Autor |
Wiadomość |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-18, 18:48 Jimmy
|
|
|
Witajcie,
Zauwa?y?em ostatnio ,?e wiele os?b ma ze mn? problemy. I chcia?bym w?a?nie przez ten skromny artyku? do was przem?wi? i naprostowa? spraw?. Na pocz?tku chcia?bym wam powiedzie? ,?e fakt i? jestem Moderatorem nic nie oznacza. Nie b?jcie si? sk?ada? na mnie skarg, ja was nie pogryze ,nie pobije , nie b?d? ubli?a?. Fakt ,faktem – je?eli gracie ze mn? na serwerach zaborze zapewne nie raz s?yszeli?cie ,?e przekilnam ,robi? sobie ?arty , ?piewam ,etc. Ale wszystko ma sw?j umiar. Staram si? utrzyma? jakie? granice ale czasami mog? je przekroczy? i wtedy robi si? nie przyjemnie. Wi?c po prostu powiedzcie do mnie „ Raintek przeginasz” czy co? takiego. Ja to zrozumi? a przynajmniej postaram si? wyhamowa? ale zazwyczaj wychodze wtedy z csa. R?wnie? je?eli jestem taki wybuchowy , szalony, czy czasami mam z?y dzie? (jak ka?dy inny cz?owiek) i si? ?le zachowuj? to wy?adowuj? to w csie, lecz zazwyczaj wychodz? z psem na spacer albo jad? do lasu. Nic na si??. Naprawd? ja nie jestem typem cz?owiek kt?ry ka?dego ma za wroga i chce wam uprzykrzy? ?ycie. Chc? dla was jak najlepiej ale w sieci s? zar?wno osoby doros?e, nastolatki jak i dzieci. Nie b?d? wymienia? podtyp?w ludzi ale wiecie o co chodzi. Ka?dy zareaguje inaczej bo ka?dy jest inaczej wychowany. Piszcie do mnie wszystko wprost to jest najlepsze rozwi?zanie. Zapami?tajcie „Lepsza gorzka prawda od najs?odszego k?amstwa”.
Co do banowania na sererwach i dawania UB. Staram si? aby na serwerach by? zachowany chocia? miminalny pr?g czasowy wzgl?dem mojej obecno??i. Chodz? do szko?y jak wi?kszo?? z was i mam te? swoje zaj?cia. Reasumuj?c chodzi o to ,?e je?eli kto? dziwnie dla mnie gra to dostanie te ss i zechc? aby je wrzuci?. Ja mam osobi?cie du?e do?wiadczenie w Counter-Strike jak i innych grach . Cs-a gram i poznaje ju? ponad 6 lat. Mia?em wiele kont steam, wi?kszo?? sprzeda?em bo chcia?em sko?czy? z cs-em ale niedawno wr?ci?em. Pami?tam jeszcze jak wygl?daj? / graj? odpaleni albo ludzie kt?rzy po prostu maja skilla. Do nikogo nie ?ywi? wrogich uczu?. Chyba ,?e kto? mi zalaz? za sk?r? czy inaczej rzecz bior?c obrazi? mnie. Sam podczas swojego sta?u w cs-ie gra?em na WH/AIM/SH , ka?dy tego spr?buje ,bo cz?owiek to istota ciekawska. Ale osobi?cie nie spodoba?o mi si? bo zepsu?o to ca?a przyjemno?? gry. Wi?c uwierzcie mi wiem jak wygl?daj? ludzi odpaleni , jak graj?, oni maj? zupe?nie inny styl gry, a je?eli b?dzie cheatowa? kto? kto ma steam to na pewno wrzuc? go na blacklisted. Akutalnie staram si? przypomnie? starego skilla. Wracaj?c do ban?w, je?eli na serwerze s? nowi gracze i nie znaj? regulaminu (przyznam ,?e nie znam ?adnego regulaminu) ale mniej wi?cej mam zarys ca?ej sprawy, nie powinni?my dawa? ban?w. Nowe osoby szybko si? zra?aj? do gry. My mamy zapewni? jak najlepsz? atmosfer? do gry, i jak stowrzy? jak najlepsze warunki do tego aby przyci?gn?? nowych graczy. Wi?c nie banujcie nowych graczy tylko im wyja?nijcie wszystko. Ja zazwyczaj daje takim graczom UB. Ale je?eli komu? si? to nie spodoba niech mi napisze to wprost. Naprawd? ,je?eli macie pow?d do napisania skargi to j? napiszcie. Nie b?jcie si?, nie piszcie po k?tach ,?e „Jimmy ma ju? po moderatorze”, „Jimmy ma ju? po adminie” , „Ale Jimmy to ch**” ,etc.
