Autor |
Wiadomość |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:06
|
|
|
Davidex napisał/a: | Handriel jak ciebie nei bylo hetman dzis sie dwoi? i troi? przy czitach a co do podanka na tak gralem kiedys z seba na tym bardzo starym codzie co wiekszo?? mi i sebie niedorasta?a do pi?t a teraz sie wypowiadaja bo kupili sobie premium. |
Dawid umiesz czytac ze zrozumieniem ? napisalem ze jak ja jestem. |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:17
|
|
|
Handriel, ?mieszny jeste?, ty nic nie robisz na serwerze, pingi powy?ej 100 na serwerze a ty nie banujesz, aim czy wh gra na serwie kto pierwszy zbanuje? Ja wi?c nie gadaj mi tu. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:27
|
|
|
Wybacz ale ja mam swoj? zasade . Gdy mam ping 100+ to innych za ping nie banuje . Sorry:)
A z tym banowanie to chyba jaja sobie robisz:) , nie chce tu ciebie obrazac ze nic nie robisz, ale kiedy ja gram to wgl nic. Moze kiedy mnie nie ma to adminujesz porzadnie , nie chce robic skargi nic ale tak tylko powiedzialem.
Nie byla jedna akcja kiedy do mnie pisales "zrob ss temu... " bo byles zajety gr? .
Ale dowodow nie mam to mi nikt nie uwierzy. |
 |
|
|
|
 |
KolejaRz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:39
|
|
|
Handriel
wg. mnie kompletnie si? nie nadajesz robisz z niczego problemy... Na forum sargi to wi?kszo?? jest na cb nie mam poj?cia czemu wgl ci? trzymaj? masz 14 lat zrozum jak bd mia? 18 to zg?o? si? na admina a tak tylko dziecinnymi zagrywkami si? bronisz i ostar?asz innych. |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:42
|
|
|
Kolejarz nie dziw sie . Zobacz sobie w amx bansie ile jest banow odemnie a ile od innych adminow , ja musze wszystko robic.
Taki uixczxcxx przeczyta to i potem robi kolejna skarge na mnie :)
Widziales niby skarge na mnie z JJay? niby ze ss-ow nie zrobilem a okazalo sie ze zrobilem .
Ja stanowiska admina bronic bede bo zasluguje na to:)
i jak z niczego robie problemy? . To ze admina straciles przezemnie to jest twoja wina. Bezczynnosc. Wgl nie znales regulaminu admina .
Dobra kiedy ja jeszcze nie ogarnialem robilem vote niepotrzebne itp czasami . Every zwrocil mi uwage , i jest cos jeszcze? Czlowiek uczy sie na bledach. wiec sorry mnie uczono ze tak nie wolno to i ciebie tez powinni.
:* za 7 dni mam 15:)
A i jeszcze jedno , sprawdzmy moze czy kiedy banuje ludzi slusznie za wh jest mniej skarg , czy kiedy nic nie bede robil bedzie wiecej? |
 |
|
|
|
 |
KolejaRz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:53
|
|
|
Nie musz? gra?em z tob? kupe czasu i banowa?e? jak ju? musia?e? jak ca?y serwer spamowa? ?e kto? ma haxy to dopiero po paru rundach dostawa? bana od cb. widzia?em te? jak typy na wh grali i do tej pory graj? bez ss?w ... |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-30, 20:58
|
|
|
Handriel, zajmij si? ?yciem cz?owieku a nie noc i dzie? na komputerze przesiadujesz, koledzy i rodzina na ciebie czeka, to jest Seby podanie a nie skarga na Handriel. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 21:05
|
|
|
Wiem ze to jest seby podanie , ale ja siebie musze obronic , bo admina nie strace.
Kolejarz ja tob? nie jestem , zeby kogos zbanowac musze sprawdzic :) podejrzany-ss...
miedzy innymi za to straciles admina.
A wiesz ze jest takie cos jak u@ ? piszesz sprawdzam -ss
A ludzi ktorzy dostali permy mam na kartce zapisanych , zeby nie wchodzili na aktywnym .
Hetman ja rodzine i kolegow mam :) jesli chcesz to moge ciebie razem z qmplami i zaprosic na jutro sylwka Kalsko 29 - Pijemy W?de |
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum