to jest Nie przeklinam jestem kulturalny. i tak brejk de ha?s da?n
wi?c nie rozumiem za ka?dym razem jak wchodzi na serwer mo?em zaobserwowa? jego niewiarygodne szcz?scie i tylko tyle on hax?w nie ma ;d only fart ale to jest legalne ;]
_________________ Nick w grze: WCM(dla niezorientowanych-W Ch^ju mam [To]-polecam kawa?ek S?onia-WCM2/WCIM) ,dawniej tak?e jade z wami jak hitler z zydami
pozdro dla uczciwych graczy,je8a? odpalonych,10letnich ns?w
Wysłany: 2010-09-05, 22:27
Tak tylko to jest inna osoba - m?j brat kt?ry cz?sto korzysta z mojego kompa i konta... co do farta to mo?liwe bo podobno w rodzinie nic nie ginie...
Lecz ban nadal jest. Admin co? s?abo adminuje; a nag??wek forum wyra?nie wskazuje, ?e to NAJLEPSZE SERWERY dla NAJLEPSZYCH graczy...
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-09-05, 22:45
jak na razie to tylko ja odbanowywa?em dzisiaj ma?o siedzia?em na forum st?d te komplikacje ale dam r?wnie? dost?p adminom z sta?em co najmniej 3 miesi?cznym na www <
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum