Autor |
Wiadomość |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 16:23 power is back
|
|
|
no troszke jaja ze kolega ktory dostal bana na blu i na zaborzu 4funie dalej gra? jakies wylumaczenie? chyab sam sobie nie mogl zdjac bana na steam id?;] |
|
|
|
 |
LC1100

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 16:26
|
|
|
z tego co wiem to on by? "niby" banowany na wszelkie sposoby ale te "niby" bany nie chc? mu wchodzi? :) |
_________________ Admin na serwerach: only DD2, 4fun !!! PoZdrO |
|
|
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 16:30
|
|
|
lol ban na steam id zawsze wchodzi;] rozumiem przy banowaniu nsa czy cos, ale wpisujesz jego steam id i na tym steamie nie wejdzie juz ;] koazk mysli ze zmienil awatar na steami nick w grze i juz jest nowy gracz ;] |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2012-01-11, 16:43
|
|
|
ban na przegl?dark?, po formacie dopiero wejdzie :D |
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2012-01-11, 16:45
|
|
|
Ale robicie zamieszanie gracz by? czysty a wy go dajecie na Bl'a ta komisja nie potrafi oceni? dobrze wiec i tak za kilka miesi?cy napisze odwo?anie i b?dzie mia? wolne nikt mu nic nie zrobi.
Powiem tyle ?e zimson nie umie gra? lepiej od Power'a to zaraz zazdrony i zaraz pisze do Raintka ?e ma go da? na Bl'a powiem tyle zimson to taki cwaniaczek poniewa? u wszystkich widzi wh a sam u siebie nie ... |
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 17:03
|
|
|
Szury is Back napisał/a: | Ale robicie zamieszanie gracz by? czysty a wy go dajecie na Bl'a ta komisja nie potrafi oceni? dobrze wiec i tak za kilka miesi?cy napisze odwo?anie i b?dzie mia? wolne nikt mu nic nie zrobi. |
hmm no wiesz zeby tam trafic to trzeba: dac zgloszenie ktore sie daje tak jak np. w przypadku powera bylo po podejrzeniu gry jego na wh, nagraniu demka, danie na forum, na forum sciaga je paru graczy wypowiada sie stwierdzaja oni ze ma wh, daja demko na bla, gdzie tez paru gosci oglada i tez stwierdzaja ze gra na wh? przypadek? no dla mnie raczej nie, i tak bede twierdzil dopoki ktos z ludzi ktorych znam zostana tam dani a ja bede wiedziec ze grali czysto ;]
i tak btw szury wez sie nie odzywaj bo co chwile piszesz mi pw jakiego wh ja uzywam ze nigdy mnie nie zlapali ;]
Mahho napisał/a: | ban na przegl?dark?, po formacie dopiero wejdzie :D |
haha ;d |
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 17:18
|
|
|
Synie czasami dostawa? info na steam od Fejka s?ysza?em raz jak on pisa? to wtedy to mog?o by?. |
PoZdRo
|
|
|
 |
Raintek
Nie rozpisuj sie

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 17:28
|
|
|
Szury is Back napisał/a: | Synie czasami dostawa? info na steam od Fejka s?ysza?em raz jak on pisa? to wtedy to mog?o by?. |
Szury sko?cz t? pierd**** gadk? szmatk?. Nie umiecie gra? w cs-a to si? nie wypowiadajcie. P?aczecie jak dzieci gdy was jad? gracze z do?wiadczeniem, siejesz zam?t i nie odwo?ujesz si? do tematu za co powiniene? otrzyma? warna. Gram cz?sto w csa wraz z kumplami kt?rzy siedz? na TS i wiem jak wygl?da gra z info, je?eli nie potrafisz tego przyj?? na klat? to si? po prostu nie udzielaj. Powiem Ci tylko tyle Kochany : Zg?oszenia z BL trafiaj? do Steam , a steam jak banuje to znaczy ,?e gracz nie by? czysty. Nie znasz zasad na jakich dzia?a ta procedura, to przepraszam ale stul jape i si? nie odzywaj, bo swoim zachowaniem tylko denerwujesz ludzi.
Close +B |
Ostatnio zmieniony przez Raintek 2012-01-11, 17:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-11, 17:28
|
|
|
ale ludzi nie obchodzi to;] gral tak jakby mial wh, nie beda dochodzic do tego czy ktos mu napisal czy mial wh czy moze ma kompa drugiego obok siebie i siedzi na spekcie i patrzy gdzie kto jest;] we dont give a fuck;]
aha synie to mozesz sobie mowic do tatusia jak ci pozwoli, do mnie zwracaj sie pan Adam ewentualnie tak jak mam napisany swoj nick:), za malo lat masz chlopczyku;/ |
|
|
|
 |
nano136
Hodowca Jedwabnik?w

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 58 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-01-11, 18:02
|
|
|
Pan Rezystor :)
Sznury szczury czy jak ty si? wabisz grasz w te karabiny 2 miechy i uwa?asz si? za nie wiadomo jakiego speca to jest ?mieszne 4funowy hajt mo?ecie sobie z powerem r?k? poda? |
_________________ Some people believe football is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 15:09
|
|
|
Po 1 Raintek sam stuj jape i sie nie wypowiadaj szles z tego forum to won nie udzielaj si? w nie swoich tematach Power by? czysty a ty nano gram w te karabiny Rok i si? nie udzielaj . |
PoZdRo
|
|
|
 |
Raintek
Nie rozpisuj sie

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 19:01
|
|
|
Szury is Back napisał/a: | Po 1 Raintek sam stuj jape i sie nie wypowiadaj szles z tego forum to won nie udzielaj si? w nie swoich tematach Power by? czysty a ty nano gram w te karabiny Rok i si? nie udzielaj . |
J?zyk ci si? pl?cze, wr?? do szko?y i naucz si? poprawnej sk?adni j?zyka polskiego. Ty grasz rok a niekt?rzy ponad 6 lat, a zapewne nigdy nie interesowa?e? si? ogl?daniem meczy ,graniem w ligach i haxami, wi?c ze swoj? wiedz? to najwy?ej mo?esz i?? do zer?wki dla graczy w csa.
Co do mojej osoby to b?d? si? wypowiada? gdzie tylko mi si? chce ,to co robi? nie powinno ciebie interesowa?, bo jeste? za s?aby w g?bie ?eby tutaj dyskutowa?.
A po 2-ie, jak to nie jest m?j temat? Ja go na Bl-a wrzuci?em, wi?c i ja mam praw do dyskusji. |
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-01-12, 19:04
|
|
|
Szury is Back, ka?dy u?ytkownik mo?e wypowiada? si? wsz?dzie, wyj?tkiem jest temat za?o?ony przez w?adz? wy?sz? z dopiskiem " Prosz? o nie wypowiedzi user?w "
Co do tematu Raintek, podaj mi link do jego tematu na bl'u. B?d? obserwowa? i podam werdykt. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Raintek
Nie rozpisuj sie

Informacje
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-12, 19:19
|
|
|
Gracz niby zosta? zbanowany na serwerze a nadal gra, pr?bowa?em go zbanowac ale nici, musia?em go kickowac.
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-12, 19:20 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Feam |
|