Wysłany: 2010-09-25, 18:49 Ssy^^
Prosze o to ss moje i pozdro dla tych dzieci neo ^^ Jertih widac ze tutaj chyba graja dzieci max 12 lat^^
a i nie musicie unbana dawac bo walldamer banowac nie umie ^^ zrobil ss a ja sobie wyszlem^^ :p pozdro
a i to dziecko Wallander to on zabardzo uzywa admina wchodzi na txt przez teleport przeniusl sie z kims do wiezienia na inferno ja bym mu zabral admina nie kickuje afk wyzywa i micro od 16 lat wiec^^
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-09-25, 19:52
pisa? ka?dy potrafi masz jakie? dowody? ZAPEWNE NIE wi?c bez oskar?ania prosz? bo b?dzie kara...co do ss?w na gorszej grafice ju? si? nie da gra?? nast?pna sprawa co z tego ?e sobie wyszed?e?? i tak ka?dego mo?na dopa?? nawet jak sobie ucieknie..jak wida? i tak dosta?e? bana wi?c nie wiem co za problemy robisz
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00)
Wysłany: 2010-09-25, 19:56
okey ^^
a co do grafiki to jest OpenGL ^^
a spokojnie znajde na niego dowody bo mysli ze zaplaci tobie, i bedzie robil co chce^^ duzo bylo osob ale watpie ze nawet jak powiedza to i tak on bedzie adminem bo dziecko znow zaplaci^^
a grafike to moze ty masz na kompie slaba ^^ ja po prostu mam mocno rozjasnione a takto jest OpenGL :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum