowa?. Jbc masz mnie, zawsze s?uz? pomoc?.
Oraz tych wszystkich kt?rych nie wymieni?em, Serdecznie Pozdrawiam !
By? to r?wny rok mojego bycia na tej sieci, by? to wspania?y rok, nie chcia?em tak szybko pisa? tego tematu ale c??, taka administracja, jertih dalej dowod?w mi nie da?. Oczywi?cie na forum b?d? zagl?da? co jaki? czas, nie ma obaw. Zawsze s?u?? pomoc?, wystarczy kontakt na GG
Dzi?kuje za wspania?? gr? na JB, cod, 4fun, only dd2. DR
?ycz? udanej sieci, niestety ale w ?yciu trzeba i?? dalej i si? dalej rozwija?.
Mam nadziej? ?e jertih co? zrobisz ze swoim zachowaniem
Pozdrawiam. Feam |
|
|
|
 |
Kona-Chan

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 07:43
|
|
|
Dzi?kuje za pozdrowienia Szkoda ?e odchodzisz Tak ma?o cie znam a ty tak szybko z?apa?e? kontakt ze mn? Dzi?kuje za to jeste? bardzo fajn? osob? super si? z tob? gra bd t?skni? mam nadzieje ?e wbijesz czasem na jb. ?yczy ci powodzenia mam nadzieje ?e znajdziesz co? dla siebie gdzie ci si? b?dzie podoba?o tak samo jak na zaborzu. To na tyle :* |
_________________ Gram na Jb i Zm :) |
|
|
|
 |
Every

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 07:44
|
|
|
Oczywi?cie, b?d? wbija? na JB, a naprawd? "dobr?" sie? si? troch? szuka gdzie s? naprawde porz?dni ludzie. Ale zawsze mamy kontakt na steam to pisz |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-28, 08:20
|
|
|
Dzieki :)
Jbc bede zawsze pisal,gdy cos bede potrzebowal :P |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-28, 08:44
|
|
|
Dzi?kuj? za pozdrowienia .;) |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-01-28, 09:06
|
|
|
Dzi?kuj? za pozdrowienia. Ja Ci? nie ?egnam ! Masz wbija? na JB ! ;] Powodzenia na innych sieciach, oby? zaszed? r?wnie daleko co tutaj. |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-28, 09:16
|
|
|
Dzi?kuje za pozdrowienia Feamku, zawsze b?d? ci? pami?ta? jako J@ tej sieci, nie chc? mi si? wierzy? ?e Jertih zrobi? ci takie co? bo jest za dobrym cz?owiekiem, cze??. ;* |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Every

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 12:29
|
|
|
Hetman sam si? przekonasz, jak wywali? transa, m?wi?em dos?ownie to samo co ty. Oczywi?cie b?d? wbija? na jb ;P |
|
|
|
 |
Miecio
Gniewko

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 98 Piwa: 1/2 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 2012-01-28, 12:52
|
|
|
Elo jeszcze za tob? zat?skni? i odczuj? braki ! :) |
|
|
|
 |
MR'Ka
Kocham Cie RaDek :*

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 13:52
|
|
|
Papasie
Rada na przysz?o?? nie odpalaj wi?cej ; ) |
_________________ Nie bajeruj mi o pi?knych oczach, w momencie gdy patrzysz na ty?ek. ; ] ;**
Najwi?ksza Rozpusta Tw?j J?zyczek W Moje Usta
Charlotte Hanzo <R3
 |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2012-01-28, 15:22
|
|
|
Ja si? z tob? nie ?egnam, bo wiem ?e i tak b?dziemy si? widywa? na JB ;) Pisz? do widzenia, dzi?kuj? za pozdrowionka :P Uda?o si? w ko?cu uda?o. Trzymaj si? ! I widzimy si? na JailBreaku :P |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-28, 16:45
|
|
|
cze??:) Powodzenia |
|
 |
K0Xik
Admin JB,4FUN

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 141 Postawił 2 piw(a) Skąd: Pozna?
|
|
|
|
 |
|