Wysłany: 2011-04-26, 13:12 Skarga na admina Miszcz
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Miszcz
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'Mario'
[AMXBANS] Czas: '4 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.11.7.32'
[AMXBANS] =======================================
Mapa : surf_style_AKS
O Kt?rej Godzinie : 14:00
Opis sytuacji!: Gram sobie normalnie wyskakujac z mario zabijam kolesi. Nagle jakis typek mial do mnie zal bo go tak zabilem i sie czepial ze go zabilem w mario -.- Potem wszedl admin Miszcz i ten gosciu mu powiedzial ze ja zabilem go w mario a ja wyskoczylem i go zabilem. Niedosc ze admin nei widzial zdarzenia to gdy mu 1 osoba powiedziala ze zabilem w mario to mnie zbanowal. Gdzie sprawiedliwosc ?
Dowody: ---------------------------------------------------------------------------------------
Szczerze ? Je?eli admina nie by?o to nie powinien s?ucha? graczy i ich banowa? poniewa? gracze mog? si? nie lubi? i tylko poprosi? jak teraz Miszcza i by m?g? by to by? fa?szywy ban
A co do tematu to
Jak si? wyskakuje z mario albo oni to mo?na bi?,je?eli jeste? ca?kowicie w mario to nie wolno.
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 149 Skąd: Si? bior? dzieci :D
Wysłany: 2011-04-26, 14:42
Hmm zabija?e? na poprzedniej mapie w Mario. Ale nie mam ?alu poniewa? by?o was ok, 3 mo?e 4.
Lecz nie powiniene? zabija? jak nie ma admina. Hmm by?o 3 ?wiadk?w ?e zabija?e? wi?c admin ma prawo zbanowa? gracza.
Co do bana raczej s?uszny, 4 godziny szybko min?. Tyle w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum