Rozumiem ?e 5 minut ale og?lnie admin ?le post?pi? i podejrzewam ?e konsekwencje b?d? ja jeszcze nie zarz?dzam adminami dlatego musimy czeka? na transa i nie bro?cie go bo ja to wszystko widzia? co on odwala?
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139 Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
Staner wiem ze to tylko 5 min ale mi nie o to chodzi. Poprostu on nie ogarnia, tak moglem ustapic glupszemu i poczekac 5 min ale ban byl nie sluszny wiec postanowilem napisac skarge. Co za normalny czlowiek robi vote czy zbanowac gracza. Wiesz Seba.. polowa graczy zapewne nie wiedziala co zrobic. Nie moja wina ze gdy mowie "zakaz wchodzenia do gr" to oni przez mikro krzycza i piszcza a pozniej sie czepiaja ze niby Fk.. Ogar czlowieku...
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
Wysłany: 2011-08-25, 17:55
Seba dobrze si? zachowa?... okaza? skruche przeprosi? wi?c dla mnie wszystko ok... ka?dy pope?nia b??dy my?le ?e Creative te? mu wybaczy... nie zrobi? nic a? tak karygodnego odebrania admina... Czekamy na h@ wypowied?
Wi?c tym razem sko?czy si? bez kary ale ja b?de mia? na oku tego admina poniewa? si? ucze dopiero wi?c nie jestem pewien czy b?dzie bez kary tak jest dla mnie i my?l? ?e tak zostanie najwy?ej trans napisze wiadomo??
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139 Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum