Autor |
Wiadomość |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 12:52 Klasy Premium
|
|
|
Witam . Od paru dni graj?c na nowym COD MODzie zauwa?y?em ?e klasy premium s? bardzo ale to bardzo zr??nicowane od zwyk?ych klas. Klasa genera? ,kt?r? przewa?nie ka?dy (kto ma premium) gra jest mo?e i do zabicia ale bardzo w trudny spos?b , a na odleg?o?? nie ma najmniejszych szans zwyk?y gracz, poniewa? np. gracz z premium przybli?a celownik zero dos?ownie zero rozrzutu i my padamy po 5-6 strza?ach . I prosz? mi tu nie pisa? abym kupi? sobie premium(;D ,Every) albo ?ebym si? tu nie wyp?akiwa? na forum poprostu dla mnie taka gra nie ma przyjemno?ci jak jestem przeciwko premium albo z nim . (przeciwko-raszuje i padamy , a w dru?ynie- raszuje wszystkich a za nim my dobiegniemy juz popadali praktycznie wszyscy) .
Moje zwyk?e staty(jak mi dobrze idzie, wiem czasami nawet inni gracze maj? powy?ej 30) to np . 22-8 ,a taki Every z klas? premium ma po 75-10 . R??nica ! i to wielka.
I nie pisze tu po to aby usun?? klasy premium (wiem ?e sie? musi co? na nich zarobi?),ale po to aby je troszk? w jaki? spos?b os?abi? . Typu : doda? troch? rozrzutu , usun?? jak?? rakietke bombe czy co tam ma klasa naprzyk?ad z dw?ch do jednej(bomba ,rakieta), os?abi? troche kondycje.
Chcia?bym pozna? zdanie innych graczy |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 12:59
|
|
|
pobieram Shifta w 100%. Klasa premium a w szczeg?lno?ci genera? jest bardzo trudny do zabicia i te? jestem za tym aby usun?? mu chocia? jedn? (rakiet?, bomb?) a tak?e zmniejszy? rozrzut. To ju? by by?o jakie? u?atwienie dla graczy kt?rzy nie posiadaj? klasy premium... |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 13:15
|
|
|
Wiec tak prosze mi tu nie pisac ze niema rozrzutu skoro t? klasa nie gracie.
General ma rozrzut ale nie taki duzy jak inne klasy.
A co do Everego stat gdyby on nawet nie mial tej premium to tez by prawie tym statom dosiegal.
General jest do kupienia za 17 zl -malo to nie jest , rozumiem gdyby kosztowalo to 7 zl :) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-30, 13:36
|
|
|
A wi?c moim zdaniem Klasa Premium Genera? psuje gr? i taki Feam ma lvl chyba ju? 80 i kto ma go zabi??! Swi?ty Miko?aj?! Feama da si? zabi? tylko jak walisz w plecy, ledwo co wybiegn? z respa a on ju? mnie od ty?u bije! Co to za gra?! Moim skromnym zdaniem gra Genera? psuje gr? i to bardzo, pami?tam jak na DiabloMod mia?em klase premium "Kowal" i tak samo wszyscy si? skar?yli na t? klase bo nie da?o mnie si? zabi?, jestem za tym aby zmiejszy? tej klasie ?ycie i jeszcze co? usun?? z tej klasy bo gracze po prostu wyklinaj? na serwerze jak taki Feam przyjdzie Staty 60-10 na ka?dej mapie ma i to ma by? rywalizacja? Jak ja ledwo co na map? 35 zabi? b?d? mia? i z 15 dednie?. A wi?c XeL zr?b co? z tym. :) |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 13:46
|
|
|
Hetman jestem przeciwny temu ;)
General moze miec maksymalnie 230 hp .
A every ma juz 94 :)
Nie dziwie sie mu skoro on jest dobry tak ogolnie w ta gre.
Dal max w kondycje i na resp do was biega to o co ci chodzi?
A co do skarg to skarzycie sie tylko ty , Shift , ImSexy i jeszcze 2 osoby , to problem ?
Innych graczy to denerwowalo i kupili sobie premium . Przyklad WilQ mial staty na normalnej klasie 15:30 a teraz generalem niekiedy staty mu siegaja 30:5:) |
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 13:50
|
|
|
Popieram! Gra?em kilka h dzisiaj na COD'zie ale w ko?cu znudzi?a mi si? gra na nim. Wbi?em 12 lvl snajperem, ale jak tutaj gra?? Dos?ownie padam na 2-3 strza?y. Taka gra jest nudna, po prostu.
Te? jestem za, tym aby os?abi? troch? te klas?. |

|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-30, 13:57
|
|
|
Handriel nie tylko ja, wejd? na serwer jak gra Feam i zobacz jak na niego wyklinaj? za t? klase, jest taki dobry? To niech zagra normaln? klas? i zobaczymy To jest tak samo jak by?o na diablo, mia?em klase premium i wszyscy si? skar?yli wi?c prosz? zr?bcie co? z t? klas?. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 14:08
|
|
|
Moze na Everego tak , ale na mnie ?adko kto sie czepia , chyba ze mi dobrze idzie :)
A ci powiem ze gdybym gral Umarlym to by bylo podobnie . |
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 14:13
|
|
|
Handriel,
Cytat: | Innych graczy to denerwowalo i kupili sobie premium . |
Zauwa? ?e nie ka?dy jest taki "bogaty" i mo?e nie chce wydawa? pieni?dzy na klas? premium, a kupi? sobie co? bardziej konkretnego?
Wi?kszo?? ludzi nie ma zamiaru wydawa? pieni?dzy na gr?, a granie przeciwko takiej klasie jest bez sensu.. |

|
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 14:20
|
|
|
Skoro wiec tak mowicie to jak w opisie klasy generala ma na start 10 zdrowia i 20 wytrzymalosci , wiec proponuje tylko usunac te bomby i dac normalnego ak47:)
Decyzja nalezy do Xela |
 |
|
|
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-12-30, 14:34
|
|
|
Handriel napisał/a: |
A ci powiem ze gdybym gral Umarlym to by bylo podobnie . |
to zagraj... zobaczmy jaki koks z Ciebie wtedy b?dzie :)
a ja jestem ?eby najlepiej usun?? klase premium... pewnie zaraz si? wypowiedz? wszyscy ?e na server potrzebne s? finanse... tak s? potrzebne ale o ile si? nie myl? w podaniach admini pisali ?e b?d? wstanie si? do?o?y? wi?c jaki problem ??? ja te? mog? si? do?o?y? tylko wystarczy do mnie napisa? i nie widz? problemu, oraz inni u?ytkownicy... i jeszcze przecie? b?dzie kasa ze sprzeda?y lvl, je?eli zrobicie cennik.
i jakby usun?li te premium gra?o by si? tak jak na starym COD'zie... kto by? dobry to by? dobry, ale du?o zale?y te? od perku jakiego si? ma. I zn?w by?a by tylko mi?a gra, bez nerw?w, a nie tak jak teraz, ?e wi?kszo?? klnie przez tego genera?a...
Takie moje zdanie by usun?? ... |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 14:40
|
|
|
Finanse:)
A co do starego cod moda to bylo duzo bugow , klasa stalker -.-, i wtedy tez do ciebie gracze mieli pretensje bo nie dalo sie ciebie zabic (kupowales Kevlar+helmet).
Klasa Premium niech zostanie.
Narazie ma chyba 5 osob premium , z czego ja i Ever gramy prawie ze caly czas po sylwku nie bedzie nas tak czesto wiec bedziesz mial spokoj:)
A co do takiej niezniszczalnosci generala , jest gracz z normalna klasa ktory ma 73lv+ (Pawelvk) on nas kladzie normalnie , tylko trzeba chciec grac . Ja aktualnie mam 94 lv bo gralem prawie 17 godzin przez 2 dni :) Gdybys gral tak jak ja to i tez bys mial duzy lv i klad bys mnie , a nie taki 30 lv do mnie ma jakies W?ty...
//EDIT
Nie wiem czy wiesz , ale za takie cos wtedy byl ban 4 godziny :)
I nie pisz ze wszyscy kupowali skoro malo graczy o tym wiedzialo.
A generala latwo rozwalic:) |
 |
Ostatnio zmieniony przez Handriel 2011-12-30, 14:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-12-30, 14:49
|
|
|
my?lisz ?e ku**a nie mam ?ycia ??? tylko napi****a? w COD'a ? nie jestem no life'm :)
i co z tego ?e kupowa?em ? wszyscy kupowali :) ale wed?ug ciebie tylko ja :)
no pewnie niech zostanie Premium bo tylko na niej masz jakie? szanse :) |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:03
|
|
|
O bo?... Ale wy macie problemy. Genera?a da si? rozwali? na luzie, ja was tak jade bo mam 100 kondycji, oraz prawie 230 hp, chyba tylko z 2 osoby maj? tak du?o kondycji na serwerze bo my?licie ?e zdrowie najwa?niejsze, na pocz?tku gry genera?em w og?le nie dawa?em w si??. Jak widz? jak wy si? ?limaczycie to wystarczy ?e zrobi? szybki obr?t wok?? was, uniki i padacie. A genera? ma tylko 2 bomby kt?re zabieraj? 50-60 hp, ma?y rozrzut fakt, oraz ak kt?re zabiera dmg takie jak normalne oraz 10 zdrowia i 20 wytrzyma?o?ci. Tak wi?c za te 17 z? masz tylko ma?y rozrzut, bomby kt?re zabieraj? tyle samo co rakiety ( wsparcie ) i inny model broni. Pomy?lcie troch? jak rozdajecie staty ^.^ Tak jak Handriel, napisa?, gracz Pavel ma ju? z 80 lvl elektrykiem, i jest bardzo dobry, cz?sto mnie rozwala.Tak wi?c przemy?lcie swoje staty i zacznijcie dobrze gra? bo mo?na mie? klas? ale gra? te? trzeba potrafi? |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-30, 21:55 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Feam |
|