Autor |
Wiadomość |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 15:44 SKARGA NA JASZKE !!
|
|
|
Wpis z konsoli!: athe$ ;f killed self with trigger_hurt
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez � JaszKa *DaIzY *:sKaTe:*
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'obraza admina !'
[AMXBANS] Czas: '1 tydzien'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:29619962'
[AMXBANS] Twoje IP: '77.254.86.83'
[AMXBANS] =======================================
Mapa : deathrun_arctic
O Kt?rej Godzinie : 15:40
Opis sytuacji!: admin pisze ze skracanie ban na 1 dzien ... ja pisze ze skracanie to powinien byc na 2h a on mi dal bana za obraze admina !! mam swiadkow windowsa i K@@Ka ze nikogo nieobrazalem !! mam vipa 3 dni jeszcze sie nienacieszylem bo codziennie dostawalem bana na 1 h od nieogarnietych adminow np .za kolejke (ktora niejest opisana jako lamanie zasad w regulaminie) a juz bana na 1 tydz dostalem !! co to ma byc jak ja vipa kupuje i za nic dostaje bana na 1 tydz !! jedyne cio napisalem to to ze admini powinni ogarniac serwa ...
Dowody: niemam ale sa swiadkowie K@@K i Windows (adminowie)
PROSZE O NATYCHMIASTOWY UB !! i oczywiscie upomnienie lub odebranie admina jaszce ! |
|
|
|
 |
' JaszKa *DaIzY
' JaszKa '

Informacje
Wiek: 29 Dołączyła: 01 Maj 2011 Posty: 32 Skąd: P?oCk ; **
|
Wysłany: 2011-05-06, 15:53
|
|
|
Przepraszam ci? ?e tak d?ugo,ale wyzywa?e? mnie nadmiernie :(
A ja sobie nie b?d? pozwala?a na takie zachowanie :[
napisa?e? tak
Nie przeklinam jestem kulturalny. skracanie na 2h pa?o
spierdalaj suko
Ja na takie co? nie b?d? sobie pozwala?a,wiesz ?e czasami s?owa bol? bardziej ni? uderzenie fizyczne ? |
|
 |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 16:01
|
|
|
HAHAHA gdyby? chcia?a wiedzie?^^ ja nie przeklinam od 9 roku ?ycia :) y pa?o te? nienapisa?em ... b?d? szczera a nie !! szkoda mi cie ! bo z tego co tu napisa?a? to mi si? p?aka? cche a poza tym mam ?wiadk?w na moje s?owa awi?c sie nieukryjesz :)
PS. zrobie screeny pokazuj?ce t oco napisa?em bo csa niewy??czy?em i w konsoli zosta?o wszystko to co napisa?em :) zobaczymy ...
PS.2 gdyby kt?ry? z "wy?szych" tzn. H@ chciali zobaczy? wpis z mojej konsoli to prosz? o powiedomienie mnie na PW gdy? gdy robie screeny to jest czarny ekran |
Ostatnio zmieniony przez wrigley 2011-05-06, 16:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-05-06, 16:08
|
|
|
Co do wrigley: Skraca? i obra?a? nie mo?na.
Co do Jaszki: Za obraz? ban idzie na 1-4godziny (chyba) w zale?no?ci od rodzaju obrazy i s??w. Gdy obra?ano mnie lub kogo? to bany dawa?em na 30minut-2godziny.
Mo?e Jaszka ma jakie? SS'y? Wrigley niech ?wiadkowie wypowiedz? si? na forum. Powinni ci? odbanowa?, gdy? 1tydzie? za obraz? to za du?o.
Pozdrawiam KamikadzE! |
|
 |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 16:11
|
|
|
kamikadze je?l ichcesz moge ci wys?a? ca?y wpis z konsoli albo lepiej jakby zrobi?a to jaszka ... niech poka?e gdzie pisa?em spie**laj suko ..... JESTEM BARDZO CIEKAWY!!
ahca i to z tym skracanie , t oco pisa?em 2h za skracanie pa?o to nieby?o do ciebie tylko do kumpla z kt?rym wcze?niej sie k??ci?em ... on pisa? ze za skracanie na 2 dni :) ty pisa?a? ?e na 1 dzie? a K@@K ?e na 8 h ... to kto ma racje z admin?w ? powinno by? wszystko ogarni?te a nie ... jeden amin m?wi to drugi tamto ... dla mnie ban za skracanie powinien by? na 4 h maksimum a nie na 1 dzie? . a ty da?a? mi bana na 1 tydz. za co? czego niepowiedzia?em a jak ju? co? powiedzia?em to napewno nie do Ciebie ... |
|
|
|
 |
drhouse
Przysz?yJ@|xD

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 16:43
|
|
|
wrigley napisał/a: | kamikadze je?l ichcesz moge ci wys?a? ca?y wpis z konsoli albo lepiej jakby zrobi?a to jaszka ... niech poka?e gdzie pisa?em spie**laj suko ..... JESTEM BARDZO CIEKAWY!!
ahca i to z tym skracanie , t oco pisa?em 2h za skracanie pa?o to nieby?o do ciebie tylko do kumpla z kt?rym wcze?niej sie k??ci?em ... on pisa? ze za skracanie na 2 dni :) ty pisa?a? ?e na 1 dzie? a K@@K ?e na 8 h ... to kto ma racje z admin?w ? powinno by? wszystko ogarni?te a nie ... jeden amin m?wi to drugi tamto ... dla mnie ban za skracanie powinien by? na 4 h maksimum a nie na 1 dzie? . a ty da?a? mi bana na 1 tydz. za co? czego niepowiedzia?em a jak ju? co? powiedzia?em to napewno nie do Ciebie ... |
Jak wida? obra?a. Ban s?uszny i warn na forum (moim zdaniem). S?dz?, ?e temat do zamkni?cia. ;) |
_________________ Pokochamy przyw?dce
zabijemy przyw?dce |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 17:03
|
|
|
Za obraze admina jest ban do 8h , a kolegawrigley, je?eli masz dowody ,?e tak nie pisa?e? to wstaw je tutaj a nie na PW . Wed?ug mnie je?eli do dziewczyny kto? tak pisze to ma co? nie tak z g?ow? troch? kultury ch?opie bo jak narazie to si? nie popisa?es !. Ban powinien by? na 8h wi?c ko?o 23 ci? odbanuje ,a ' JaszKa *DaIzY, si? nie dziwie bo gdyby? w mojej obecno?ci powiedzia? tak do dziewczyny to polecia? by ban r?wnie? na tydzie? mimo tego ?e do 8h mo?na ! . To tyle na ten temat i wrigley, wstawisz dow?d ,?e tak nie pisa?e?to wtedy wcze?niej dostaniesz UB bo je?eli napisa?e? ale wed?ug cb by?o to do kolegi to i tak Ub dostaniesz p??niej bo to s?owo tyczy si? dziewczyn a ona ni? jest .. |
|
|
|
 |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 17:31
|
|
|
1. Jaki mam dow?d wstawi? ?
2. mog? tu wpisa? ca?y wpis z konsoli ale to by zaj??o 2 strony
3. niech mi Jaszka poka?e ?e napisa?em do niej to przekle?stwo to moge mie? bana nawet na miesi?c ...
Nigdy nieobra?am ludzi kt?rych nieznam ... wog?le niemia?em powod?w jej wyzywa? to oco chodzi ? mog? da? tu kr?tkie wpisy z konsoli co pisa?em na serwie
Oto one :
Cytat: | Cs-Zaborze.pl has left the game
nTg~! zaakceptowal zasady serwera.
Cs-Zaborze.pl connected
ZAKUP VIPA Aby kupic VIPA skontaktuj sie z Jertih gg://10441503
Czacha killed wrigley with knife
[ Deathrun ] Kowal ;) zostal terrorysta.
wrigley : czacha ban ! (to napisa?em gdy? czacha zabi? mnie z bhopa )
!!ALLAH !!AKBAR !! killed self with trigger_hurt
Cs-Zaborze.pl has left the game
Fun-Cs|^^wIn_DoWs^^ killed self with trigger_hurt
]Miro[oneonenHD : /admins |
Czacha' zostal zbanowany na '1 godzina'.
Przyczyna: 'zabijanie z bh'
przez admina Fun-Cs|^^wIn_DoWs^^
*DEAD* wrigley : za co ma dostac bana ? (tu kolega doszed? z adminem Windows do nieporozumienia ale w ko?cu si? wyja?ni?o)
wrigley : steam (kto? si? pyta? o steam niepami?tam)
*DEAD* wrigley : nextmap
*DEAD* wrigley : jeezu admini ogarnijcie serwa! (grali tacy co spadali i szli dalej )
*DEAD* wrigley : dawaj arctica !! (admin pyta? si? jakie mapy da? w vote (windows)
wrigley : skracanie ban na 2 h palo !!:P
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez � JaszKa *DaIzY *:sKaTe:*
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'obraza admina !'
[AMXBANS] Czas: '1 tydzien'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:29619962'
[AMXBANS] Twoje IP: '77.254.86.83'
[AMXBANS] =======================================
wrigley : SKARGA !!!
to wszystko co pisa?em ... niewiem jak mam bardziej to udowodni? mo?e niech windows sie w ko?cu na forum pojawi to by pom?g? ..
dobrze wiem ?e wyzywanie admina wi??e si? z banem wi?c nawet niezaczyna?em z jaszk? ... |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 17:50
|
|
|
Niech Jaszka si? do tego odniesie ,ale s?owo Cytat: | wrigley : skracanie ban na 2 h palo !!:P | si? pojawi?o a je?eli to si? admina tyczy?o to ban s?uszny ... Czekamy zatem na ' JaszKa *DaIzY, mo?e ona te? ma jaki? dow?d |
|
|
|
 |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 17:56
|
|
|
tyle ?e ja nie m?wi?em tego do admina :) i nawet mam dow?d |
|
|
|
 |
' JaszKa *DaIzY
' JaszKa '

Informacje
Wiek: 29 Dołączyła: 01 Maj 2011 Posty: 32 Skąd: P?oCk ; **
|
Wysłany: 2011-05-06, 18:39
|
|
|
Tr@nsporteR Niestety nie mam dowod?w bo wysz?am z countera bo wiedzia?am ?e p?jdzie napisa? skarge nie mia?am inne wyboru.
a te :
wrigley : skracanie ban na 2 h palo !!:P
By?o na 100% do mnie :( bo napisa?am a po 1 sekundzie on napisa? to wi?c mia?am 100% pewno??. |
|
 |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 19:00
|
|
|
JaszkaSkoro napisa?em 1 sec po tobie to jest niemo?liwe ?e wiedzia?em co napiszesz .. .a poza tym K@@k napisa? po tobie te? co?... i jako? on nic nie gada? jak napisa?em to , po tym , jak on co? napisa? .. tyko ty masz jakie? wonty bo wmawiasz sobie ?e to by?o do ciebie ... ja mam dowody , ty nie ... a wi?c? aha i skoro wysz?a? z cs'a to sk?d ten tekst ?e napisa?em do ciebie spie***laj su*o ? przykro mi ale ja kultur? swoj? zachowa?em a ty niemasz ?adnych dowod?w ?e ci? obra?a?em ... w takim razie prosz? o UB ! |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 19:42
|
|
|
A ty nie masz ?adnych dowod?w ,?e tego nie zrobi?e? ;). Bo te? mog? obra?a? kogo? potem wstawi? log z konsoli taki jaki powinien by? czyli bez tych obraz i git . Wi?c UB b?dzie o 22 |
|
|
|
 |
wrigley

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 19:48
|
|
|
o 22 nikogo na serwie niebedzie ... |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 20:56
|
|
|
Jako ,?e mam humor masz to UB ale pami?taj o kulturze na serwerach i przepro? jaszke
|
|
|
|
 |
|