Autor |
Wiadomość |
planlekcji1
Admin 4Fun .

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2012 Posty: 16 Piwa: 1/3 Skąd: ?om?a
|
Wysłany: 2012-01-24, 20:57 Da? Bana Dla Tokson i niezrobi? ss.
|
|
|
Tw?j nick w grze: GolaseK .
Na kogo sk?adasz skarg?: LC1100
Mapa: de_westwood
Dowody: Poni?ej
Opisz sytuacj?: Da? bana dla tokson . Gdy zwr?ci?em mu uwage ze niezrobi? ss zmieni? nick . ?ci?gna?em To z konsoli . *** Banner KIller killed Kapitan Bomba with a headshot from m4a1 ***
* LC1100 changed name to Golasek wyjdz kto ci dal adma?
Sajmon Junior killed Banner KIller with m4 . Napisa? ?e Jestem Nier?b i Po co mam admina . Prosze o zdj?cie z niego Admina. |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-24, 20:59
|
|
|
Czekamy na wypowied? admina . Je?eli b?dzie si? zapiera? i m?wi? ,?e zrobi? mu ss , z przyjemno?ci? obejrze HLTV . |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
sobota252
Mad.

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 128 Postawił 5 piw(a) Skąd: Pu?tusk
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:37
|
|
|
Czekamy na wypowiedz LC1100 |
|
 |
LC1100

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-25, 11:20 Re: Da? Bana Dla Tokson i niezrobi? ss.
|
|
|
planlekcji1 napisał/a: | Tw?j nick w grze: GolaseK .
Na kogo sk?adasz skarg?: LC1100
Mapa: de_westwood
Dowody: Poni?ej
Opisz sytuacj?: Da? bana dla tokson . Gdy zwr?ci?em mu uwage ze niezrobi? ss zmieni? nick . ?ci?gna?em To z konsoli . *** Banner KIller killed Kapitan Bomba with a headshot from m4a1 ***
* LC1100 changed name to Golasek wyjdz kto ci dal adma?
Sajmon Junior killed Banner KIller with m4 . Napisa? ?e Jestem Nier?b i Po co mam admina . Prosze o zdj?cie z niego Admina. |
cz?owieku ogarnij si? ludzie Ci pisz? ?e graj? na wh i ty wcale nie ogarniasz admina...
demko jest do ogl?dania i ju? tak ? by? odpalony i to ju? wszystko co mam do powiedzenia
a czemu on nic nie napisa? ?adnej skargi na mnie co ? dopalony by? i tyle ... |
_________________ Admin na serwerach: only DD2, 4fun !!! PoZdrO |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-25, 11:27
|
|
|
A w?a?nie ?e nie ! Nie by? odpalony bo go ogl?da?em przez wi?kszo?? mapy i nie kituj mi tu ?e czitowa? . Zrobi?e? ssy ? nie . Ja te? by?em na poprzedniej mapie tuscan i gadali ?e ma wh , ja go ogl?da?em i nic nie mia?. Ludzie to ,?e NS dobrze gra to czity ? -,-. Czekam na wypowied? Feama , prosi?bym o jakie? ostrze?enie dla admina czy co?, bo od miesi?ca go obserwuje jako admin Only DD2 4Fun i stwierdzam , ?e gracz nie ogarnia . Gdy us?yszy tylko on ma wh ten ma wh blablabla wh , odrazu nawet nie schodz?c na specta wali mu bana . |
Cs-Zaborze PW
 |
|
|
|
 |
Matteo
matteo

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2011 Posty: 103 Skąd: ??dzkie
|
Wysłany: 2012-01-25, 13:38
|
|
|
shift zamknij si? i nic nie pisz dzieciaku gra? na wh i koniec cikaw? kto mu dawa? takie info chyba mama jak widzia?e? ss z wh to ty pisa?e? ?e to nie jest wh i ty si? nazywasz modem ma?olacie ?? jeste? ?mieszny g?wn.o si? znasz a piszesz!
a tak w og?le czemu on nie napisa? nic tylko ten nie ogar??
a jeszcze jak gracz dosta? bana potem gra? na aktywnym i co ? |
|
|
|
 |
LC1100

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-25, 14:49
|
|
|
Shift napisał/a: | A w?a?nie ?e nie ! Nie by? odpalony bo go ogl?da?em przez wi?kszo?? mapy i nie kituj mi tu ?e czitowa? . Zrobi?e? ssy ? nie . Ja te? by?em na poprzedniej mapie tuscan i gadali ?e ma wh , ja go ogl?da?em i nic nie mia?. Ludzie to ,?e NS dobrze gra to czity ? -,-. Czekam na wypowied? Feama , prosi?bym o jakie? ostrze?enie dla admina czy co?, bo od miesi?ca go obserwuje jako admin Only DD2 4Fun i stwierdzam , ?e gracz nie ogarnia . Gdy us?yszy tylko on ma wh ten ma wh blablabla wh , odrazu nawet nie schodz?c na specta wali mu bana . |
ty chyba jeste? chory cz?owieku by?a taka akcja nawet z nim ?e za przeproszeniem zajeba? kolesia przez ?cian? mo?e tego nie widza?e? co ? i nie pieprz mi g?upot ?e nie ogarniam admina mo?ecie mi da? nawet to g?upie ostrze?enie... |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-25, 16:38
|
|
|
Podajcie mi link do demka to ch?tnie obejrz?, bo szuka?em ale nie mog?em znale??. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 16:01
|
|
|
Matteo dostajesz warna , nie b?dziesz mnie obra?a? i wyzywa? od ma?olat?w,nie pozwol? sobie na to. Mnie wyzywasz od ma?olat?w ? Sp?jrz na siebie nawet wypowiedzie? si? poprawnie nie umiesz.My?lisz,?e jak masz 18 lat to mo?esz lekcewa?y? m?odszych ? Zastan?w si? nad swoim zachowaniem. Podaj mi tu demko jego(LC1100) i obejrz? , a je?li nie podrzucisz demka , gracz dostanie ub. |
Cs-Zaborze PW
 |
|
|
|
 |
LC1100

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 16:17
|
|
|
jak mi podasz stron? do demek to Ci poszukam |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:21
|
|
|
Prosz? . http://hltv.zabijaka.pl/id/13681.html |
Cs-Zaborze PW
 |
|
|
|
 |
LC1100

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:26
|
|
|
ok jak znajd? to dam edit |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:31
|
|
|
Nie znajdziesz demka bo w tym czasie jak da?e? bana to HTLV nie dzia?a?. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-26, 17:35 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Shift |
|