Autor |
Wiadomość |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 324 Piwa: 11/3 Skąd: Sulech?w
|
Wysłany: 2011-08-18, 17:20 Jak strzela? z AK47, M4A1, Famas.
|
|
|
M4A1
Bro? typowo szturmowa. Mo?na j? stosowa? raszuj?c, nawet biegn?c. Wymaga to jednak nie lada umiej?tno?ci. Jest stabilniejsza od AK, co pozwala na trafianie z du?ych odleg?o?ci. Jednak zadawane zniszczenia s? nie wielkie. Je?li raszujemy nie op?aca si? u?ywa? t?umika. W zasadzie u?ywam go tylko wtedy je?li znajduje si? w ciemnym miejscu daleko od potencjalnego celu. Mo?na strzela? d?u?szymi seriami lub nawet na tzw "full auto" je?li cel nie jest zbyt daleko.
FAMAS
Nowa bro?, kt?ra zaczyna swoj? karier? od CS 1.6 Ma funkcj? wystrzelenia kilku pocisk?w w jedno miejsce. Jest to bardzo celne i bardzo zab?jcze. Je?li wszystkie trafiaj? w cel, a zda?a si? to cz?sto przeciwnik ginie na miejscu. Wad? jest d?ugi okres czekania, a? b?dzie mo?na u?y? powt?rnie broni. Wi?c je?li nie trafimy, a wr?g nas zauwa?y mamy nie wielkie szanse na prze?ycie. Funkcja automatu prawie nie przydatna.
AK-47
Celna, ale trudna w utrzymaniu bro?. Strzelamy seriami - 2-3 pociski. Wi?ksza liczba nie ma sensu, bo i tak nie trafi w cel. Bro? zadaje bardzo du?e obra?enia. Strza? w g?owe ze 100 metr?w zabiera 99 na 100 hp. Zawsze przy strzelaniu zalecane jest kucanie albo przynajmniej stanie w miejscu. W biegu nie ma praktycznie szans na trafienie przeciwnika, chyba ?e jest bardzo blisko. |
|
 |
Moriente$

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 224 Skąd: R'do'M
|
Wysłany: 2011-08-18, 17:53
|
|
|
FAMAS
Dlaczego opcja automatyczna jest niepotrzebna ? xD |
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-08-18, 18:45
|
|
|
Z bliska z fms opcja automat jest przydatna .
Sk?d to masz z neta? na pewno sam nie wymy?li?e?.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 324 Piwa: 11/3 Skąd: Sulech?w
|
Wysłany: 2011-08-18, 18:47
|
|
|
Bo z Famasa i tak z daleka z Automatu nie zabijemy lepiej seria.
[b]Power is Back !, [/b]Tak wzi??em to z neta. |
|
 |
Queen
Kacper sQeeN-Nick

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 08 Cze 2011 Posty: 120 Skąd: Lanckorona ;)
|
Wysłany: 2011-08-18, 19:32
|
|
|
Ja to juz wszystko wiem |
_________________ Kontakt:
Steam:czarny_ck
PW
Gadu-Gadu:35399546
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-19, 01:50
|
|
|
Przecie? nie napisa? By Boczek Fajny poradnik, ale mam jedno zastrze?enie AK47 zadaje wi?cej ni? 99 do 100hp spokojnie z AK47 HS we?miesz ok 120-130(no chyba ?e to ja mam jakie? DGM an + ) |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
FlAmAsTEr$

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-23, 19:07
|
|
|
A wi?c tak, ma?e zastrze?enie co do m4, z daleka lepiej wali? bez t?umika poniewa? s? wi?ksze obra?enia. Druga sprawa m4 z t?umikiem lepsza jest na szturm ja tak robi? celuje w g?ow? nawet z full auto i zawsze celnie, nie wiem czy to zale?y od tego czy od tego jak kto? gra.
Pozdro |

|
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-08-25, 12:04
|
|
|
Podaj ?r?d?o ; )
A co do Famasa ja z daleka seriami a z bliska full auto automatic ; )
co do AK strzelam zawsze full auto ...
CO do M4 strzelam z t?umikem wieksza szansa na trafienie w heda ; ) i zawsze serie ; )
Mog?es dodac jeszcze GAIL'A
bo CT - 2 bronie
TT - 1 bro? ; / |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-25, 12:45
|
|
|
D daleka lepiej walisz z t?umnikiem ni? bez t?umnika...:D |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-08-25, 16:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-08-25, 18:01 Re: Jak strzela? z AK47, M4A1, Famas.
|
|
|
Ten poradnik od lat kr??y po internecie, m?g?by? chocia? poda? ?r?d?o.
Cytat: | FAMAS: Funkcja automatu prawie nie przydatna. |
Bzdura.
Cytat: | AK-47: Strzelamy seriami - 2-3 pociski. Wi?ksza liczba nie ma sensu, bo i tak nie trafi w cel. |
Wydaje mi si?, ?e na kr?tkim i ?rednim dystansie, rozrzut nie jest trudny do opanowania, szczeg?lnie jak si? kuca.
I tak na podsumowanie, to zastanawia mnie fragment jednej z powy?szych wypowiedzi:
Cytat: | ma?e zastrze?enie co do m4, z daleka lepiej wali? bez t?umika poniewa? s? wi?ksze obra?enia. |
|
|
|
|
|
 |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
|
|
|
|
 |
PaweLL0
PaweUU

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Cze 2010 Posty: 102 Skąd: Toru?/Przysiek
|
Wysłany: 2011-08-26, 13:46
|
|
|
FlAmAsTEr$ napisał/a: | A wi?c tak, ma?e zastrze?enie co do m4, z daleka lepiej wali? bez t?umika poniewa? s? wi?ksze obra?enia.
Pozdro |
AHAHAHAHAHAH ciekawe kto Ci tak powiedzia?
?miesz? mnie takiego typu poradniki -.- |
_________________ http://www.sk-gaming.com/member/reiqu |
|
|
|
 |
Ass(karty)
Ass

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 120 Postawił 1 piw(a) Skąd: jest cs ?
|
Wysłany: 2011-08-26, 20:57
|
|
|
Co prawda z neta ale ?adny :P |
|
|
 |
KopajBanana aka .
KopajBanana aka .

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 03 Wrz 2011 Posty: 117 Piwa: 3/1 Skąd: Jelenia G?ra
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:25
|
|
|
Moim zdaniem te? m4 bile lepiej bez t?umika , a bynajmniej lepsza celno?? jest :) Poradniczek ?adny szkoda ?e nie tw?j ;) |
_________________ Gość wiem , ?e mnie kochasz :***
Gość Kopnij Sobie Banana! :D
 |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:54
|
|
|
KopajBanana napisał/a: | Moim zdaniem te? m4 bile lepiej bez t?umika , a bynajmniej lepsza celno?? jest :) Poradniczek ?adny szkoda ?e nie tw?j ;) |
Nie u?ywaj s?owa "bynajmniej" w zast?pstwie "przynajmniej", bo mnie krew zalewa. Te dwa s?owa maj? kompletnie inne znaczenia.
Co do celno?ci bez t?umika, to wielu osobom po prostu lepiej si? strzela, ale rozrzut jest wi?kszy.
|
|
|
|
|
 |
|