Autor |
Wiadomość |
Pacman

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:21
|
|
|
Nie wiem Mohher moze Ty poprostu nie wiesz co to scan i jak sie scanuje. Jak strzelam po scianach i widzie ze kogos trafilem bo mi wyskakuje ile hp komus zabralem to napierdalam dalej to jest chyba logiczne.... Boze dlaczego nie moze sie wypowiedziec jakas kompetentna osoba.... |
|
|
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:23
|
|
|
Pacman napisał/a: | A ze serwer zrobili ze mozna patrzec w 2 druzyny to co moja to wina jest ?? ze mi kolega info daje ?? | kolego zacznijmy od tego ze ci wytlumacze co oznacza slowo "cheat", slowo te oznacza, oszukiwac, nie grac fair play, a jezeli dla ciebie granie z infem nie jest taka rzecza to dla mnie jestes nikim;] po co grasz? zeby pokazac innym jaki jestes pro dostajac info? rownoczesnie sobie pokazujesz jakim zerem jestes i ze bez infa od kolegi nie umiesz grac ;] a co do pisania ze podszywka no kazdy moze tak powiedziec;] a co do bana jak ma inne ip to czemu nie gra?:O jezeli to nie on czitowal to nie ma tematu, po co tu pisze? ban poszedl dla osoby ktora grala na tym nicku ewidentie na wh, takze jezeli masz inne ip to oznacza ze to nie ty grales i to nie ty dostales bana wiec mozesz chyba grac dalej co? przeciez to nei ty grales;] |
|
|
|
 |
Pacman

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:37
|
|
|
Addas ban nie poszedl odrazu. Najpierw poszlo demko na forum. Potem jak wszedlem na serwa poszedl ban odrazu.
PS. Jak nie wiesz jak bylo to nie pisz glupot nobie jebany |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:39
|
|
|
Pacman, +1 warn za kultur?. Jak przyjd? to zobacz? ca?? sytuacj?. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Bula
CKOD

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 264 Piwa: 2/15 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:40
|
|
|
sam sie zamknij bo mozesz warna zaraz dostac na obraze i przeklinanie |
_________________ Masz Sprawe???? Pisz na gg lub steam :D
Steam: sting7712
gg:23568942
Admin Only De_dust2

|
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:41
|
|
|
Za wulgaryzmy nagrodzone s? pewne osoby, prosz? bez takich w innym wypadku b?dzie ban. |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2012-01-12, 16:24
|
|
|
Troch? spamu jest, wyja?ni? wam dok?adnie ?eby ten bot nie dosta? ub, grali?my na nuke i od razu wida? ?e odpalony (nie wiem czy kto? z was ogl?da?) na train ja go nagra?em i wrzuci?em, z mojego video wida? czy to jest info czy te? wh. Powiedzia? ?e na Train to ju? nie on gra?, w co nie wierz? poniewa? kratkuje go na nuke i train? przypadek? nawet jesli to prawda sam przyzna? ?e gra? na nuke a jest demko i wida? perfidnie WH, XeL zaoszcz?dzisz czasu jak obejrzysz pierwsze 5min. z demka na mapie de_nuke. Nie widzia?e? demka? nie wypowiadaj si?, proste logiczne. Dzi?kuje |
|
 |
SYLER

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 16:33
|
|
|
Z tego co wiem WH to taki program dzi?ki kt?remu wida? przez ?cian?. M?j s?siad tzn Pacman nie u?ywa takich program?w. Je?li wali przez ?ciany to skanuje je?li na nuke co? mu m?wi?em to pami?tam 1 sytuacj? co przy pace by? to mu powiedzia?em gdzie jest typek tyle. Twoich dem?w nie ogl?da?em bo i tak wiem ?e Pacman nie ma ?adnych nie legalnych oprogramowa? do tej gry. |
|
|
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 16:55
|
|
|
ahh szkoda mi takich ludzi ktorzy tak toi pisza lub tak two wymawiaja ;], tak po za tematem trohe zastanow sie chlopie czy twoja gra ma jakis sens skoro potrzebujesz infa od kumpla zeby kogos zabic ;] |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2012-01-12, 16:59
|
|
|
SYLER, nie znasz ?ycie i twoi kumple nie raz ci? b?d? oszukiwa?. Jeste? sko?czonym kretynem bo wypowiadasz si? na temat kt?ry nie jest ci znany, nie ogl?da?e? demka? to nie nabijaj post?w |
|
 |
SYLER

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 17:28
|
|
|
Mam wyjebane na nabijanie post?w a wiem ?e on nie robi mnie w balona bo znam go od ma?ego. Nie wiem mo?e ty masz takich znajomych co robi? ci ko?o dupy ale ja z takimi si? nie zadaj?. Teraz wiem czemu jeste? taki napalony ?eby mu nie ?ci?ga? bana bo ty po prostu nikomu nie ufasz. Jest mi ciebie szkoda. Je?li nie masz ?adnego przyjaciele z kt?rym mo?esz szczerze pogada?. Jak co? to mog? obieca? ?e ju? nigdy nie b?d? dawa? infa Pacmanowi. Pozdro i czekam z Pacmanem na decyzj? admin?w w sprawie UB.
[ Dodano: 2012-01-12, 18:42 ]
Ok w?a?nie widzia?em 2 demka razem z Pacmanem. Mam zapisane nawet to co mu m?wi?em ghostowa?em mu 4 razy( Paka g?ra (nick: kole?) , Hangar, pochylnia bania i za skrzynk?, i w lewym wencie). co do traina to jednak gra? Pacman ale jest czysty, tam poszed? 1 skan raptem. A to ?e si? nie pami?ta wszystkich kili to chyba logiczne. Ps Mahho nigdy nie mia?e? farta przy skanie? ile razy ja sam (ven) dostaje skana ni z dupy ni z oka. Pozdro i czekamy na UB od admin?w. Ps admini jak chc? banowa? to niech banuj? sami i niech ssy robi?. |
|
|
|
 |
nano136
Hodowca Jedwabnik?w

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 58 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-01-12, 23:53
|
|
|
Fajny Spam i kultura na poziomie podstaw?wki SYLER i pacman po warnie im dajcie
Na demkach wida? wh i nie mam wi?cej pyta? i zamyka? to bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi |
_________________ Some people believe football is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
|
|