niedawno robi?em ss i ju? prosz? mnie o kolejne bez jaj ludzie daliby?cie mi spokuj
subaru to admin 12-stolatek widzia? ze dobrze mi idze (staty 22 na 1 ) to wpisa? ss na forum.
r?wnie? jestem adminem i r?wnie dobrze m?g?bym te? mu tak zrobi? ale po co?? czy to ma wg
sens??? b?dzie tylko mniej graczy na serwie prosze o kare dla tego admina bo to nie pierwszy
raz potem tylko kasa mi sie marnuje przez takich admin?w bo zakup adma te? kosztuje!!
ca?y czas mnie dzieci jakie? banuj?;/ ( ale okaza?o sie ?e nie tylko mnie r?wnie? polo2 xeen i
innych )
To temat na skargi nie na ss... po 1 napisa?em ju? przedtem ?e wydawa?o mi si? ?e grasz na czitach wi?c zrobi?em SS... ss na frorum? ok.. i po sprawie.. a i nie p?acz ?e kto? Ci robi SS :) pzdr ;]
Pod ciebie cz?sto kto? si? podszywa, bo zawsze jak gram i jeste?, to nie jeste? oznaczony jako 'admin'. Ty masz micro? Jak tak to nast?pnym razem nie b?d? pozwala? takiemu gra?..
no ostatnio wchodz? i nie mia?em adma...( nie wiem czemu m?g?by? to sprawdzi???) a mikro mi dzia?a?... wrzeszcza?em do ciebie w nocy inni s?yszeli a ty nie :P hehe ale nie ma sprawy i tak mia?em i?? lulu xD a co do adma to pilne i jak mo?esz to sprawdz
To temat na skargi nie na ss... po 1 napisa?em ju? przedtem ?e wydawa?o mi si? ?e grasz na czitach wi?c zrobi?em SS... ss na frorum? ok.. i po sprawie.. a i nie p?acz ?e kto? Ci robi SS :) pzdr ;]
Taa... po sprawie potem jeszcze trzeba czeka? jak jaki? admin raczy da? Ci ub
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum