www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Kreatif 
Admin JailBreak

Informacje
Piwa: 14/5

Wysłany: 2012-01-23, 22:19   Wywiad z Shiftem

Witajcie !
W wolnej chwili postanowi?em przeprowadzi? wywiad z Shiftem

R - Redaktor
S - Shift

R: Witam. Z tej strony Kreatif, chcia?bym z tob? przeprowadzi? wywiad. Zgadzasz si? ?
S: Cze????
Zgadzam si? .

R: Pierwsze rutynowe pytanie.
Jak zacz??a si? twoja kariera z Counter Strikiem ?
S: Hehe , kt?rego? dnia przyjecha? do mnie chrzesny , jak to z nud?w zapyta?em si? czy ?ci?gnie mi jak?? gr? on si? zgodzi? . Po 2 godzinach dlugiego oczekiwania ?ci?gn??a si? gra o nazwie Counter Strike 1.6 NonSteam , lecz po kr?tkiej grze m?j chrzesny zaproponowa? , ?e kupi mi steam , ja si? zapyta?em co to jest , wyja?ni? mi i si? zgodzi?em hamburger

R: Jak trafi?e? do nas ?
S: Pewnego dnia graj?c na diablo innej sieci , znudzi?a mi si? ju? gra tymi klasami, itemy itp. Postanowi?em poszuka? fajnego serwa DiabloMod , wpisuj?c w wyszukiwark? serwery DiabloMod , wyskoczy? mi Diablo zaborza , by?o to jako? w listopadzie 2010 roku . Wszed?em , pozna?em przyjemnych a zarazem mi?ych graczy , kt?rzy mnie zach?cili do gry i zosta?em a? do teraz :)

R: Spodoba? Ci si? serwer DaibloMod? Czy te? i masz jakie? swoje ulubione mody ?
S: Serwer DiabloMod spodoba? mi si? bardzo , by?y wtedy wy?mienite klasy , itemy , pluginy i wszystko co zach?ca?o do gry . Mam tak?e swoje inne ulubione mody tj. : SurfMod , 4Fun , Cod , FFA.

R: Twoim zdaniem, kt?ry mod jest lepiej wykonany/zrobiony.
S: Moim zdaniem SurfMod ,gdy wejd? na niego , mijaj? 2 godziny a ja my?l? ?e dopiero co wszed?em na serwer. Je?eli pluginy s? fantastycznie dobrane , jak to robi? Mateusz SurfMod jest najlepszy, nie odczuwa si? czasu , przyjemnie , mi?o i jest zabawa.

R: Rozumiem.
Zostawiaj?? tera? ?wiat gier, przejd?my do twoich zainteresowaniach. Czym si? interesujesz?
S: Interesuj? si? sportem. Trenuje pi?k? r?czn? w klubie , mam zamiar w przysz?o?ci wykonywa? ten sport . Lubi? tak?e jak ka?dy ch?opak pi?k? no?n? . Gra?em kiedy? w klubie w pi?k? no?n? ,ale to ju? przesz?o?? .

R: Od kiedy zacz??e? interesowa? si? Pi?k? r?czn? ?
S: Pi?k? r?czn? interesowa?em si? od 2006 roku , pami?tam wtedy fina? Polska - Niemcy ,by?o wy?mienicie lecz s?dziowie gwizdali na korzy?? Niemc?w i ostatecznie przegrali?my. I wiadomo jak co roku ogl?dam ka?de ME-Mistrzostwa Europy , M?- Mistrzostwa ?wiata.

R: Interesujesz si? czym? jeszcze? Czy najwi?ksz? uwage po?wi?casz pi?ce r?cznej ?
S: Lubi? tak?e spotyka? si? z przyjaci??mi, mo?e i nie interesuje si? ka?dym sportem ,lecz w szkole je?d?? na ka?de zawody nawet na ringo :) , ale jednak najwi?cej czasu po?wi?cam pi?ce r?cznej .

R: Rozumiem.
Chcia?bym Ci zada? serie kr?tkich pyta?. Kr?tkie pytanie, kr?tka odpowied?. Zero zastanowienia si?.
S: Ok.

R: Cola czy Pepsi?
S: Pepsi

R: Frytki czy Hamburger?
S: Hamburger

R: Kot czy Pies ?
S: Pies

R: Steam czy NonSteam ?
S: Steam

R: Dobrze. Dzi?kuje Ci za przeprowadzony wywiad i za po?wi?cenie czasu. ?ycz? wiele sukces?w w klubie.
S: Ja tak?e dzi?kuje, ?ycz? Ci wielu sukces?w jako dziennikarz :). Pozdrawiam ca?e Cs-zaborze.pl

Ju? nied?ugo gazetka ! ;)

Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?...
Postaw piwo autorowi tego posta

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-23, 22:22   

Ehh Kreatif jak zawsze wy?mienicie. :-D

Czemu Ehh ?:D //Kreatif

Bo jak zawsze ?wietnie ;p //HetmaN

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2012-01-23, 23:02, w całości zmieniany 2 razy  

MissionX 
@Jb

Informacje
Piwa: 1/6

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-01-23, 22:37   

?enada.... Nie no ?art pipo :D Po prostu PERFECT :D
Email: piotrex16@o2.pl