Opisz sytuacj?: graj?c na tym serwerze z moim koleg? l3murem po jakiej? chwili Krzychukul zmieni? nick na >|GameOver|< JESTEM CL' EM nawet nie b?d?c w naszym klanie i zacz?? na niby przyjmowa? ludzi ci?gle pisa? ?e jest cl'em jako ?e nie wiedzia?em jaki mia? wcze?niej nick podaje jego nick z steam. Pozdrawiam >|GameOver|< Kantorro ^^
PS. TO JA JESTEM CL"EM I NIE ?YCZ? SOBIE CZEGO? TAKIEGO
Co to za pierdo?y Pasha w og?le ma adma ?
Ustawiasz sobie jaki? tag ?mieszny na publicznym serwie to musisz si? liczy? ze b?d? si? z ciebie na?miewali :P
"To ja jestem CL i nie ?ycz? sobie takiego czego?"
_________________ Some people believe football is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
Raintek dobrze napisa?, kto? stworzy klan, wymy?li tag klanowy i my?li ?e pro mega koksu Je?eli ju? macie klan z forum itd. tak jak napisa? @up to za?atwiajcie to na swoim forum a nie tu. Je?eli nie macie WWW no to trudno, mo?esz tylko na niego pokrzycze? . Zamykam
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum