Wysłany: 2011-04-02, 14:12 Skarga na Shift'a
Mapa : surf_simpsons_final
O Kt?rej Godzinie : 14:00
Opis sytuacji!: Zabawa slapowaniem i nie by?o to z powodu buga ani nic gdybym mia? d?wi?ki z rozmowy to by by? lepszy dow?d.
Dowody: http://img685.imageshack.us/img685/1779/shiftq.jpg
Zabawa - chyba nie wiesz co to jest. Po prostu by?a umowa ze ja pierwszy ?aduje hp , a on sie wpycha? i tyle ale on nie mia? nic przeciwko temu , tlyko specjalnie mnie przedrze?nia? i podchodzi? .
Nadu?ywanie admina wida? na ss; )
Admin nie ma um?w ?e kogo? slapuje. -.- a zwaszcza na surfie. Grasz,serfujesz,zabijasz a nie slapujesz -.- My?l? ze upomnienie ;
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
Wysłany: 2011-04-03, 10:33
Slap nie s?u?y do zabawy, ale skoro ta sytuacja nie przeszkadza?a graczowi, kt?ry by? uderzany, obejdzie si? bez upomnienia. Pami?tajcie, ?e anonimowe inspekcje cz?sto si? odbywaj?, mam wszystko na oku. Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum