Autor |
Wiadomość |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-30, 15:49 mahoo czy jakos dal mi bana
|
|
|
Server # 26
[ ===============================================
Zostales zbanowany przez mahho
Zostalo Ci 6 dni , 23 godzin , 57 minut i 51 sekund do konca bana.
Zbanowany nick : ( + ) SIK.DawCioS ( + )
Przyczyna : ' Obraza wielu graczy w tym admina , podszywanie sie pod admina , nie pros o unbana '
Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 29344179 '
Twoje IP : ' 84.10.165.159 '
===============================================
Kicked : Masz BANA. Sprawdz
Powiesz co to ma kur byc? pod jakiego admina ??? odwala ci ze tak powiem wiem ze mnie nie lubisz ale odrazu ban na tydzien ? Prosze o odbanowanie i zabranie mu adma
gold_membership[1].gif
|
 |
Plik ściągnięto 243 raz(y) 16,49 KB |
|
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-08-30, 15:52
|
|
|
unban zobaczymy co mahho powie; |
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2010-08-30, 16:23
|
|
|
Go?ciu nadu?ywa? mikrofonu i wyzywa? innych graczy w tym (hajciora), powiedzia?em ?eby nie u?ywa? mikrofonu to zaczol mi wrzuca?. Kiedy wybi?em z serwa lata? pod nickiem PrOG # mahho, jak wbilem na serwa uciek?. Dzisiaj go spotka?em i zrobi?em to co do mnie nale?y (ukara?em nooba)
Jest wielu ?wiadk?w na to ?e si? podszywa? i obra?a?!
Prosze o perma dla dzieciaka
PS: za nim dasz unban dja sie wypowiedziec |
|
 |
DeMo

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 87 Skąd: Z Zaborza xd
|
|
|
|
 |
ONeH!T
Mistrz AMXX

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 36 Skąd: z cs-zaborze.pl
|
Wysłany: 2010-08-30, 19:52
|
|
|
Nie by?o mnie przy tej sytuacji , ale chcialbym powiedzie? , ?e za obraze sta?ych graczy oraz wydzieranie si? na micro = Ban Pernamenty .
DawCioS, z tego co widze po twoim s?ownictwie na serwerze jak i na forum to jeste? jeszcze dzieckiem. Pozdrawiam cie serdecznie. |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-30, 20:55
|
|
|
no co ty ... Spiewalem przez jedna runde biedna biedr?ka nie ma ogonka. i za to bana ale napewno nikogo nie wyzywalem . A ktos tam napisal ze mozna Przeklinac ale nie wyzywac wiec ?? a nikogo nie wyzywam |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-30, 20:56
|
|
|
co ty Nie przeklinam jestem kulturalny. gadasz przezywac pojebalo cie po chuj klamiesz? ? ? ? ? ? ? ucieklem ja nie spodziewalem sie ze dasz mi bana |
|
|
|
 |
ONeH!T
Mistrz AMXX

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 36 Skąd: z cs-zaborze.pl
|
Wysłany: 2010-08-30, 20:59
|
|
|
DawCioS napisał/a: | co ty Nie przeklinam jestem kulturalny. gadasz przezywac pojebalo cie po chuj klamiesz? ? ? ? ? ? ? ucieklem ja nie spodziewalem sie ze dasz mi bana |
Przeczytaj co napisa?e? 2przekle?stwa . Przeczytaj regulamin forum .
A s?owo mozna uznac za obraze . |
|
|
|
 |
DeMo

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 87 Skąd: Z Zaborza xd
|
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-30, 21:18
|
|
|
mahho moze nie bede mial tego unbana ale ty masz powazne kompleksy |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-30, 21:44
|
|
|
po co mnie klamiesz wiem ze mnie nie lubisz juz kiedys chciales mnie zbanowac ale chyba nie miales adma |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2010-08-30, 22:01
|
|
|
eh... ja cie drugi raz na oczy widzia?em, potem wbi?em na serwa i m?wi?em ?e da?em ci bana, to ponad 7os?b mi podzi?kowa?o :) nie musz? k?ama? s? ?wiadkowie mp: hajcior, demo, jade z wami jak hitler z ?ydami. A do twojego zachowania jest tyle os?b ?e hej :) nie pogr??aj si? lepiej bo po ?osie 6klasa podstaw?wki |
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
|
Wysłany: 2010-08-30, 22:14
|
|
|
Uwa?am ?e jestem dobrym adminem, pilnuje dzieci bez mutacji ?eby nie trajkota?y przez mikro co chwile, nie daje unbana po znajomo?ci pomimo i? proszono mnie oto wiele razy, hajcior jest CL klanu w kt?rym jestem a dosta? odemnie kicka za nad u?ywanie mikrofonu. Bardzo cz?sto upominam dopiero potem daje kare... Dzisiaj jaki? noob obra?a? nano i mnie za to ?e zosta?a wybrana mapa de_westwood, da?em mu kicka a on wr?ci? i zacz?? grozi? utrat? adma, po czym sko?czy?o si? to banem ^^ |
|
 |
Made_of_Hate
Damian

Informacje
|
Wysłany: 2010-08-31, 12:08
|
|
|
Dzi?kowa?em mahho,bo to dobry admin i dobrze zrobi?.Sprawiedliwy,nie faworyzuje,og?lnie wszystko jset ok
A ty dawcios gnido pierdolona pos?uchaj
masz 10-13 lat(je?li nie masz tyle to tak si? zachowujesz),pr?bujesz "rz?dzi?" na serwie,do ka?dego od razu z ryjem,ale niestety twoja kabelkowa moc znika kiedy kto? Ci da bana.Otwierasz ca?y czas sw?j zawszony ryj drzesz si? ?piewasz g?upie piosenki.Og?lnie rzecz bior?c,jeste? nikim.
Chcesz gra? na tym serwie?To sklej mord? i tak nie kozacz.
Aha i jeszcze chcia?bym powiedzie? ?e to jebane g?wno ca?y czas si? pod kogo? podszywa.
By?em ?wiadkiem jak 2 razy chcia? wej?? na moim nicku,wbija? jeszcze na mahho i si? pod niego podszywa?
za to od razu powinna lecie? sta?ka no ale znaj?c ?ycie to dawcios zaraz kupi admina i b?dzie kozaczy? :X
ps mahho nie pierdol ?e ty 15 lat masz xD(ew pierdol to zdejmij kominiar?)
Over & Out zr?bcie co? z tym dzieciakiem bo to tylko wam robi antyreklam? serwa ;s |
_________________ Nick w grze: WCM(dla niezorientowanych-W Ch^ju mam [To]-polecam kawa?ek S?onia-WCM2/WCIM) ,dawniej tak?e jade z wami jak hitler z zydami
pozdro dla uczciwych graczy,je8a? odpalonych,10letnich ns?w |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-08-31, 12:15
|
|
|
to wiesz moze cie lubia wbij na diablo i jak dam ci perma. to kazdy sie za mna wstawi . Mahho przyznaj sie jestes Gruby i cie bija nie masz kolegow a o lasce to zapomnij
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-04-03, 11:45 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Miszcz |
|