Autor |
Wiadomość |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-07-31, 16:10 Podanie CrEaTiVe
|
|
|
1. Tw?j nick : CrEaTiVe
2. Tw?j wiek : 14
3. Twoje imi? :Bartek
4. Jak d?ugo grasz w CS : 3-4 lata lecz i tak ciagle lamie ;D
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? :Tak, obecnie jestem adminem na 4fun, mialem rowniez platnego admina miesiac na jb, mialem przez miesiac na ganianym, COD 3 miechy.
6. Je?eli tak to na jakim? (nazwa) : cs-zaborze, Cs-Orginals, ExtreemeShoot
7. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? : 8/10
8. Posiadasz Mikrofon : Tak, lecz moim zdaniem nie mam mutacji ;D
9. Dlaczego powinienie? zosta? adminem? : Na serverze prawie zawsze gdy gram panuje haos, wszyscy zabijaja gdzie popadnie a najbardziej denerwuja mnie CZITERZY ktorzy co jakis czas odwiedzaja nasz SurfMod
10. Kontakt : Steam. (creative141414) GG: 32620935
11. Steam ? : Mam. "STEAM_0:0:41684176"
13. Zas?ugujesz na admina ? : Mysle ze tak. Czesto bywam na serverze lecz wszystko zalezy od was.
http://www.speedyshare.com/files/29654762/omg_.dem <<< A jezeli chcecie zeby wasz server wygladal o tak, to nie ma problemu. |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
Ostatnio zmieniony przez CrEaTiVees 2011-07-31, 18:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:19
|
|
|
Jestem na NIE
Mimo to ze jestes adminem to wrzeszczysz przez mikro. Przeklinasz czesto i tak dalej ;( |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 324 Piwa: 11/3 Skąd: Sulech?w
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:24
|
|
|
HetmaN w?tpie ?eby wyzywa? i przeklina? przez mikro. Jak jest to gram z nim cz?sto na 4Fun i JB jest spokojny:) Jestem na Tak. |
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:47
|
|
|
No nast?pny. Brakuje admin?w? Co Wy gadacie? Zrozumcie, ?e ka?dy ma swoje prywatne ?ycie i s? wakacje, wi?c w dzie? nie ma du?o ludzi. Wbijcie sobie w nocy to zobaczycie, ?e jest 12 graczy z tego 6 to admini. ;x
Zanim co? napiszecie sp?d?cie troch? czasu na surfie a p??niej gadajcie, ?e tam admin?w nie ma. ;x |
|
|
|
 |
MaraR

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 18:42
|
|
|
S!K@M co ty wygadujesz ?? Brakuje admin?w ???? JA z Carpe Diem staramy si? na ka?de zawo?anie wej?? na serwer i zbanowa? ludzi dziennie na serwerze przesiaduje dobre kilka godzin
Co do cb Creativ To ?e dzi? mia?em problem z rozdzielczo?ci? to ju? jest rozwi?zane staramy si? cz?sto wchodzi? ale wy gracze tego nie doceniacie ka?dy z nas ma ?ycie prywatne i nie mo?e na ka?de zawo?anie przyj?? na serwer
Ja jestem neutral w?tpie aby? co? zrobi? dla sieci ale o 1 wiecej admina nie zaszkodzi ;x |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-07-31, 19:52
|
|
|
Ja jestem na Tak. Brakuje nam admin?w na surf tak jak wypowiedzieli si? koledzy @up
Widz? ci? cz?sto na surf oraz 4fun wi?c wiem jak si? zachowujesz
Umiesz si? opanowa? ale nie rozmiawaj przez mikro ;]] |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-07-31, 20:21
|
|
|
Ja jestem na nie, skoro masz admina na 4fun to tam pilnuj pozadku. Wbrew pozorom nie tak latwo jest pilnowac na 2 serwerach jednoczesnie.
Z reszta widze o wiele wiecej dobych kandydatow na admina.
AnKa ;*
Carpe Diem
Mysle ze starczy.
A pozatym zamiast siedziec przed kompem na serwerze moglbys czasem na dwor wyjsc czy cos. Albo nawet troche sie pouczyc. Sam jestem w twoim wieku (chyba ze nas oklamujesz) i jakos troche zal mi sie robi ze podstaw gramatyki polskiej nie umiesz, ojczysty jezyk chyba nalezalo by umiec. "haos" przez ch.
To tyle z mojej strony. |
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-08-01, 13:36
|
|
|
neutral. |
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-08-09, 07:53
|
|
|
Moze ktos sie jeszcze wypowie? |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
stabi1994
Volley <3 !

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-09, 11:28
|
|
|
Neutral , czy by? si? nadawa? no nie wiem , chyba tak , ale admin darmowy +18 |
|
 |
M.Pacz
Grubson rz?dzi

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 150 Piwa: 5/3 Skąd: Dzierzgo?
|
Wysłany: 2011-08-10, 14:48
|
|
|
Jestem na tak |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-10, 21:31
|
|
|
Jest bardzo du?o admin?w na surfie... I ostaknio jest spok?j na surfie... NIE
Sorki Creative ale takie ?ycie...:D |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-08-10, 22:59
|
|
|
Jestem na nie , za ma?o masz lat ; / |
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
|
|
|
|
 |
|