Autor |
Wiadomość |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-12-13, 13:56 Wymiana moderator?w
|
|
|
Witam,
Nie jestem zadowolony z pracy moderator?w,
uwa?am ?e powinni?my wznowi? rekrutacj? dlatego i?
- Nie s? aktywni nawet w normie.
- Nie przegl?daj? temat?w o UB.
- Nie usuwaj? reklam kt?re s? zamieszczane w z?ych dzia?ach np. reklamy przez admin?w itp... |
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-13, 15:01
|
|
|
Co do mod?w
Karmazynowy - jestem za tym aby straci? stanowisko Moderatora, nic si? nie udziela, ?adnej aktywno?ci
Goes- co? tam robi na forum ale radz? aby zmieni? swoj? aktywno??.
Hetman- nie mam ?adnych uwag. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-13, 15:25
|
|
|
Feam zgadzam si? z Tob? i nied?ugo ruszy rekrutacja na moderator?w lecz wiek minimalny to 16 lat i pisownia na wysokim poziomie. Dodatkowo b?d? to musia?y by? osoby z do?wiadczeniem na takiej posadzie. |
|
|
|
 |
GoesLikeHell
DiabloMod

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2011 Posty: 438 Piwa: 8/3 Skąd: Pudliszki^^
|
Wysłany: 2011-12-13, 15:49
|
|
|
No forum jestem teraz mniej czasu poniewa? pr?bne matury do pi?tku ..
Co do Dzia?u UB .. Poco mam zagl?da? jak nie mam dost?pu do Amxban's nie wiem czemu ..
Reklamy usuwam gdy je tylko zobacze . |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-13, 16:35
|
|
|
Powiem co? od siebie, Karmazynowy powinien dawno straci? swoje stanowisko a Goes poprawi? si? z aktywno?ci?, ja przepraszam za wczorajsz? nieobecno?? bo musz? si? podci?gn?? w nauce. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Karmazynowy

Informacje
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 220 Piwa: 18/2 Skąd: ??d?
|
Wysłany: 2011-12-13, 17:53
|
|
|
HetmaN, XeL, Feam, Jertih, Co do mojego Moderatora.
Chyba sami kiedy? prze?ywali?cie r??ne probleemy , pisa?em na czacie ?e mnie nie b?dzie , bo mam rozjebanego kompa , i nie mog? codziennie zagl?da? na forum...
Do tego chc? co? osi?gn?? w ?yciu , i nie tylko sko?czy? nauki na wykszta?ceniu "?rednim".
Zdaj? sobie spraw? ?e jako Moderator musz? jaki? okre?lony czas siedzie? na forum, lecz tak jak napisa?em , jest nauka , jest zabawa i s? r??ne inne zaj?cia.Do tego co ja mog? robi? , jak nawet wejd? na forum na te 2-5min to wszystko jest pozamykane , UB s? porozdawane i praktycznie w ?adnym temacie nie mog? si? wypowiedzie?. :0 |
_________________ http://www.youtube.com/pr.../55/d7n8GqewJ2M
;> |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-13, 19:27
|
|
|
Cytat: | Do tego chc? co? osi?gn?? w ?yciu , i nie tylko sko?czy? nauki na wykszta?ceniu "?rednim". |
Je?eli masz sprawy prywatne, nie bierz si? za stanowisko moderatora, ja te? mam sprawy prywatne i mam sporo czasu na forum. Wraz z administracj? pomy?limy o twoim modzie, masz teraz czas na wykazanie si? aktywno?ci?. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-14, 12:56
|
|
|
Tak jak Jertih, Feam... Musicie poprawi? swoj? aktywno??. Czasami jak wchodz? na forum to widuj? reklam? innej sieci w dziale Konkurs, Og?oszenia itp. Za du?o robicie rzeczy nie potrzebnych ;)
Karmazynowy...
Nie wystarczy posiedzie? 2-5min. Zadaniem moderatora jest przesiadywanie na forum kilka godzin i wykonywa? swoje obowi?zki;;zamyka? bezsensowne tematy, przenosi? je, je?eli s? w z?ym dziale itp.
Nie wystarczy wej?? na forum na 5 minut i po chwili wyj??. Do tego proponuje zrobi? ka?dym moderatorom konta do AMX'Bansa chocia? w?tpie ?e to co? da, bo co nie kt?rzy nawet si? nie staraj?.
Do HetmaN'a nie mam w?tpliwo?ci, bo dobrze si? sprawuje ;) Stara si? pisa? poprawnie; ortograficznie i gramatycznie. Wida? ?e mu zale?y na tym stanowisku.
Goes i Karmazynowy, powinni?cie poprawi? swoj? aktywno??. Poka?cie ?e to w?a?nie wy powinni?cie zosta? moderatorami i ?e zale?y wam na tym stanowisku. |

|
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-14, 13:35
|
|
|
Ja te? jestem za tym aby Karmazynowy straci? moderatora
Poniewa? ma?a aktywno?? na forum i to co powiedzieli Hetman i Feam o Xel. |
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-24, 20:44
|
|
|
Karmazynowy straci? moderatora a Shift dosta? wi?c /ZAMYKAM
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-25, 19:42 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Feam |
|