Autor |
Wiadomość |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-12-05, 21:02 Reklamowanie
|
|
|
Witam
Troch? mnie nie by?o bo nauki mam du?o. Ju? dawno mia?em napisa? na ten temat ale teraz mam czas tak wi?c :
Chodzi mi o reklamowanie sieci cs-zaborze. Uwa?am i? bez sensu jest reklamowanie tej sieci na innych sieciach CS. Dlaczego ? Poniewa? reklamy trafiaj? na dany dzia? gdzie si? reklamuje inne sieci. Ale prawda jest taka ?e nikt nie zagl?da do nich i nie czyta kto i jak? sie? reklamuje... no jedynie H@ i J@ kt?rzy wchodz? i musz? zamkn?? temat. Bo sami odpowiedzcie mi : Czy Wy wchodzicie zobaczy? kto i jak? reklamuje sie? na naszym forum ? Raczej NIE, przynajmniej Ja nie wchodz? bo mnie nie interesuje to... Wi?c podsumowuj?c szkoda traci? czas na takie reklamowanie.
Wed?ug mnie najlepiej reklamowa? sie? cs-zaborze, na stronach typu plemiona.pl lub inne na kt?rych jest forum i tam mo?na zareklamowa?. No wspomn? te? o Youtube.pl ?e warto zareklamowa? sie? np. w swoim Blogu je?eli kto? kr?ci. Dobrze wy by?o te? reklamowa? na r??nych grach RPG typu metinPL, czy WoW w gildii czy co tam jest. No i oczywi?cie ustawia? opisy na GG, skype itp.
Mam nadziej? ?e zrozumiecie o co mi chodzi :) wi?c wypowiedzcie si? czy si? chocia? troch? ze mn? zgadzacie.
Pozdrawiam
DrunK |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-12-06, 15:00
|
|
|
Kto? kto szuka sieci patrzy na te reklamy, lecz nie jest to wiele os?b.
Twoja uwagi je?eli zosta?yby wprowadzone to przynios? wiele korzy?ci dla rozwoju sieci.
Bannery naszej sieci, kt?re by?yby na innych sieciach r?wnie? jest dobrym pomys?em.
Ka?da reklama jest korzystna, jedna mniej druga wi?cej. |
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-07, 15:59
|
|
|
Popieram wypowied? Drunk'a. Mo?na jeszcze reklamowa? w taki spos?b ?e wchodzisz na r??ne serwery i tam reklamujesz. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
deadHunter

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 56 Postawił 2 piw(a) Skąd: Brzeg
|
Wysłany: 2011-12-08, 19:57
|
|
|
Ale nie tylko liczy sie rezultat ale i ch?ci w ten spos?b H@ i J@ sprawdzaj? jak komu zale?y na tej sieci. |
|
|
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-12-08, 20:35
|
|
|
ja gram w Call Of Duty 1 MP i jak spotkam Polak?w to im polecam cs-zaborze :) i m?wi? ?e odwiedz?... ale czy tak jest to nie wiem |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-09, 18:42
|
|
|
A mi wpad? taki pomys? ?eby wydrukowa? "cs-zaborze.pl zapraszam na najlepsz? sie? serwer?w w polsce" i wywiesi? w mie?cie na tablicy informacyjnej. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-09, 20:23
|
|
|
Hetman je?li chcesz, to czemu nie b?dzie bardzo du?o ludzi wtedy b?dzie trzeba powi?kszy? serwer.
|
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
|