Autor |
Wiadomość |
Vesper
ADAM's

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 20:43
|
|
|
http://imageshack.us/phot...eztytuuhjr.png/ i tu widac jak XeL pilnuje serwera. Ogladalem demko i nie wiem naprawde co dziwnego jest w fast zoomie moim. Dla mnie XeL nie zasluguje na H@ 30pa?dziernika konto na cs-zaborze.pl . Nie wiem jakim cudem dostal H@. |
|
|
|
 |
Matteo
matteo

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2011 Posty: 103 Skąd: ??dzkie
|
Wysłany: 2011-12-11, 20:51
|
|
|
kubsson napisał/a: | Matteo japa tam. pamietasz mnie z serwery cs? ile razy sam mia?e? bany bez ss?w i dostawa?e? tam ub wi?c nie wtr?caj japy tu.
a co do Vespera dajcie mu ub steam 2k8 a Ty wielki H@ zanim kogo? zbanujesz to r?b ssy bo jak wida? nie jeste? zbyt m?dry i nie umiesz rozpozna? odpalonego od dobrego gracza. jednym s?owem we? sznur i powie? si? ;] |
jak dla mnie jeste? smieszny nie wiem sk?d si? wzi??e? ale nie gra?em na takim servie co ty napisa?e? po 2 tak sobie mo?esz m?wi? do matki lub ojca ale do mnie nie b?dziesz tak m?wi? wi?c zamknij ten pysk szczurze |
|
|
|
 |
Matteo
matteo

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 20:54
|
|
|
Vesper napisał/a: | Jak na te 3lata co grasz to widac ze nie masz pojecia o tym jak sie gra z awp. A ze dobrze gram z awp to nie moja wina. Dlugo cwiczylem fast zooma i teraz mi wychodzi i mi pie*dolisz ze mam haxy |
milcz ma?olat na aztec gra?e? na wh i tam bedzie dobrze wida? jak przez ?ciane 2 banie mi jeb?e.? a to by?o nie mo?liwe |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 20:54
|
|
|
Vesper nie powinno Ci? to interesowa? jak dosta?em H@. Zdania nie zmieni? i nie masz co prosi? znajomych, ?eby tutaj si? wypowiadali. |
|
|
|
 |
Vesper
ADAM's

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 21:17
|
|
|
haha ja nikogo nie prosze tylko pisze poprostu ze tu popierdolony admin jest i oni to potwierdzaj? i wypowiadaja sie na ten temat. nie bylo cie tu i bylo dobrze jakos. admini mnie sprawdzali i nic nie mialem. ty jestes jakis pierdolony je?op, nie mozesz sie pogodzic z tym ze cie jade i wyczyniasz takie akcje. wiele osob na tym serwie to potwierdzi. wczesniejszy H@ byl lepszy . ty jestes wyrozumialy bo wiesz oczywiscie kto jest uczciwym graczem a kto nie. gram w csa 4lata (na steamie) to chyba sie nauczylem fast zooma. jestes dla mnie zerem i tyle. pierdolony debil mam wyjebane w twoje bany, ten serwer schodzi na psy przez takich adminow jak ty . pozdro. |
|
|
|
 |
Vesper
ADAM's

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 21:20
|
|
|
Matteo, po pierwsze mam cie w znajomych na steam. po drugie kilka razy mi pomagales z roznymi rzeczami np jak otrzymac adma. po 3 podlizujesz sie teraz temu H@ ktory mysli ze jest najlepszy i nie moze byc lepszego gracza od niego |
|
|
|
 |
Vesper
ADAM's

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 21:26
|
|
|
wszyscy sa nastawieni przeciwko mnie. ja pie*dole co za typy. jak mozna byc takim nieudacznikiem zeby sie poplakac ze karam typow. wezcie se dajcie na luz. ze niby te demko ma cos udowodnic ? obejrzalem cale i nie widze na nim zeby cos tam smierdzialo czysty fast zoom i tyle. jak gracie caly czas na takich zerowych serwach z nonsteamowymi noobami to nigdy nie dowiecie sie co to fast zoom. |
|
|
|
 |
Matteo
matteo

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 21:39
|
|
|
Vesper napisał/a: | wszyscy sa nastawieni przeciwko mnie. ja pie*dole co za typy. jak mozna byc takim nieudacznikiem zeby sie poplakac ze karam typow. wezcie se dajcie na luz. ze niby te demko ma cos udowodnic ? obejrzalem cale i nie widze na nim zeby cos tam smierdzialo czysty fast zoom i tyle. jak gracie caly czas na takich zerowych serwach z nonsteamowymi noobami to nigdy nie dowiecie sie co to fast zoom. |
jaki mia?e? wcze?niej nick ??? kiler czy jako? tak lub naruto ? |
|
|
|
 |
Vesper
ADAM's

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 21:46
|
|
|
Matteo, na steamie Vesper, w grze ADAM's |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-11, 22:31
|
|
|
Wi?c 15 latku id? poszuka? sobie innego serwera i za wyzwiska skierowane w moj? stron? ban na forum. Takich trolli nie potrzebujemy tutaj.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-11, 22:31 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: XeL |
|