Witam. Ostatnimi czasy mam problem z serwerem a mianowicie bardzo cz?sto nie mog? si? po??czy?. Wyskakuje mi komunikat: "Could not connect to server."
Czy kto? m?g?by wyja?ni? mi dlaczego tak si? dzieje? I je?li si? da, to jak si? tego pozby?.
JAk dobrze pami?tam zwi?zane jest to z map? pobra?e? jakie? scierwo z innego serwa
Wejd? w cstrike\maps i usu? map? na jakiej graj? obecnie i pobierz od nowa je?eli problem zniknie kliknij pom?g?
_________________ Powy?szy post wyra?a moj? opinie jedynie w dniu dzisiejszym. Nie mo?e on s?u?y? przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani w ?adnym innym nast?puj?cym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo do zmiany pogl?d?w bez podania przyczyny!
Niespodzianka [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-05-17, 20:35
Mo?e to by? problem z ??czem internetowym lub te? faktycznie z mapami wi?c wtedy albo zainstaluj od nowa CS oraz Patcha (ja mam V23 i nie narzekam) albo usu? poprostu folder z Mapami wtedy je?eli to przez nie b??d wgraj? si? new mapy i powinno by? OK
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum