Wysłany: 2010-10-20, 21:38 Skarga na Lajtowego Lapunka
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin Lajtowy Lapunekk
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Reason: 'wyzywasz admina , skracasz , bugujesz - dawaj skarge bocie i wyzywasz graczy'
[AMXBANS] Length: '1 week'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '80.54.26.20'
[AMXBANS] =======================================
Mapa : deathrun_arctic
O Kt?rej Godzinie : 21:10-15
Opis sytuacji!: Dnia 20 pa?dziernika 2010, gracz o nick'u Cia'pek obrazi? moich rodzic?w, pierw przez mikrofon, p??niej pisemnie. Nasz kochany adminek nie zareagowa? i napisa?em mu, ?e skarg? napisz?, ale ?e to napisa?em, a nie powiedzia?em przez mikrofon, bo jakie? dzieci mnie tam wyzywa?y, od razu powiedzia? do mnie "Matka Verica przysz?a do pokoju i nie mo?e przeklna?" zacz?li si? ?mia?, to go obrazi?em i dosta?em bana na tydzie?, chc? aby Jerith sprawdzi? Archiwum DR i zobaczy?, ?e admin mnie Slay'owa? jak i Slap'owa? za nic. Dzisiaj zacz??o si?, ?e admin do mnie napisa? na admin say'u "Verico noobeq" to mu odpisa?em "ssij pa??" wi?c jaki? go?? napisa?, ?eby da? mi bana... napisa?em do niego morda. P??niej ten Cia'pek powiedzia? Lajtowemu, ?eby da? mi bana, bo nie mo?e na m?j nick patrze?. Wkurwi?em si? i zacz??em go wyzywa?, oczywi?cie adminek si? ?mia? ze mnie i da? mi bana... daje dowody, ?e adminek nie zareagowa? na ciapka. Niech H@ zobaczy w Archiwum wszystko i prosz? o UB
Wysłany: 2010-10-20, 21:47
Po 1. Verico noobq napisa?em po kole?ensku bo go lubie ale tym razem przesadzi?.
Po 2. Nie s?ucha?em zadnego ciapka tylko to by?a moja decyzja a nie graczy.
Po 3. Nie sla'yowalem cie ani nie slapowa?em - admin SikWeza potwierdzi
Po 4. Zadne dzieci cie nie wyzywaly tylko Ciapek
Pozdro dla ciebie.
Jertih jest wielu ludzi kt?rzy potwierdza ze Verico k?amie ^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum