Autor |
Wiadomość |
knebel

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-17, 20:13 ban na steam
|
|
|
Nick:knebel
Przyczyna bana :wh na steam
Dlaczego zas?ugujesz na unban : nie mam wh gram na steam
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci :ban jest nie s?uszny gram na steam
dajcie tego unbana szybko |
|
|
|
 |
pawel21a

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-17, 20:16
|
|
|
Prosz? wstawi? SS'y. |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-17, 20:33
|
|
|
Daj wycinek z konsoli i screeny kt?re zrobi? ci admin. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
knebel

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-17, 20:57
|
|
|
Panowie wy nie rozumiecie ?e ja mam steam i dzieki temu adminowi co mi da? bana ja juz sobie u was raczej nie pogram i na jakiej podsatwie mi da? bana a na steam si? bany nie zapisuj? (bynajmniej u mnie )
BUILD 5408 SERVER (0 CRC)
Server # 212
Kicked : Masz BANA. Sprawdz konsole
i To wszystko co pisa?o w konsoli |
|
|
|
 |
pawel21a

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-17, 21:00
|
|
|
Wstaw SS'y kt?re Ci zrobi?em... Nie rozumiesz? |
|
|
|
 |
knebel

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-17, 21:09
|
|
|
Nie mam tych ss-?w M?ocie nie rozumiesz tego na steam si? nie zapisuj? jak bym je mia? to ju? dawno s? wstawione odbanujcie mnie to si? przekona? ?e mam steam a po 2 co? mi si? popieprzy?o i jak chodzi?em na na cs-a przez steam to i tak pokazywa?o ?e jestem ns |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-17, 21:38
|
|
|
ja te? mam steama i co... Je?li nie dasz ss?w nie masz UB... PROSTE |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-17, 21:49
|
|
|
knebel napisał/a: | Nie mam tych ss-?w M?ocie nie rozumiesz tego na steam si? nie zapisuj? |
Ka?demu graczowi screeny si? zapisuj?, zobacz w folderze csstrike lub scstrike_polish, i nie wyzywaj tu bo nast?pnym razem dostaniesz warna. Musisz je mie? bo inaczej nie dostaniesz unbana. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-19, 08:26 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Shift |
|