Autor |
Wiadomość |
DrunK III

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-13, 21:40 Za co warny ?!
|
|
|
Witam
Przejd? do rzeczy ! Na koncie o nicku DrunK II dosta?em a? 12 warn?w ! Najpierw dosta?em 6 warn?w od Feam'a. Sta?o to si? dzi? rano. Jaki pow?d ?? Reklamowanie ( nie wiem co niby reklamowa?em i chcia?by aby Feam si? wypowiedzia? ! ) Potem o 20:35 dosta?em kolejne 6 warn?w tym razem od GoesLikeHell. Pow?d : Reklamodawca. Nie rozumiem o co wam chodzi ! Chcia?bym by?cie mi wyt?umaczyli to. Pisa?em do Feam'a oraz do XeL'a na GG czy mog? mi to jako? wyt?umaczy? ale ?aden nie odpisa?em. Jedynie odpisa? mi HetmaN ale on kaza? mi pisa? do Feam'a za co te warny.
I przyznaje si? od razu ?e to jest kolejne moje konto. Zrozumiem jak dacie mi warny za robienie multikont, ale musia?em jako? utworzy? ten temat skoro na GG nikt nie r?czy mi odpisa?. |
|
|
|
 |
GoesLikeHell
DiabloMod

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2011 Posty: 438 Piwa: 8/3 Skąd: Pudliszki^^
|
Wysłany: 2011-11-13, 21:50
|
|
|
Przepraszam bardzo ..
Xel Usunie ! |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-11-14, 07:20
|
|
|
Feam chyba musisz co? tu wyt?umaczy?. Sam si? zdziwi?em ?e DrunK II dosta? warny za reklame, sprawdza?em forum i nic nie by?o o reklamie od Drunk'a. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-11-14, 10:21
|
|
|
http://cs-zaborze.pl/view...ighlight=#61297
Nie b?d? tolerowa? takiego zachowania. Zaborze to syf ? To poco tu jeszcze siedzisz ??. Moim zdaniem warny s?uszne |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
DrunK III

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-14, 14:12
|
|
|
o matkooo. i Ty kur*a masz J@ .....
po 1. To nie ja za?o?y?em ten temat.
po 2. Zobacz na tre?? mojego posta !
zacytuje : "sie nie zesraj g?upi dzieciaku.
ciekawe jaki cel ma twoje spamowanie." Chyba logicznie mo?na wywnioskowa? ?e obra?a?em dzieciaka kt?ry na kilkadziesi?t razy napisa? w po?cie : "zaborze to syf" |
|
|
|
 |
abc eko Carpus

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-14, 14:50
|
|
|
Feam widz? ogar jak zwykle. :)
Temat "Zaborze to syf" zosta? za?o?ony przez cz?onka innej sieci a Drunk si? w nim wypowiedzia?. :)
Jaki? ogarni?ty Moderator, kt?ry czy?ci? forum ze spamu kasowa? poszczeg?lne posty zamiast ca?e tematy.
Znajd? ?ycie ch?opcze. ;* |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-11-14, 15:01
|
|
|
Feam my?l.
abc eko Carpus napisał/a: | Temat "Zaborze to syf" zosta? za?o?ony przez cz?onka innej sieci a Drunk si? w nim wypowiedzia?. :) |
To by? user o nazwie "pojeba**-sie?". Zaspamowa? forum a ja usuwa?em jego tematy, ale nie usune?em postu w tym temacie wi?c nie wiem kto usun?? jego post. :/
abc eko Carpus napisał/a: | Jaki? ogarni?ty Moderator, kt?ry czy?ci? forum ze spamu kasowa? poszczeg?lne posty zamiast ca?e tematy. |
abc eko Carpus, ja usuwa?em jego tematy ale nie usune?em posta w tym temacie.
http://cs-zaborze.pl/view...ighlight=#61297
Musia? to zrobi? jaki? inny moderator. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-11-14, 17:09
|
|
|
Drunk, tamto konto(DRUNKII) zostanie odbanowane, konto DRUNK III zostanie usuni?te, wr?? do tamtego .
A temat zamykam. |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje