z tego co widzialem reklamowanie serwera na forach/stronach nie poskutkowalo. kieruje sie mala liczba graczy na serwerze. wpadlem na pomysl utworzenia grupy steam pokemoda cs-zaborze.pl do ktorej zamierzam dodawac ludzi grajacych na tym modzie ale na innych serwerach. dzieki temu nie bedzie lamany regulamin na serwerach dot. reklamy. kto bedzie zainteresowany zaakceptuje zaproszenie kto nie po prostu je odrzuci. ponadto dodawac bedzie mogl kazdy tak wiec mam nadzieje ze liczba zaproszonych bedzie stale rosnac. mam nadzieje ze pokemod szybko zyska stalych graczy.
Wysłany: 2011-09-26, 22:00
po co mi 20 grup steam 50 kont na forach jak wystarczy zrobic tak wejsc na server pozaprasza? ludzi ktorzy tam s? (maja steam oczywiscie)i tak po 2 lub 3 dniach do wszystkich
przykladowo "siema chcesz ip na super pokemoda full wypas" najlepiej jak to wszystko co dalem juz by bylo zrobione po wie tak dajesz ip jak nie trudno ktos inny skorzysta ze slota kilka osob tak zrobi i powinno byc 16/16 o ile ktos nie kupil slota wtedy 15/16 no a wtedy beda kupowa? legendy wlasne poki (wszystko ladnie opisane w jednym z moich 2 tematow o nowosciach i pokach)itp i bedzie tyle kasa bedzie bedzie mozna powiekszy? lczbe slot?w.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum