No tak , sk?adam skarg? na te 7-letnie dziecko : ). Dlaczego ? Dlatego ?e ju? mnie on od pewnego czasu denerwuje. 2 dni temu " Nick " na mapie surf_4-ever da? gravite " 99999999" po czym wyszed? z serwa. 2 argument to jego piskliwy 5-leni g?os. A trzeci i ostatni ten oto admin "Nick" drze t? swoj? szanown? " mord? " i podpowiada gdzie kto jest , co jest karane banem :).
Ci kt?rzy byli przy tym zjawisku w 1 argumencie na serwerze to niech si? podpisz? pod tym o " Delete " tego szanownego admina.I ?eby?cie zrobili pr?g na admina 14-15 lat. : ) prosz? o rozwa?enie mojego tematu.
Dzi?kuj?.
M?j nick : Jaram Z Wodnej Fajki
Edit/.
Down.
Jak mi si? uda skombinowa? dow?d to wklej? do tego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Jaram Z Wodnej. 2011-04-14, 20:45, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam sie z niekt?rymi rzeczami typu darcie sie przez mikro, i piskliwy g?os. Ale bez dowod?w nic tu nie wskurasz a jakby co admin NICK - to inaczej Nonik 5 letnie dziecko.
WojaKk [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-04-14, 21:49
Brak wzoru.Zr?b ze wzorem to prawdopodobnie zabior? mu admina.
Niespodzianka [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-04-14, 22:25
Dok?adnie tak jak napisa? WojaKk, zr?b wed?ug wzoru lecz Admin dostanie ostrzeze?nie .
ZAMYKAM
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum