Autor |
Wiadomość |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-06-28, 20:04 Hmmm...
|
|
|
Nie wiem gdzie to umie?ci? wi?c: CZEKOLADA dosta? na JailBreak bana na tydzie? za masowe FK od AbUk'a. Nie wiem czemu dzisiaj CZEKOLADA sobie gra, a bana nie ma. W jego odwo?aniu bana, nie ma czy zosta? ban odwo?any, a na DeathRun m?wi?, ?e ma znajomo?ci i go odbanowano. wiem, ?e za jeden masowy FK to za du?y ban, ale to ju? kt?ry? raz z kolei. Prosz? o wyt?umaczenie.
Pozdrawiam |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-28, 20:09
|
|
|
Dlatego Admini nie powinni mie? mo?liwo?ci dawania UB wog?le czy to na SID cz na IP , sprawdz? to |
|
|
|
 |
Bulletproof
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 30 Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 591 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin/P?ock
|
Wysłany: 2011-06-28, 22:00
|
|
|
Widzialem go dzis na JB ale bylem bardzo zdzwiony ze gral bo dostal na SID czyli by nie mogl wejsc bez UB a kiedy gral to myslalem ze Ty- Trans albo Jertih mu daliscie i nie banowalem za aktywnego. Jertih powinien dociec kto dal UB i odebranie admina tej ze osobie |

|
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-06-30, 15:02
|
|
|
to nie wiem co z nim zrobi?... jak b?dzie gra? da? mu bana za aktywny czy co robimy ?? |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-30, 15:14
|
|
|
Je?eli dosta? UB to nie ode mnie albo Jertiha , widocznie jaki? Admin na serwerze go odbanowa? skoro ma Steam ... Dajcie bana na 24h My?l? ,?? mog? zamkn??
|
|
|
|
 |
|