Wysłany: 2011-04-17, 20:23 Propozycja pluginu High ping kicker PL na serwer [4FUN]
Witam !
Mam w propozycjach na serwer [4FUN] , a
mo?e te? na inne serwery sieci CS-Zaborze
plugin , kt?ry automatycznie wyrzuca graczy
z wysokim pingiem na serwerze.
od razu da?em instalacje i ustawienia.
Plugin bardzo przydatny piszesz ?eby ogarn?li
ping dostaj? bana na 5 minut , p??niej drugi raz
wchod? znowu z nie ogarni?tym pingiem, a
za trzecim razem na 1H i jak tu
si? nie zdenerwowa? ;/ skarz? si? , ?e
dostaj? bany za wysoki ping , a tak jak
b?dzie ten auto kick to tylko kicki powy?ej 100 pingu.
Instalacja:
*Plik hpk_pl.sma, wrzucamy do katalogu addons/amxmodx/scrippting
*Plik hpk_pl.amxx, wrzucamy do katalogu addons/amxmodx/plugins
*Edytujemy plik plugins.ini znajduj?cy si? w katalogu addons/amxmodx/configs i dopisujemy na ko?cu:
hpk_pl.amxx
Ustawienia:
- Standardowo plugin wyrzuca graczy powy?ej pingu 120 trwaj?cego przez 8 sekund. Warto?ci te mo?emy zmodyfikowa? wed?ug w?asnych potrzeb edytuj?c plik hpk_pl.sma. Ustawiamy w nim te 3 warto?ci:
new HIGHPING_MAX = 100 // Maksymalny dopuszczalny ping u gracza.
new HIGHPING_TIME = 10 // Czas po kt?rym osoba z wysokim pingiem jest wyrzucana.
new HIGHPING_TESTS = 3 // Ilo?? sprawdze? zanim co? zrobi.
Link http://www44.zippyshare.com/v/97356030/file.html
Wysłany: 2011-04-17, 20:54
Jestem za, i nie tylko na 4fun ale na wszystkie serwery.Ale ?eby to nie dotyczy?o admin?w.Bo czasem maj? wysokie pingi przez chwil? a oni pilnuj? porz?dku ;)
Pomógł: 16 razy Wiek: 30 Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 591 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin/P?ock
Wysłany: 2011-04-17, 22:10
Jak najbardziej za ale powinno sie to tyczyc tez admow ze adm to nie znaczy ze ma zamulac serva niech ogarnie ping i wejdzie. Takze jestem za podniesiem granicy tak okolo 130
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum