Autor |
Wiadomość |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-11-21, 17:23 Ile te dziecko ma si? wywy?sza? ?!
|
|
|
Witam i? tutaj nie zobaczy?em ?adnego wzoru postanowi?em napisa? to tak. No wi?c sk?adam skarge na Siwego " odwr?? tabele a b?d? na czele ". Przejd?my do sedna sprawy chodzi tutaj dok?adnie o zachowanie admina oraz straszenia banem. I? nie mog? niestety zrobi? screnn?w jak pi?knie pisa? pan Tabela my?l? ?e mi wierzycie , a wi?c sam wyzywa graczy a Mi daje bana za obraz? ? Czy to jest normalne ?
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin odwroc tabele bede na czele
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Reason: 'obrazasz'
[AMXBANS] Length: '8 hours'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '78.154.65.140'
[AMXBANS] =======================================
Wyczekam z tym banem te 8h ale niech tak si? nie zdarza na nast?pny raz no i prosz? o upomnienie dla admina
Dzi?kuje i ?ycz? mi?ego po po?udnia . ; ]] |
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-11-21, 17:39 Re: Ile te dziecko ma si? wywy?sza? ?!
|
|
|
Z tego co pami?tam to skarga bez dowod?w = kosz, wi?c nie mam poj?cia po co ja si? wypowiadam, ale nich ju? ci b?dzie.
Dill. ?! napisał/a: | . Przejd?my do sedna sprawy chodzi tutaj dok?adnie o zachowanie admina oraz straszenia banem. I? nie mog? niestety zrobi? screnn?w jak pi?knie pisa? pan Tabela my?l? ?e mi wierzycie , a wi?c sam wyzywa graczy a Mi daje bana za obraz? ? Czy to jest normalne ? |
Hahahahaha, mo?esz i?? kabaret robi? bo naprawd? si? u?mia?em mianowicie:
- Gro?? banami, hahahahahaha
- Ja wyzywa?em, ale ty ss'?w nie mog?e? zrobi?, ?a?osne,
- Nie wiesz dlaczego dosta?e? bana za obraz??? Prosz? cie bardzo: http://imageshack.us/cont...mupload&newlp=1 |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-11-21, 17:48
|
|
|
Ban s?uszny, Dill obrazi?e? kogo? ale zdziwi?o mnie to ?e a? na 8h. :O
[$][!][W][Y] napisał/a: | Z tego co pami?tam to skarga bez dowod?w = kosz, wi?c nie mam poj?cia po co ja si? wypowiadam, ale nich ju? ci b?dzie.
|
Skargi s? bez wzoru. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-21, 17:56
|
|
|
HetmaN napisał/a: | Ban s?uszny, Dill obrazi?e? kogo? ale zdziwi?o mnie to ?e a? na 8h. :O
[$][!][W][Y] napisał/a: | Z tego co pami?tam to skarga bez dowod?w = kosz, wi?c nie mam poj?cia po co ja si? wypowiadam, ale nich ju? ci b?dzie.
|
Skargi s? bez wzoru. |
Jezu Hetman kiedy ty si? nauczysz czyta?, napisa?em bez dowod?w, a nie bez wzor?w, we? si? ogarnij, a Dill wcze?niej jeszcze wyzywa?, wi?c dlatego 8h. |
|
|
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:03
|
|
|
hahahahahhahah nie moge z Siwego hahhahahahahahah
zacytuje t? obraz? "tawn cioto gdzie kampisz na respie?" to jest kurna taka obraza ?e japierdziele. Ja to bym chyba pope?ni? samob?jstwo ju?. Widz? ?e Siwy ogarniasz normalnie.... hahahaha |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:04
|
|
|
Rozkojarzony dzisiaj jestem. Moja pomy?ka, soryyy. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:16
|
|
|
Obraza to obraza. Nie kazdy lubi byc obrazany. Moze 8h to ciut dlugo ale ban sluszny. Nie wiem po co dalej sa te dyskusje. |
|
|
|
 |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:27
|
|
|
SIwy dla mnie ban za 8h za slowo "ciota" to duza przesada , tym bardziej ze niekt?rzy w rzeczywisto?ci s? ciotami , dla przykladu Hetman.Dziecko spina w necie a na rl placze po ?ajdaczce , nie ktorzy wiedza co to jest :)) |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:32
|
|
|
Walisz Wiadro?, DrunK II, dzieci drogie we?cie sobie s?ownik J?zyka Polskiego i znajd?cie s?owo ciota. Jak by kt?y? nie mia? to wam tutaj napisze znaczenie tego s?owa: "pogardliwie o homoseksuali?cie", poza tym tak jak ju? wcze?niej pisa?em, a wy czyta? zapewne nie umiecie, Dill wcze?niej te? obra?a? tego gracza. DrunK II, je?eli masz ochot? to powiedz, to na serwerze i na forum b?d? m?wi? do ciebie "cioto" :). |
|
|
|
 |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:46
|
|
|
[$][!][W][Y] Do mnie m?w " cioto " Wiesz mi to nie przeszkadza no ale jak Ty wyzywasz za przeproszeniem od " Kurw , Dziwek itd " No to mi?e dla graczy nie jest a tak?e z?e zachowanie dla admina i nie r?bmy spamu bo Ja wytrzymam te pare godzin bo nie jestem no life jak niekt?rzy ?e jak dostan? bana to ?y? nie mog? powiem Ci tyle Siwy . Nie wywy?szaj si? bo daleko nie zajdziesz go?ciu... |
|
 |
TawN

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:49
|
|
|
Ban s?uszny. Tak jak Siwy napisa? wcze?niej te? mnie obra?a? i nie ?ycz? sobie ?eby jaki? dzieciak mnie wyzywa? od ciot. Jest takie przys?owie "Kozak W Necie, Cipa W ?wiecie". Mia?em admina na innym serwerze i zna?em du?o takich dzieci jak Dill, kozakowali obra?ali dostali bana na dzie? i si? uspokoili. Wi?c tobie Dill te? si? razdze uspokoi? bo cie nikt nie b?dzie lubi?. B?d? mi?y tak jak du?o innych graczy to wszyscy Cie polubi? (Mo?e). |
Ostatnio zmieniony przez TawN 2011-11-21, 19:36, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-21, 18:57
|
|
|
Dill. ?!, dziwne, ?e tak wszystkich wyzywam i nikt skargi nie napisa?. Jak rzekomo wyzywam innych to poka? dowody, albo ?wiadk?w, a nie piszesz g?upoty. |
|
|
|
 |
Mizolek

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 146 Postawił 2 piw(a) Skąd: S?ubice
|
Wysłany: 2011-11-21, 20:13
|
|
|
Ja rozumiem, mo?na sobie powyklina?, np. jak gra jakie? bezcia?o jak [$][!][W][Y], ale "ciota" to wytyczanie osobie homoseksualizm, oraz automatyczne wyzywanie jej, wi?c Dill, s?usznie dosta?e? bana. Ale troszk? za d?ugiego. |
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-11-21, 20:14
|
|
|
Ban s?uszny nie spamujcie ju? !
Niech kto? zamknie ten temat bo tylko posty nabijaj? ! |

|
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-11-22, 00:21
|
|
|
Wyzywa?e?, ban s?uszny. A co do twoich argument?w jako? nie widz?, ?eby ludzie pisali skargi,?e Siwy ich wyzywa od prostytutek, czy ko?c?wek mopa. Czas za d?ugi, ale porozmawiam z nim. Zamykam.
|
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-11-22, 00:21 BOT AUTOZAMYKACZ