Autor |
Wiadomość |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-19, 15:59 Cs Zaborze News wydanie V
|
|
|
Od dawna nie by?o nowej gazetki, wi?c postanowi?em co? wyskroba? i wysz?o co? takiego. Wiem, ?e sza?u nie ma i nie b?dzie, wi?c krytykujcie ile si? da. :)
Mi?ego czytania! |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-07-19, 16:02
|
|
|
No wre?cie jaki? dziennikarz zacz?? co? robi? ;)
Widz? ?e jako pierwszy przedstawi?e? nam pracowity wywiad, Co do niego oczywi?cie Supcio ;) Mam nadzieje ?e wi?cej b?dzie takich dobrych wywiad?w. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Wyzwolicielka;*

Informacje
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 13 Lip 2011 Posty: 85 Piwa: 2/15 Skąd: ??d?
|
Wysłany: 2011-07-19, 16:52
|
|
|
Feam, Hmm.... Dla mnie to nie jest Gazetka , zamiast na mnie poczeka? Carpe chcia? od razu wstawi? gazetk? , do tego dzia? "News" , to co tam napisa?e? to nie s? News. ;) |
_________________ M?j G?OS ANIO?A ! |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-19, 16:56
|
|
|
No naprawde superrr :D
Wkoncu kto? si? wzi?? za robote...:P |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2011-07-20, 12:33
|
|
|
Jedyne interesuj?ce rzeczy wed?ug mnie, to w tej gazetce Wywiad i Kawa?y. Te informacje kto kim zosta? itp s? nie potrzebne. Mog?e? lepiej zbudowa? zdania, jako? tak ?eby by?o co czyta?. Troch? ma?o w tej gazetce, ale to jest chyba twoja pierwsza gazetka, jak na pierwsz?, wysz?o ca?kiem nie?le ;) Nast?pnym razem mo?esz popracowa? nad wi?kszymi informacjami, ?eby by?o co czyta?.
Tyle ode mnie :P |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
zigi
ZiGi

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 05 Wrz 2010 Posty: 91 Postawił 2 piw(a) Skąd: L-wa
|
Wysłany: 2011-07-20, 17:05
|
|
|
Mi si? podoba?o fajne kawa?y i ciekawy wywiad |
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-07-20, 18:23
|
|
|
?adna gazetka :D Ale kr?tka ;/ |
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-21, 11:37
|
|
|
Proponuje poswiecac wiecej czasu na "ulepszenie" gazetki. Dobry pomysl ale gorsze wykonanie. Gazetka teoretycznie powinna byc o serwerowni. A na te kilka stron tylko ciekawy jest wywiad. "Sklejcie" sobie jakis spis tresci i leccie w kazdej gazetce wedlug niego. Newsy mozna rozwinac, skrocic wywiad, dodac jeszcze jeden (np z graczem ktory mial najwieksza ilosc ssow , zawsze jakkies urozmaicenie ), wrzucic (skopiowac z forum) porady o pingach i innych bzdetach, cos o zbo clanie (pewnie chlopaki boca ale zawsze ekipa z serwera ) itp. Zeby nie wyjsc na mende, ktora widzi same problemy, gratuluje pomyslowsci i checi |
|
|
|
 |
Wyzwolicielka;*

Informacje
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 13 Lip 2011 Posty: 85 Piwa: 2/15 Skąd: ??d?
|
Wysłany: 2011-07-21, 13:52
|
|
|
Night Knight napisał/a: | Proponuje poswiecac wiecej czasu na "ulepszenie" gazetki. Dobry pomysl ale gorsze wykonanie. Gazetka teoretycznie powinna byc o serwerowni. A na te kilka stron tylko ciekawy jest wywiad. "Sklejcie" sobie jakis spis tresci i leccie w kazdej gazetce wedlug niego. Newsy mozna rozwinac, skrocic wywiad, dodac jeszcze jeden (np z graczem ktory mial najwieksza ilosc ssow , zawsze jakkies urozmaicenie ), wrzucic (skopiowac z forum) porady o pingach i innych bzdetach, cos o zbo clanie (pewnie chlopaki boca ale zawsze ekipa z serwera ) itp. Zeby nie wyjsc na mende, ktora widzi same problemy, gratuluje pomyslowsci i checi |
Chyba jeszcze nigdy nie widzia?am takiej Inteligentnej wypowiedzi. :)
Co do Gazetki : Carpe wola? zrobi? j? sam ni? zaczeka? na innych. :> |
_________________ M?j G?OS ANIO?A ! |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-21, 15:59
|
|
|
Wyzwolicielka po co piszesz jak nic nie wiesz? Zachowujesz si? jakby? by?a w sieci d?u?ej ni? Jertih. >.<
Wiem, ?e da?em plam? z gazetk? i to wielk?. A co do tego, ?e ja j? zrobi?em to nic Wam do tego, bo ju? przed wyjazdem mia?em ja w planach i mia?a wyj?? o wiele, wiele lepiej, ale no c?? czasu nie cofn?. |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-21, 22:28
|
|
|
W koncu ktos docenil moja opinie... jestem w szoku . Morale od razu wystrzelilo w gore :P
Carpe Diem na 2 raz lepiej poczekac i zrobic cos dokladniej i ze wszystkimi. Gazetke tworzy caly zespol a nie jedna osoba.
|
|
|
|
 |
|