zauwazylem ze jest bardzo maly czas ladowania skilli u paru pokemonow. osobiscie moge powiedziec ze za maly. na razie zauwazylem to u 3 pokemonow:
paras/parasect
charizard
vileplume
prosilbym o ustawienie czasu skilli w/w pokemonow na 10s.
do tego dochodza tez obrazenia unikalnych mocy pokemonow. prosze o rozsadne zmniejszenie mocy pokemonow. mysle ze spokojnie mozna podzielic sile skilli przez 2
prosze o wasze opinie.
Wysłany: 2011-09-26, 21:28
Danny wyprzedziles mnie z tym wiec sie wypowiem napisze pokemony ktore uwazam o zmiane czasu skili to tak :
-Ivysaur(nie wiem czy to ten ale najwyzsza forma bulby) na 30sec conajmniej bo gdy uzywa promienia to on sie laduje 2sec i znowu to na 90 lvl zabija sei w 3 sec kazdego
-wczesniej wspomniany paras na conajmniej 15sec
-vile moze nie na 10 ale tak zeby na 80/90lvl skill mu sie ladowal tak z 6 sec(i wzmocnienie go bo jak ja gram to on mi nic nie robi)
-dugrtio itp nie wiem czy to nie zosta?o zmienione ale kopac powinny one co 0.5 bo nie ma sensu to jak kopiesz kawalek co 3.0
-mew(legenda) jak ma sie kupione itemy na skilla to wali po 20-40 na 90lvl prosze o ustawienie czasu raz na 20sec
-zapdas(albo jakos tak tak?e legenda)jak on walnie skilla to wiekszosci juz nie ma
-raichu nie wiem czy to tylko ja mialem ale jedna osoba mnie walnela mialem full hp i odrazu ded
-magikarp zabawa w wodzie leczy 3 hp prosze zeby z lvl wzrastalo to
-gyranos fala jest zbyt wolna co do ladowania nie mam zatrzezen
-meowth prosze o wmocnienie jego skilla poniewaz daje bardzo malo kasy
-jiglypuf(albo jakos tak) jego skill powinien byc zwiekszony przynajmnie do czasu 30 sec bo to bez sensu co pare sec usypiac oraz ustawienie jakiegos limitu 2 albo 3 razy na runde
-snorlax mozna by mu troszke wzmocnic leczenie
-charizard jak uzyje sie jego kamienia co 2 czy tam 3 sec to sie caly serv laguje i czasami sa bugi prosze o zwiekszenie do 20/25sec uzycie
-glalie i wsyzstkie poki co zamrazaja jak sie uzyje takieg poka i ktos kogos podpali to jest zgon na miejscu prosze o zmniejsze nie sniegu do 30 sec
-jynx/smochum nie dosc ze uzywa sniegu co 4 sec to jeszce za kazdym strzalem usypia prosze o usuniecie smochumowi skila i zmienienie go na "gdy kogos walniesz a on ciebie walnie i dotknie wtedy zasypiasz"mozna tez dodac jakies odbicie albo cos.
-wszystkie poki co uzywaja promieni zwiekszenie do 20 sec tak jak u ivy bo to jest bez sensu i zmniejszenie go co przynajmnie 20% grubosci tej co teraz jest zeby bylo trudniej trafi?.
Do pokow mam narazie tyle ale mozna by jeszce dodac evolucje i pozmieniac zeby wszystko nie bylo w kamienie.
Prosz? tak?e o dodanie pokemonow globalanych ktore dzialaja kiedy mamy je przy sobie a nie aktywne podam juz kilka ktore pamientam(meditite-wysoki skok,medicham-chroni przed snem,exxegute(albo jakso tak)-dostajesz wszystkie granaty,meowth-dostajesz kase za zabojstwa obrazenia i zabicie skillem wiecej narazie nie pamietam)
troche mylisz czasami wersje pokow :D
'glalie'
'meditite'
'medicham'
to raczej nie ta wersja. + nie mozesz powiedziec ze mew i zapdos zle dzialaja bo na tym serwerze jeszcze nikt ich nie testowal. to samo tyczy sie jynxa. co do gyardosa to fala przyspiesza wraz z lvl up, diglett/dugttrio to samo skill przyspiesza wraz z lvl up. skill venusaura jest czasowo dobrze ustawiony bodajrze cos kolo 15s, ujdzie, nie to co z charizardem 2,5s = totalny spam, lecz te skille sa za mocne tak jak paru innych pokow.
raichu snorlaxem meowth i jiggly do sprawdzenia.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum