www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Lenor

Informacje

Wysłany: 2010-10-23, 14:48   Kolejna skarga na admina Johny

Chcia?em z?o?y? skarg? na admina "Johny". Jest to kompletnie nie ogarni?ty admin kt?ry nawet nie zna zasad hns'a, a ma tam admina...

Przyk?adem jest to, ?e jest w ct i fj'tuje, ja mu zwracam uwag? a ten baran mi bana daje, a gdy jaki? jego kumpel z?amie regulamin nic z tym nie robi.
dmg'uje jak tylko si? da, runuje przy pierwszej lepszej okazji.
Nie banuje za "rc". Jak mu mapa nie pasuje to ode razu robi vote, a jak vote si? nie uda po jego my?li to po paru minutach robi nowe.
Zula prosi?bym o usuniecie mu admina albo chocia? wyt?umaczenie mu zasad hns'a, co w cale nie jest takie trudne ; ).
Postaw piwo autorowi tego posta

Jonny 
Zbo^ Clan

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-10-23, 15:07   Re: Kolejna skarga na admina Johny

Lenor napisał/a:
Chcia?em z?o?y? skarg? na admina "Johny". Jest to kompletnie nie ogarni?ty admin kt?ry nawet nie zna zasad hns'a, a ma tam admina...

Przyk?adem jest to, ?e jest w ct i fj'tuje, ja mu zwracam uwag? a ten baran mi bana daje, a gdy jaki? jego kumpel z?amie regulamin nic z tym nie robi.
dmg'uje jak tylko si? da, runuje przy pierwszej lepszej okazji.
Nie banuje za "rc". Jak mu mapa nie pasuje to ode razu robi vote, a jak vote si? nie uda po jego my?li to po paru minutach robi nowe.
Zula prosi?bym o usuniecie mu admina albo chocia? wyt?umaczenie mu zasad hns'a, co w cale nie jest takie trudne ; ).

Jak nie wiesz, dlaczego odrzucam na chwil? vote po wybraniu mapy, to Ci powiem. Po to, aby ka?dy m?g? wp?aci? fragi do banku. Przyk?ad z przed chwili, zosta?a wybrana mapa chocolate, a Naprawde?! (Why?) mia? 50 fragi wyp?acone mia? to straci??

Przyszed?em niedawno na serwer i zd??y?em na 30 sekund 2 rundy rozgrzewkowej. Mapa jest ma?a i nudna, wi?c m?wie, ?e b?de przez pierwsz? fjotowa? i nie bi?. Ban jest tylko je?eli ct fjotuje, a potem bije. Zacz??e? mnie wyzywa?, ?e nie znam zasad, ?e jestem zerem itd. Dosta?e? bana na 5 minut, wi?c powiniene? si? cieszy? z takiego ma?ego czasu odpoczynku. Nawet inni gracze z serwera m?wili, ?ebym Ci? zbanowa? bo przywalasz si? niepotrzebnie i robisz problemy.

Ja nie banuje z RC?- Wczoraj z 5 os?b dosta?o za to bana, wi?c je?eli wchodzisz na naszego HNSa na 25 minut dziennie to nie wyci?gaj przez taki kr?tki czas wniosku.

Nie wiem o chu..steczk? Ci chodzi bo jeszcze miesi?c temu nie przyczepia?e? si? tak do mnie, a teraz na ka?dym kroku o byle g?wno... Przed okresem jeste? czy co? ...

Pozdrawiam :*

Lenor

Informacje

Wysłany: 2010-10-23, 15:24   

Umiesz czyta? ze zrozumieniem? Napisa?em "Jak mu mapa nie pasuje to ode razu robi vote, a jak vote si? nie uda po jego my?li to po paru minutach robi nowe." Przeczytaj to i pomy?l jeszcze raz : (
5 os?b to Ty zbanowa?e? w czasie ca?ej gry na hns'ie. Jakby? zna? zasady normalnego hns'a to by? wiedzia?, ?e ct ma GONI?, a nie skaka? to chyba nie jest trudne : >?
Jak chcesz sobie poskaka? to id? na treningowy. M?wili ?eby? mnie zbanowa?, bo Ci li?? dup?.
Popatrz na Why, kupi? admina i ogarnia, daje bany za :
-RC
-Ping
-FJ
a Ty? Za to, ?e Ci uwag? zwr?ci?em, bo fjotowa?e?? Takiego admina jeszcze nie widzia?em...

Jonny 
Zbo^ Clan

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-10-23, 15:37   

Lenor napisał/a:
Umiesz czyta? ze zrozumieniem? Napisa?em "Jak mu mapa nie pasuje to ode razu robi vote, a jak vote si? nie uda po jego my?li to po paru minutach robi nowe." Przeczytaj to i pomy?l jeszcze raz : (
5 os?b to Ty zbanowa?e? w czasie ca?ej gry na hns'ie. Jakby? zna? zasady normalnego hns'a to by? wiedzia?, ?e ct ma GONI?, a nie skaka? to chyba nie jest trudne : >?
Jak chcesz sobie poskaka? to id? na treningowy. M?wili ?eby? mnie zbanowa?, bo Ci li?? dup?.
Popatrz na Why, kupi? admina i ogarnia, daje bany za :
-RC
-Ping
-FJ
a Ty? Za to, ?e Ci uwag? zwr?ci?em, bo fjotowa?e?? Takiego admina jeszcze nie widzia?em...

Tak, ale w gr? tego ZWYK?EGO HNSa, wchodzi czasami pofjotowanie sobie dla zabawy. To ma by? mi?e sp?dzony czas przed CSem, a nie rygor jak w obozie koncentracyjnym. Jakbym banowa? ka?dego kto pyta si? mnie, czy jedn? rund? mo?e sobie pojotowa? to serwer nie by?by ca?y czas pe?ny jak w tej chwili, tylko tak pusty jak wchodzi Why i banuje za byle kit :)
a w tej chwili li?esz dupe swojemu koledze Whyowi, m?wi?c jaki to on jest wspania?y itd. :)
Mo?e nie b?dziemy dyskutowa? o tym, ile os?b zbanowa?em na hnsie bo do tylu liczy? nie umiesz :)
Jakby? t? uwag? zwr?ci? normalnie, po ludzku, a nie od razu wyzywa? mnie od zer itd. to by?aby zupe?nie inna historia.

Tyle do tematu. Je?eli H@ uwa?a, ?e ?le zrobi?em niech zrobi swoje.

Majewa 

Informacje

Wysłany: 2010-10-23, 21:14   

Jonny nie k??? si? bo nie masz racji, hns nie polega ta tym ze powiesz fj i sobie b?dziesz fjotowa? ,to ze da?es mu bana za wyzwiska a napisa?e? w powodzie co innego to ?wiadczy ze jednak cie nie wyzywa? .... a za tamto to niestety powiniene? sobie da? bana albo pr?bowa? ogarnia? gr?.

Ps. Lenor wi?cej gra na Hns na pewno ni? ty to ci mog? po?wiadczy?, a te Voty to przesada nie pasuje ci mapa to si? wychodzi albo gra na takiej.
THX za odpisanie Jonny ;d z g?ry.

Jonny 
Zbo^ Clan

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2010-10-24, 14:07   

Majewa napisał/a:
Jonny nie k??? si? bo nie masz racji, hns nie polega ta tym ze powiesz fj i sobie b?dziesz fjotowa? ,to ze da?es mu bana za wyzwiska a napisa?e? w powodzie co innego to ?wiadczy ze jednak cie nie wyzywa? .... a za tamto to niestety powiniene? sobie da? bana albo pr?bowa? ogarnia? gr?.

Ps. Lenor wi?cej gra na Hns na pewno ni? ty to ci mog? po?wiadczy?, a te Voty to przesada nie pasuje ci mapa to si? wychodzi albo gra na takiej.
THX za odpisanie Jonny ;d z g?ry.

Czy to oznacza, ?e mnie nie wyzywa?? Po czym Ty to ?wiadczysz. Jak przez mikro inni gracze, m?wili, ?e niepotrzebnie si? do mnie przyczepia i ?eby wyluzowa? to od razu krzyk i bluzgi przez mikro, ?eby si? nie wtr?cali

NIgdy nie zmieniam mapy. G?os w?asny, vote tekstowe, (Czy chcesz inn? map?) robie dopiero w tedy, gdy wi?kszo?? m?wi mi ca?y czas, ?ebym zmieni? mape, albo po prostu gdy widz?, ?e z 15 graczy na serwerze zosta?o 5...

Psycho 
G?RNIK & WIS?OKA

Informacje

Wysłany: 2010-10-24, 15:25   

Dobra Jonny i lenor powiedzieli co mieli powiedzie?
niech si? tym zajmie Jertih albo Zula ja to zamykam

YOU'LL NEVER WALK ALONE !

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi