Autor |
Wiadomość |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-12-26, 10:57 Skarga na Hladysz si? bawi.
|
|
|
Wpis z konsoli!: Brak
Mapa : jail_pyramid
O Kt?rej Godzinie :20 00
Opis sytuacji!: Hladysz nachalnie wpycha? si? do ct a by?o go bardzo s?abo s?ycha? przez mikro. By? simonem po czym nic nie odzywa? si?. Wi?c prze?uci?em go do tt po czym on ponownie wbi? do ct. Ja mu m?wie ?e ma wyj?? bo nie s?ycha? go wog?le i nie prowadzi jak ma simona. To ja nagle dostaje bana na 5min pt"mam mikro". Chyba nie powinienes dawa? mi bana za to tylko normalnie wyt?umaczy??? Bo to ja Tobie powinienem da? ?e wpychasz si? do ct. Dziwi mnie to powiniene? dawa? wz?r a nie si? zachowywa? karygodnie. Nie obchodzi mnie kim jeste? ale nie pozwole aby? ?ama? zasad i si? wywy?sza?. Zasady znam doskonale sam je pisa?em. Tyle odemnie nie b?de si? wypowiada? bo wszystko tu ju? napisa?em
DOWody: Gracze na serwie. |
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2011-12-26, 11:01
|
|
|
Potwierdzam wszystko co napisa? Kuba. By?em wtedy na serwerze i wszystko widzia?em. Pcha? si? do CT nie zwa?aj?c nawet na to ?e by?o 4 vs 4... |
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-12-26, 11:18
|
|
|
Wi?c tak, wbi?em na JB, to by?o 3 w CT, a chyba z 14 w TT. Po czym wbi?em do CT, kto? tam pyta? czy mia?em mikro, napisa?em, ?e mam, kazali si? odezwa? to co? tam powiedzia?em, po czym 2 z CT odpowiedzia?o pozytywnie, co? w stylu spoko,ok. A Kubaohio przerzuci? mnie do TT -.^. Ponownie wbi?em do CT, i jaki? CT spyta? og?lnie czemu zosta?em przerzucony skoro si? odezwa?em, i tak przerzuci?e? mnie ze trzy razy(a w ty ca?ym ha?asie, bo by? FD, kt?ry? CT m?wi? wci?? do ciebie, ?e mam mikro). A z tym simonem by?o tak, ?e dopiero jak zauwa?y?em po d?u?szym czasie, i? w ganianym zabili simona i na mnie to przesz?o to natychmiast si? zabi?em, bo zasady czyta?em, ale chcia?em jeszcze lepiej w praktyce si? douczy?, ale by?o jak dla mnie troch? za wcze?nie na prowadzenie.
kubaohio napisał/a: | Nie obchodzi mnie kim jeste? ale nie pozwole aby? ?ama? zasad i si? wywy?sza?. |
Nie z?ama?em ?adnych zasad i ja nigdy si? nad nikim nie wywy?sza?em, bo taki nie jestem
A pami?? masz s?ab?, bo pomiesza?y ci si? zdarzenia niesamowicie... |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-26, 11:20
|
|
|
Wi?c jak to jest? 2 osoby twierdz?, ?e by?o 4 TT, a Hladysz natomiast, ?e 14 TT. |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-12-26, 11:26
|
|
|
EDIT.
Ju? sobie przypomnia?em, dosta?em bana od kuby na 30 minut po 5-10 zdj??em go, bo by? nies?uszny. Po czym wbi?em na JB i od razu do CT (przez spacje) i napisali, ?e jest po 4 graczy w teamie, wi?c wtedy wyszed?em. |
lub PW
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-12-26, 11:36
|
|
|
Tylko to nie jest pow?d ?eby mi dawa? bana.... ale dobra tyle odemnie |
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2011-12-26, 15:48
|
|
|
Kuba ma racje . Za takie cos nie daje sie bana |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
|
|
|
 |
DUDU? zHp
Czuwaj!!

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 204 Piwa: 5/3 Skąd: Jaworzno ?l?sk
|
Wysłany: 2011-12-26, 20:12
|
|
|
Popieram Sebe i Kub? |
_________________ Pozdrawiam DUDU? Harcerz
 |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-26, 23:09
|
|
|
@ Seba, Kuba, Dudu?, pami?tajcie i? on da? mi bezpodstawnego bana i to na 30 minut, a nie 5 |
lub PW
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-27, 07:39
|
|
|
Wed?ug mnie ban s?uszny, ze strony Hladysza, a ze strony kubaohio nie s?uszny.
By?em wtedy na serwerze i by?o tak, jak opisa?, to Hladysz.
Nie chc? Ci? urazi?, bo Kuba lubi? Ci?, ale tak nie mo?e by?.
Ju? nie jeste? taki jak kiedy?; robisz sobie po prostu jaja z serwera.
By?a taka sytuacja, ?e pisa?e? na admin sayu, gdy by? chowany: @@ Kto zabije ct, dostanie admina na zawsze. itp.
?piewa?e? piosenk? ko?cieln? na admin say'u po 1-2 wyrazach( wtedy si? chyba upi?e?:PP)
Zwracali Ci uwag? gracze tacy jak: Shift i inni, ale ty sobie z tego nic nie robi?e?.
Wiadomo na JailBreaku powinna by? zabawa, a nie wszystko "na sztywno", ale kubaohio z umiarem.
Chyba skarga do zamkni?cia, bo wszystko wyja?nione. A wy; gracze jailbreaka, nie bro?cie kuby, za to, ?e kiedy? by? nie mal idealnym opiekunem serwera, jak i adminem.
Liczy si? to jaki jest teraz, a jest niestety beznadziejny ;/ |

|
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-12-27, 08:04
|
|
|
kubaohio napisał/a: | Tylko to nie jest pow?d ?eby mi dawa? bana.... ale dobra tyle odemnie |
No ty raczej te? nie mia?e? powodu, aby dawa? mu bana na 30minut. Ja po takim bym wszed? i zapewne zrobi? to co H?adysz, i da? tobie bana na 5 minut z powodem "id? przeczytaj regulamin".
Co do skargi, to znam H?adysza troch? i wierze jego wersji wydarze?, a nie twojej :)
|
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-27, 18:24 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: XeL |