Napiszcie to do mnie albo na forum. Ja to zrozumiem.
Je?eli kogo? urazi?em ,z g?ry przepraszam.
Je?eli macie jakie? pytania ,napiszcie.
Pozdrawiam
Rafa? |
Ostatnio zmieniony przez Jimmy 2011-09-18, 19:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-18, 19:18
|
|
|
Jimmy, dla mnie jeste? normalnym graczem
Nie wywyszasz si? zachowujesz si? kulturalnie
Tylko raz mnie wkurzy??s w grze
Mapa Nuke
Pytam si? ciebie co? a ty do mnie z sapami ale by?e? w humurku bo smia?e? si? z innymi.
Ale to przesz?o?? :/ |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Coca Cola

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 26 Sie 2011 Posty: 150 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: z jaskini
|
Wysłany: 2011-09-18, 20:44
|
|
|
Jimmy jak dla mnie tez jestes normalnym ale dzis troche przesadziles serio bo ta serwerownia jest Sprawiedliwa sam wiesz co zrobiles nie? kradziej ryzu niegral 1 raz Ja przyznaje jestes spoko ale poco mnie kickneles ze zrobilem vote na zmiane mape a ty zrobiles szybciej? co? to bylo glupie co ja tez mialem cie kicknac?
Radze ci troche ogarnac Slowa swoje bo znow mozesz powiedziec cos przed czym ostrzegales ostatnio a sam to zrobiles
PS puma ma akt ciagle |
_________________ Gość Niepotrafisz surfowac?
Dobrze trafi?e? bo ja cie naucze podztaw i skieruje ci do odpowiedniego forum
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-09-18, 21:00
|
|
|
Cola twoj koment. jest zb?dny . Rafa?ku!! ja i tak cie Lofffciam ;d |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
^Unstoppable^

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 64 Postawił 2 piw(a) Skąd: Stawki
|
Wysłany: 2011-09-19, 15:10
|
|
|
Jimmy, wiem ?e jeste? normalnym graczem.
Wczoraj po prostu mnie ponios?o tez je?li ja cie urazi?em to tez mo?esz napisa?.
Powody dlaczego cie lubi? wymieni? Hetman
Pozdrawiam^^ |
_________________ Nowy nick: bangall | -.-
PS: Czasami...
Pozdrawiam ^^ |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-19, 16:38
|
|
|
Coca Cola napisał/a: | Jimmy jak dla mnie tez jestes normalnym ale dzis troche przesadziles serio bo ta serwerownia jest Sprawiedliwa sam wiesz co zrobiles nie? kradziej ryzu niegral 1 raz Ja przyznaje jestes spoko ale poco mnie kickneles ze zrobilem vote na zmiane mape a ty zrobiles szybciej? co? to bylo glupie co ja tez mialem cie kicknac?
Radze ci troche ogarnac Slowa swoje bo znow mozesz powiedziec cos przed czym ostrzegales ostatnio a sam to zrobiles
PS puma ma akt ciagle |
Shift nic nie m?w. On ma troch? racji. We wszystkim jest troch? prawdy.
Nie mam z czego si? t?umaczy? ,by?o min??o. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku