Mapa : de_rats_1337
O Kt?rej Godzinie : 19:28
Opis sytuacji!: Si?dz? na spect z w??czonym ESP i widz?, jak przez p?? mapy AxEL strzela do ninjy. Wydaje mi si? to dziwne. Admin nie mo?e banowa? innego admina, dlatego zrobi?em mu zdj?cia, jako, ?e jest podejrzany o soft.
Dowody: 3 zdj?cia kt?re AxEL ma doda?.
//opr?cz tego dodam, ?e owy admin nadu?ywa s??w "zamknij morde/ryj" w stosunku do graczy, kt?rzy zwracaj? mu uwag?.
Witam tu AxEl niemam tamtyych ss' ?w z mapy de_rast.... mam zao ssy z innego serwa na ktorym gram pod nickiem RaMbO tez robili mi ssy http://img190.imageshack....twood0000ex.png prosze tu jest link a tamtych ss'?w z mapy rats nie mam mam tylko te. I uwaga dla mapheta sam mnie wyzywales ze jstem dzieckiem jebanym tak wiec tez nie jestes czysty i moga to potwierdzic kilka gracz. Prosze o UB
powiedzia?em, ?e jeste? dzieckiem. I to by?o pozna? po g?osie. ?adnego "jebanego" tam nie by?o, mo?esz mi poda? demko je?li tak m?wi?em cho? jako? sobie nie przypominam..
Adijan, to nie by? skan. On perfidnie waln?? 3 ba?ki pod rz?d w uciekaj?cego ninje. Sta? na framudze drzwi i strzela? do niny na szafkach po drugiej stronie mapy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum