Autor |
Wiadomość |
Forever Alone

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Maj 2011 Posty: 106 Skąd: z tej sieci
|
Wysłany: 2011-05-17, 15:10
|
|
|
M?j pierwszy nick to Lagger poniewa? mialem zawsze po 100/450 pingu ,a teraz zmieni?em bo kupi?em se lepszego neta.M?j terazniejszy nick wzi?? sie z komixx?w :D |
|
|
|
 |
AbUk xD
;)

Informacje
Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 147 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2011-06-15, 08:12
|
|
|
M?j si? wzi?? z imienia. Mam na imi? Kuba -> Abuk. Czyli moje imi? na odwr?t. Potem doda?em falisty tekst i "xD". |
|
 |
RobsonHrk
KSZO Ostrowiec

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 11 Cze 2011 Posty: 56 Skąd: Ostrowiec ?w.
|
Wysłany: 2011-06-15, 09:16
|
|
|
M?j wzi?? si? od imienia i od dzielnicy na jakiej mieszkam Henryk?w w skr?cie Hrk
Znalaz?e? Prezent ?wi?tego Miko?aja !
Zamie? go na nagrod?. ! |
_________________ Czy wygrywasz,czy nie Ja i tak kocham Cie. W moim sercu jest KSZO i na dobre i na z?e!!!!!!
"Coraz rzadziej si? spotyka dzi? ludzi z honorem" |
Ostatnio zmieniony przez Feam 2011-12-16, 17:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-06-19, 20:51
|
|
|
sHaDoW. poniewa? lubi? pisa? tak jak na to m?wi? jak pokemony :p , a nick sobie pisa?em , pisa?em , pisa?em a? powstalo to cudo ! ;p |
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-20, 14:33
|
|
|
Z kolei ja mia?em dwa nicki. Jeden to Jimmy tak jak tutaj na forum.
Zainspirowa?o mnie do tego kilka film?w a zmotywowa?a gra Bully.
Co do nicku " Raintek".
Wi?c du?o zajmuj? si? informatyk?, skr?caniem i mieszaniem przy komputerach. Z powodu i? stary nick by? powszechny zacz??em g??wkowa? . I kt?rego? dnia przysz?a do mnie nowa karta Radeon , procek Intela i zasilacz Chieftec i tak my?l?, my?l? i powsta? Nick Radeon .
Od czego :D?
Ra - Radeon
in - Intel
tek - chieftec, ale ko?c?wk? zmieni?em na K :D
I wysz?o takie dziwactwo ;p |
|
|
|
 |
zigi
ZiGi

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 05 Wrz 2010 Posty: 91 Postawił 2 piw(a) Skąd: L-wa
|
Wysłany: 2011-06-23, 12:59
|
|
|
Hmmmm..... a u mnie zwyk?y przypadek. Przej?zyczy?em si? i tak to powsta?o ZiGi |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-09-25, 20:54
|
|
|
ImMortal - tworz?c ten nick zapomnia?em o tych wszystkich noob'ach z serwerami i klanami immortal, po prostu szuka?em nowego nicku i tak jako? wysz?o, my?la?em nad zabijaka, a? tu nagle pada tek unrealczy jako? tak, no wiecie jak si? ma pass? a akurat kto? co? do mnie nawija? nie skupi?em si? i napisa?em immortal, my?l? fajnie brzmi sprawdz? co to znaczy, patrze a to nie?miertelny, a ?e to takie pospolite i nie zawsze jestem "nie?miertelny" da?em "ImMortal" du?o os?b my?la?o ?e chodzi mi o I'm Mortal(ang. ?miertelny, jestem ?miertelny, ?miertelnik) wi?c uzna?em ?e mo?e zosta?
Skillas - Skill i tyle
Shocker - zobaczy?em tekst na tapecie w fonie i przez pomy?k? wzi??em to jako "szokuj?cy" i gra?em na tym nick'u na pocz?tku gry na zaborzu.
ArystA - bana?, mam jako-taki talent "malarski" koledzy do mnie nawalali ; "ty artysto, ty", wi?c da?em Artysta, tyle
by?o jeszcze kilka, ale nie mam czasu i ch?? by je wypisywa? |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
Ostatnio zmieniony przez ImMortal 2011-10-02, 19:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Sumekler

Informacje
Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 370 Postawił 1 piw(a) Skąd: ten nick.?
|
Wysłany: 2011-09-25, 21:40
|
|
|
Bezimienny ------ nie mia?em co wymy?li? :P
Sumekler ---------- bo tak mam na YT xD |
|
 |
WSRH
Ile Dni

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 02 Paź 2011 Posty: 7 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2011-10-02, 19:05
|
|
|
jade z wami jak hitler z zydami-na pewnym serwie jeden ziomek mia? takie binda,to sobie przygarn??em
WCM- od kawa?k?w s?onia: WCM i WCM2(W Ch&ju Mam)
WSRH-po prostu uwielbiam ten sk?ad
Mog? powiedzie? jakie nicki mi si? nie podobaj? :
z literkow? biegunk?-czyt podmianka liter na cyferki np nie wiem d4M14n og?lnie te pokemonowate pisanie w 90 procentach ?wiadczy o tym ?e posiadacz jest albo bachorem,albo ma umys? bachora wi?c na jedno wychodzi
ze znaczkow? biegunk? czyli to samo plus masa iks?w ,dwukropk?w czy ch&j wie czego pomiedzy/przed/za nickiem
Nienawidz? nick?w jednoznakowych(ew literka + kropka) np nie wiem "d." kur... co to ma by??chyba ilo?? znak?w symbolizuje iloraz inteligencji posiadacza.
Strasznie wkurwia mnie tak?e kombinacja wykrzyknika i znaku zapytania na ko?cu !? to chyba oznacza ze kto? cierpi na rozdwojenie ja?ni i nie jest pewien czy to jego nick czy nie
no i nr 1 czyli najbardziej wkurwi..j?ce czyli znak "<3" przy nicku. Narcyzi je..ni ,chyba ?e s? pod podziwem ?e zdo?ali wymy?li? jaki?tam parchowaty nick. |
_________________ http://www.youtube.com/wa...feature=related |
|
|
|
 |
Lee9313
zaborze ;*

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 99 Postawił 10 piw(a) Skąd: Jest cs-zaborze.pl ?
|
Wysłany: 2011-10-08, 18:30
|
|
|
M?j nick powsta? z bajki bo brat ogl?da? a ja przechodzi?em i mi si? spodoba? xd
GaRfIeLdGaRfIeLd |

|
|
|
|
 |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 324 Piwa: 11/3 Skąd: Sulech?w
|
Wysłany: 2011-10-12, 06:48
|
|
|
M?j nick powsta? w 4kl. podstaw?wki.
Przyszed?em na trening siatk?wki i by?em gruby wi?c trener da? mi ksyw? "Boczek" a ja to troch? pozmienia?em i zrobi?em BOCZEK.
To moja historiaa.. |
|
 |
Carlsberg
[ex_surfes] Rafter'

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 68 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2011-10-17, 21:03
|
|
|
[ex_surfes] Rafter'
Gra?em kiedy? na surfie RUSKIM i by? tam klan[ex_ i cos tam po rusku a ja go przerobi?em. A Rafter' wziolem z NFS Carbon,na pocz?tku by? trening z tymi 3 pomocnikami w tym jeden by? DRAFTEREM to sobie go przerobi?em na Rafter'. :D |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-10-18, 07:19
|
|
|
Do mnie wsz?dzie m?wi? Siwy od nazwiska, wi?c najpierw mia?em Siwy. P??niej postanowi?em go ozdobi? i zrobi?em [$][!][W][Y]. Pewnego pi?knego dnia nie sz?a mi gra na waszym serwerze i zamyka?em ;/. Wtedy wpad?em na nick "odwroc tabele bede na czele" i si? przyj??o ;p |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
Lee9313
zaborze ;*

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 99 Postawił 10 piw(a) Skąd: Jest cs-zaborze.pl ?
|
Wysłany: 2011-11-06, 17:09
|
|
|
A m?j drugi nick z reklamy xd POWER is BLACK |

|
|
|
|
 |
AlexisHD