www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
maciek9018 
Sn1p3r

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-20, 12:02   Skarga na admina Mateusz

wpis z konsoli:
[AMXBANS] Zbanowany przez Mateusz
[AMXBANS] Przyczyna: 'to masz na godzine'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:208713
mapa: surf 4-ever
godzina: 11:57-11:59
sytuacja wchodzi admin Mateusz i mia? mnie zbanowa? za mikro od +16 lat lub po mutacji ale co to jest za pow?d?? admin powinien dosta? ostrze?enie i pow?d powinien by? normalnie napisany a nie ,,to masz na godzine''

Nicke ale co to za przyczyna??
A czy widzisz to w przyczynie??
Ban min? temat do zamkniecia
Ostatnio zmieniony przez maciek9018 2011-08-20, 14:20, w całości zmieniany 3 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

N!ckexd 

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
  Wysłany: 2011-08-20, 12:11   

bylem wtedy na serwie.Sytuacja wg. mnie :
Ca?y czas nawija?es przez mikro a masz denerwuj?cy g?os to Mateusz zwr?ci? ci uwage.Ty gadasz ?e mo?esz gadac przez mikro.On grozi banem.Ty m?wisz "dostane bana za mikro na 5min czy 30min co to jest?".On Ci wlepia bana na 1h z przyczyn? to masz na godzine.Proste?Skarga nies?uszna

Ca?a skarga sie rozchodzi o przyczyn?? Dosta?e? bana za mikro
Postaw piwo autorowi tego posta

Mateusz 
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Piwa: 13/1

Wysłany: 2011-08-20, 12:18   

Jest i ona! Pierwsza moja skarga! Kurcz? jednak nie jestem takim dobrym adminem jak mi si? wydawa?o.

M?j drogi Macieju,
O przyczynie bana zosta?e? poinformowany przez mikro, jak wida? jeste? ?wiadom za co zosta?e? ukarany. Pow?d oraz kara polecia?a g??wnie za cwaniactwo jakim ?wieci?e? na serwerze oraz tonu z jakim si? do mnie zwraca?e?. Dosta?e? trzy ostrze?enia, popisywa?e? si?, ?e kto? Ci da? pozwolenie na odzywanie si?.. Wyt?umaczy?em Tobie, ?e ode mnie go nie masz z powodu takiego, ?e nie mam ochoty wys?uchiwa? piskliwego g?osiku. Zamiast si? uciszy?, zacz??e? mi wyg?asza? monolog na temat tego jak? kar? mo?esz dosta?. Dosta?e? najd?u?sz? z tych, kt?re sam wymieni?e? a pow?d napisa?em taki a nie inny w?a?nie ?eby pokaza? Ci jak si? zachowujesz. Perfidne ?amanie regulaminu, spotyka si? z perfidn? przyczyn? bana. Jak Kuba Bogu, tak B?g Kubie (a mo?e Maciejowi?). S?yn? z tego, ?e odpuszczam wielu osobom na serwerze ale Ty by?e? ?wiadom tego, ?e ?amiesz regulamin.

Reasumuj?c, Sn1p3r zosta? poinformowany za co dostaje bana oraz wie za co go dosta?. Nie widz? potrzeby w takim wypadku aby wpisywa? mu dodatkowo przyczyn? bana adekwatn? do kary chocia? w wi?kszo?ci przypadk?w i tak to robi?. Nienawidz? ludzi bezczelnych oraz cwaniak?w!

Niespodzianka
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-20, 18:48   

Co do tego czy ban jest s?uszny nie ma w?tpliwo?ci a do Admina mam ma?? propozycj? next razem ,?eby da? np . : No to masz na 1h ( Mikro) i wtedy b?dzie all wiadomo ;-) :-P ZAMYKAM

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi