Autor |
Wiadomość |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-28, 11:51
|
|
|
Cytat: | Ja tylko ostrzeg?em Cie crative jak dalej taki b?dziesz nic nie zyskasz i stracisz adma.... |
Fakt faktem jeste? opiekunem ale admin?w nie mo?esz zabiera?, od tego jest xel lub J@ z konsultacj? H@. Co do skargi to dowody przed creativ'a s? bezpodstawne tak jak wasze @up kuba, kopajbanana. Macie jakie? dowody ?e on was prowokowa? i wyzywa? ? No prosz? ss, demo. Narazie skargi nie zamykam poczekam na dowody. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-12-28, 11:52
|
|
|
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: tak
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: obije
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: mu
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: wlasnorecznie
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: morde
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: do
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: huja
CreaTive | Cs-Zaborze.pl: pana
To jest tylko co? co mi na steam pisa? o KopajBanana tak to nic nie mam... i ja nie m?wie ?e mu zabiore tylko zrobie wszystko by go straci? bo ja nie moge zabiera?.... bo takim zachowaniem psuje nam atmosfere na jb i wyzywa graczy |
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-28, 11:54
|
|
|
To jest wycinek, ka?dy mo?e go edytowa?, czekam na ss /demo. |
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-12-28, 11:55
|
|
|
Dobra wali? ju? to... jak widze ka?dy zaczyna broni? Creativa r?bcie ju? co chcecie ja si? nie wtr?cam... |
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-28, 11:58
|
|
|
Ja nikogo nie broni?, stwierdzam tylko fakty, bo taki wycinek ka?dy mo?e sobie wymy?le? / edytowa?. Czekam na dowody |
 |
|
|
|
 |
KopajBanana aka .
KopajBanana aka .

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 03 Wrz 2011 Posty: 117 Piwa: 3/1 Skąd: Jelenia G?ra
|
Wysłany: 2011-12-28, 11:58
|
|
|
Co do wyzwisk dowodem s? gracze NP. Mefiesto , Real Madrid | macius i wszyscy co grali na serwerze , niestety Creative wyzywal przez mikro ;d |
_________________ Gość wiem , ?e mnie kochasz :***
Gość Kopnij Sobie Banana! :D
 |
|
|
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2011-12-28, 12:00
|
|
|
Creative czasem ogarniasz ale jak ktos Ci sie nie spodoba to czekasz az ktos zrobi cos zlego a potem odrazu skladasz skarge (bez obrazy) ale jestem Za Kopaj Banana i innymi |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): KopajBanana aka . |
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-28, 12:02
|
|
|
kubaohio p?acz ju? off. Feam to co napisa? to naprawda, bo napisa?em tak.
Rozmawia?em z nim na steam i nei powinien tego publikowa?.
Kubaohio ciekawe czy tobie b?dzie tak mi?o je?li obejrzysz, film kt?ry si? przesy?a ;)
Chyba nie. Wi?c prosz?, nie dogryzaj mi ju?.
Dobrze ten pierwszy ban od Kopaj Banana za wyzwiska, by? s?uszny; ale nie wytrzyma?em ju?.
Kubaohio od tego 2-gie bana na 30min od ciebie mog?e? si? powstrzyma?, a pow?d by?
"Gro?by przeciwko mnie" i ble ble ble ;p Ten ban od ciebie by? nie s?uszny. Rozumiem ?e by?e? wr?cz wkurzony ?e wyzywam twojego "koleg? z serwera" i oskar?am go na forum. Ale takie rzeczy si? wyja?nia na forum, a nie ?e ja wchodz? i mi?e powitanie dla mnie to ban za nic na 30 min...
Nie wyzywam graczy. Ta rozmowa odby?a si? na steamie, tylko z tob?, wi?c jak mog?em tym komu? popsu? atmosfer? lub kogo? skrzywdzi?. |

|
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-28, 12:12
|
|
|
Wyzywasz graczy przez mikro... wcale nie p?acze tylko psujesz nam atmosfere na serwie!!! bo kablujesz na wsszystkich zawsze taki by?e?! Czemu carpe tutis i inni Cie nienawidz??? Bo ty chcesz zniszczy? wszystkich i ?eby serwer by? jakis powa?ny.... ale jak tak b?dziesz robi? stracisz graczy... a kto jak wchodzi? na serwer napisa? Kubaohio mam wyjebane na Ciebie i Nie przeklinam jestem kulturalny. nie da sie zbanowac ma anty bana ! Po co chcia?e? banowac?? Nerwy popu?cily?? Wola?em da? bana ni? ?eby? psu? nam gre i banowa? wszystkich |
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2011-12-28, 12:20
|
|
|
CreaTivek, CreaTivek ; co z Ciebie wyro?nie...
Staraj?c si? o admina, chyba sam wiedzia?e?, ?e nie jeste? zbyt lubiany na serwerze.
"Je?eli z nim nic nie zrobicie, to sam wezm? t? spraw? w swoje r?ce -,-"
Takich rzeczy to nawet nie powiniene? pisa?.
Pozdrawiam
P.S. Na k??tniach i konfliktach z graczami, daleko nie zajedziesz... |
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Seba!!:):* |
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-28, 16:48
|
|
|
Dobrze... Przepraszam was, a szczeg?lnie ciebie Kopaj Banana.
Dajcie mi drug? szans?..
My?l? ?e do zamkni?cia. |

|
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-28, 17:34
|
|
|
jak dla mnie te? do zamkni?cia. |
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2011-12-28, 18:24
|
|
|
dokladnie |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
|
|
|
 |
DUDU? zHp
Czuwaj!!

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 204 Piwa: 5/3 Skąd: Jaworzno ?l?sk
|
Wysłany: 2011-12-28, 18:29
|
|
|
i po co ca?a sprawa mogli?cie to sami za?atwi? na osobno?ci przez gg a nie od razu forum i obra?anie si? nawzajem w taki spos?b za?miecacie temat i bijecie posty zamiast przej?? prosto do sedna to wy bawicie si? ma detektyw?w, i tak jak zawsze m?wi? (to do creativa) to ?e ju? nie pierwszy raz mi? wkurzy?e? nie koniecznie na tym temacie KA?DEMU NALE?Y SI? SZANSA to tylko moje s?owa.A jak j? dostaniesz to pami?taj nie zmarnuj jej bo nast?pnej ju? mo?esz NIE DOSTA? wi?c uwa?aj na siebie Czuwaj!! |
_________________ Pozdrawiam DUDU? Harcerz
 |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-12-28, 21:43
|
|
|
Nast?pnym razem dobrze przemy?l swoje post?powanie Creative, a skarga odrzucona, bo wszystko wyja?nione.
|
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-28, 21:43 BOT AUTOZAMYKACZ